<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Dalane tidende Ansvarlig redaktør/daglig leder med sterk digital utviklingskraft

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Dalane Tidende skal være det digitale førstevalget for å finne informasjon om viktige hendelser lokalt. Vi skal sette nye temaer og spørsmål på dagsorden, vi skal synliggjøre lokalt næringsliv og samtidig ha en viktig rolle i å avdekke svakheter og kritikkverdige forhold. Avisa skal bidra til glede, lokalt engasjement, stolthet, skape fellesskap og samhørighet.

Som ansvarlig redaktør i Dalane Tidende setter du alltid leseren først, og bruker innsikt og analyse for å sørge for at avisen endrer seg i takt med leserne og samfunnet. Du har ansvar for å forvalte den publisistiske plattformen ved å være en garantist for at avisen ivaretar sin uavhengighet, saklighet, relevans og sitt samfunnsansvar.

For å utvikle mediehuset videre digitalt er vi på jakt etter en ansvarlig redaktør som er presseetisk stødig, har en sterk journalistisk kraft og et ønske om å ta en synlig rolle utad. Dalane Tidende har en sterk stilling i lokalmiljøet, og en ny leder vil få oppgaven med å utvikle journalistikken i nye digitale kanaler. Dette er en stilling som en-leder, hvor både redaksjonelle og administrative oppgaver er en del av ansvaret.

For å lykkes er det avgjørende at du er god til å utvikle velfungerende team. Det er viktig at du er nysgjerrig, lærings- og utviklingsorientert. Du har mot, engasjement og evne til å inspirere dine medarbeidere og har erfaring med endringsledelse. Sterke samarbeidsevner er avgjørende, og du må være tydelig på hva du vil og god til å kommunisere dette. Du skal lede det daglige redaksjonelle arbeidet, men bør også ha evner til å utvikle og initiere strategier for Dalane Tidende.

Du er strategisk sterk og evner å gjennomføre og sette ut i livet endringer og forbedringer. Du har gode samarbeidsevner, er tydelig på hva du vil og god til å kommunisere det. Ansvarlig redaktør har lederansvar for 13 medarbeidere og rapporterer til styreleder i Dalande Tidene.

Kvalifikasjoner:

  • Redaksjonell ledererfaring med dokumenterte resultater

  • Solid innholds- og publiseringskompetanse

  • Relevant høyere utdanning, f.eks. fra journalistikk, kommunikasjon eller statsvitenskap

  • Solid forståelse for medieutvikling og digitalisering

Som ansvarlig redaktør i Dalane Tidende får du mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse i Amedias sentrale organisasjon. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.




Adresse: Lindøyveien 2,4373 Egersund

Om arbeidsgiveren

Dalane Tidende er en uavhengig lokalavis etablert i 1885. Avisa har en leserdekning på 70% i kommunene Eigersund, Bjerkreim, Sokndal og Lund. Avisen har en døgnkontinuerlig digital nyhetsproduksjon og utkommer i tillegg 3 dager på papir. Dalane Tidende er en del av Amedia, landets største utgiver av lokale medier med over to millioner daglige lesere.

Les mer om Dalane tidende

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger