<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Travel Retail Stavanger Lufthavn Taxfree - Sales Team Leader

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst på en jobb som gir utfordringer, spenning og mye glede?

Vi søker nå etter en topp engasjert og motivert salgsleder til våre butikker på Stavanger Lufthavn.

Stillingen er fast 100%

Har du leder- og salgserfaring,og ser deg selv som en naturlig del av et prestasjonsorientert miljø? Da kan du være den vi søker etter.

Du:

  • er en målbevisst, ansvarsfull, energisk og entusiastisk ledertype
  • elsker å jobbe med mennesker
  • er flink til å skape relasjoner
  • finner stor glede i å utvikle mennesker rundt deg.
  • er en målrettet motivator, og vi tror du motiveres av å få skape suksess gjennom hardt arbeid
  • har stort pågangsmot
  • vet at de beste resultatene skapes gjennom daglig trivsel på butikkgulvet sammen med medarbeiderne dine

Hvis dette ligner på deg, kan det bli ditt ansvar at butikken holder et høyt servicenivå, at dere skaper gode resultater sammen gjennom gode kundeopplevelser. Vi forventer at du inspirerer, motiverer og leder ditt team slik at dere sammen når salgsbudsjett hver måned.

Du vil ha personalansvar for en flott gjeng gode medarbeidere, og følger til enhver tid den oppsatte skiftplanen sammen med dem.

Vi tror du har noen av disse ferdighetene:

  • ledererfaring, slik at du kan være en aktiv, ansvarlig og inspirerende rollemodell for teamet ditt
  • god salgserfaring - gjerne innenfor parfyme/kosmetikk, eller tradisjonelle dutyfreeprodukter
  • flytende norsk og engelsk skriftlig og muntlig, behersker du flere språk er det en fordel slik vi ser det

Vi tror dette er stikkord som kan beskrive deg:

  • generøs
  • ærlig
  • lagspiller
  • engasjert
  • gode holdninger
  • lojal og pålitelig i alle relasjoner

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et unikt vareutvalg for våre kunder
  • En utfordrende jobb på et spennende og hektisk arbeidssted
  • Ordnede arbeidsforhold
  • Et godt arbeidsmiljø
  • Parkering for ansatte

Hvis det viser seg at dette kan være deg, og du blir en del av gjengen hos oss, tilbyr vi gode betingelser og ikke minst, gleden over å bli del av vårt profesjonelle miljø i Travel Retail Norway. Dersom det er salgsledere fra andre avdelinger som søker overflytting kan det åpne seg muligheter i andre avdelinger. Våre Sales Team Leaders rapporterer til butikksjef og tiltredelse vil være etter avtale.

Interessert? Send din søknad med CV gjennom det elektroniske søknadsskjemaet tilknyttet annonsen, dette fordi du i søkeprosessen blir stilt noen spørsmål vi trenger besvart for å kunne behandle din søknad.

Vi tilbyr en spennende stilling i et internasjonalt miljø. Våre arbeidstider følger flyenes avgang- og ankomsttider og du må derfor ha førerkort og tilgang på egen bil, i tillegg må du være fylt 20 år. For å kunne jobbe på flyplassen må du kunne levere uttømmende politiattest.

Liker du å stå på, ta initiativ, være engasjert, strukturert i arbeidet, er positiv og bidrar til et godt arbeidsmiljø, jobber målrettet med det arbeidet du gjør? Trives du å jobbe i team, er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak - da kan du være den rette.

Alle som arbeider ved norske lufthavner må ha plettfri vandel:

Justis- og beredskapsdepartementet har vedtatt endringer i politiregisterloven som tredde i kraft 1.juli 2014. Disse endringene har betydning for Luftfartstilsynets vurdering av vandel, ved at det i politiregisterloven § 36 sammenholdt med politiregisterforskriftens § 28-2 går frem at det med politiattest menes norsk politiattest. Politiattest utstedt i annet EØS-land blir likestilt med norsk politiattest. På grunn av disse nye reglene vil ikke Luftfartstilsynet lengre ha anledning til å legge til grunn politiattester fra tredjeland, dvs. land utenfor Norge og EØS. Personer som ikke har 5 års sammenhengende botid i Norge eller et annet EØS-land vil normalt ikke kunne få godkjent bakgrunnssjekk på grunn av manglende attest fra Norge/ EØS. Dette gjelder ikke for norske statsborgere. Søker må fremskaffe uttømmende politiattest fra de land en har vært folkeregistrert i sammenhengende mer enn seks måneder i løpet av de siste fem år.




Adresse: 4055 Sola

Om arbeidsgiveren

Travel Retail Norway AS (TRN) er Norges ledende operatør av Duty Free og Travel Value, med butikker på OSL Gardermoen, Værnes, Flesland, Sola og Kjevik. Selskapet har positiv utvikling, med en omsetning på ca 5 mrd og ca 1400 medarbeidere. Vår visjon er at alle reisende skal handle hos oss. TRN eies av norske Norse-trade AS og tyske Gebr. Heinemann. Vårt mål er å gi kundene en helt spesiell opplevelse, hver gang de besøker våre butikker. Det gjør vi ved å tilby døgnåpne butikker, et unikt vareutvalg, og ikke minst; motiverte og engasjerte medarbeidere som yter service i verdensklasse. Butikkene har utvidede åpningstider som følger flyselskapenes avganger. Dette betyr at det er nødvendig med førerkort og bil for å komme seg til/fra lufthavnen, i tillegg må man for å jobbe hos oss være fylt 20 år. For å jobbe på norske lufthavner kreves det at man har plettfri vandel.

Les mer om Travel Retail

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Travel Retail