<  
>  
Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Faglig rådgiver med fagredaktørfunksjon NTNU Samfunnsforskning

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Napha søker faglig rådgiver med fagredaktørfunksjon

NAPHAs hovedoppgave er å stimulere, understøtte og videreutvikle det psykiske helsearbeidet i kommunene. Kunnskapsinnhenting og formidling står sentralt i vår virksomhet. Ansatte i det kommunale psykiske helsearbeidet er vår primære målgruppe, og vi har utstrakt kontakt med praksisfeltet. Per i dag har senteret 23 ansatte. De ansatte har variert bakgrunn og kompetanse fra undervisning, forskning, behandlingsapparatet, medier og kommunikasjon og offentlige etater. Arbeidet ved senteret organiseres i prosjekter.

Nettsiden napha.no er vår viktigste kanal mot omverdenen. Senteret har ansatt kommunikasjonsrådgivere i 2 ½ stilling.

I forbindelse med at NAPHAs fagredaktør har tatt på seg nye oppgaver internt, søker senteret etter en engasjert medarbeider med god faglig oversikt til vårt arbeid med å stimulere og videreutvikle psykisk helsearbeid i kommunene. En viktig funksjon i denne stillingen er å ha et faglig ansvar for innhold på napha.no. Dette innebærer nært samarbeid med senterets webredaktører og øvrige ansatte, skriving og utvikling av innhold. Den som ansettes vil også ha funksjon som faglig rådgiver med andre oppgaver tilpasset kompetanse og NAPHAs behov.

Arbeidsoppgaver:
 • Medvirke til at Napha løser samfunnsoppdraget
 • Strategisk arbeid med kunnskapsinnsamling og formidling
 • Sørge for at Napha formidler både forskning, praksis- og brukerkunnskap, oppsummert kunnskap og anbefalinger
 • Følge opp prosjektenes produksjon av innhold til napha.no
 • Gi artikkelforfattere veiledning og skrivestøtte
 • Selv produsere fagstoff til napha.no
 • Andre relevante oppgaver som faglig rådgiver i NAPHA

Noe reisevirksomhet må påregnes

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker oss en faglig oppdatert, løsningsorientert og motiverende medarbeider som evner å skape engasjement, se muligheter og oppnå resultater. Til stillingen ønsker vi oss følgende kavlifikasjoner og egenskaper:

 • Meget god skriftlig og muntlig formidlingsevne

 • Liker å skrive

 • Erfaring fra vurdering og bearbeiding av tekst

 • Høyere utdanning innenfor psykisk helsefeltet, minimum masternivå, gjerne doktorgrad

 • Erfaring fra forskning eller forskningsformidling

 • God kjennskap til psykisk helsearbeid i kommunene

 • Erfaring fra utviklingsarbeid og prosjektledelse

 • Interesse for digital kommunikasjon

 • Analytiske evner

 • Samarbeidsevner

 • Evne til å planlegge og iverksette nye prosjekter

 • Evner til å jobbe selvstendig og i team

Vi tilbyr:
 • Deltakelse i et utviklingsorientert og kreativt kompetansemiljø

 • Deltakelse i strategiutvikling og beslutningsprosesser

 • Lønn etter avtale

 • Gode pensjons,- forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse og gruppelivsforsikring

 • Fleksibel arbeidstid

Slik søker du:

Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til leder Ellen Hoxmark:

epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller telefon: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Se også www.napha.no eller www.samforsk.no

Søknaden ønskes med fyldig CV inkludert beskrivelse av relevant praktisk og teoretisk erfaring

Søknadsfrist: 4. november 2019

Se annonsen og søk på stillingen

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

Vi søker etter flere miljøarbeidere/terapeuter til våre tiltak i Elverums-området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med som positive medarbeidere i boligen. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøarbeider/terapeut vil du være med å hjelpe våre tjenestemottakere til et selvstendig og meningsfullt liv. Vi driver målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre tjenestemottakere skal ha en meningsfull hverdag som er individuelt tilpasset.  Som medlever vil du oppleve både dager med mye aktivitet utenfor boligen, og andre dager hvor mye tid tilbringes i boligen. Vi søker deg som evner å sette grenser og skape trygge rammer gjennom gode relasjoner i arbeid med mennesker. Det kan forekomme utfordrende atferd. Vi søker etter ekstravakter som primært ønsker å jobbe som medlever, men det kan også være behov for at du jobber natt innimellom. Kvalifikasjoner:  Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapeutiske tiltak Erfaring med utagering og akutte situasjoner Erfaring fra arbeid rundt HOL kapittel 9 Erfaring fra arbeid med mennesker med psykisk utviklingshemming, psykiske lidelser, rus og atferdsutfordringer Førerkort klasse B Personlige egenskaper: Vi søker målrettet og strukturerte miljøarbeidere/terapeuter Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig Stå-på-vilje og personlig egnethet vil vektlegges Flink til å bygge relasjoner Bidra til et godt arbeidsmiljø Erfaring med utfordrende atferd Vi tilbyr: Mulighet for medlever-vakter (3/7 – 4/7) og våken natt Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø  Intern opplæring og kursing Veiledning i miljøet Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Det kreves politiattest ihh til gjeldende lovverk. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
29.07.2020 Elverum
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! Ringerikskontrakten utføres på oppdrag for Viken Fylkeskommune og Statens Vegvesen omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsansvar for noen av oppgavene. Kontrakten består av 189,1 km riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ og sykkelveg i Modum, Krødsherad, Sigdal, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker. For å gjennomføre oppgavene på kontrakten søker Nordic Road Services AS, Område Sør nå etter: OPERATØRER Vi søker etter positive og engasjerte personer med erfaring fra drift- og vedlikehold av veier, som også kan betjene høvel, hjulmaskin og lastebil m.m. Brøyting inngår i stillingen i tillegg til vanlige driftsoppgaver. Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søkere bor i området. Stillingen inngår i beredskapsvakt i sommerhalvåret og tidskontoordning i vinterhalvåret. Dine kvalifikasjoner og egenskaper: Relevant maskinførerbevis Førerkort klasse C Gode samarbeidsevner Løsningsorientert Flytende norsk muntlig/skriftlig Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. NCC gir mange muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårtsøknadssystem. Søknadsfrist: 14.august, men søknader blir vurdert fortløpende.   Kontaktpersoner: Geir KristiansenProsjektleder+47 40 76 20 12
13.07.2020 Ringerike
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjemmetjenester. I den forbindelse er vi i behov av ferievikarer og ekstravakter til våre avdelinger innen virksomhetene psykiatri/utviklingshemming i Innlandet. Avdelingene varerier i størrelse og har brukere med ulike utfordringer. Avdelingen det primært søkes vikarer for, er lokalisert på Brøttum og Moelv, men det kan være aktuelt med andre boliger i vårt distrikt også. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor faglig engasjerte og nytenkende personer som har lyst til å være med på å etablere avdelingene våre. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Dine oppgaver hos oss vil være daglig oppfølging og aktivisering av brukere gjennom primærkontaktansvar, utarbeidelse av tiltaksplaner, eventuell somatisk oppfølging, kontakt med helsevesen og spesialisthelsetjeneste med mere. Ansvarsområder og oppgaver vil samsvare med den enkeltes kompetanse og erfaring.    Verdiene respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap danner grunnlaget for arbeidet og tjenesten vi tilbyr, og vi forventer at vårt personell deler disse verdiene. Kvalifikasjoner: Du har erfaring fra arbeid med miljøterapi og mennesker med utfordrende adferd Evne til å jobbe målrettet  Kompetanse og erfaring fra arbeid med tiltaksplaner God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne Gode samarbeidsevner Førerkort kl.B Disponerer egen bil, da boligene ligger litt unna offentlig transport. Personlige egenskaper:  Du har gode relasjonelle ferdigheter Du ønsker å gjøre en forskjell i brukernes liv Du er målrettet, løsningsorientert og engasjert Du skaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Vi tilbyr: Ferievikariater Stilling som vikar Medleverturnus Lønn etter gjeldene avtaler og kvalifikasjoner Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø  Intern opplæring og kursing Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
28.07.2020 Lillehammer
Om utrykningstjenesten:  Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi styrke teamet vårt med flere dyktige sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, ambulansefagarbeidere og/eller paramedics. Teamet består i dag av kompetente sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, paramedics, ambulansepersonell og helsefagarbeidere. Tjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet. Alarmsentralen vår ligger i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Alle transportmuligheter finnes like utenfor våre lokaler, og det er kun 12 minutters reisetid med tog til Oslo sentrum.   Se gjerne vår kortfilm om Utrykningstjenesten i Asker og Bærum som er laget i samarbeid med NHO, Telenor og Stendi: Klikk her Arbeidsoppgaver:  Du vil hovedsakelig reise ut på ulike utrykningsoppdrag når alarmen går. Ingen dager er like i denne tjenesten, og du vil møte på både små og store oppgaver i løpet av en arbeidsvakt. Det skal gjøres medisinske vurderinger, brukeren skal få den bistanden som trengs, og øvrige helseinstanser kontaktes om nødvendig. Videre vurderes brukerens status for bistandsbehov og om vedtak eventuelt bør endres. Faglig samhandling og dialog med kollegaer, og god ivaretakelse av den som trenger vår omsorg, står sentralt i ethvert oppdrag.     Om deg:  Vi ønsker oss helsepersonell som er faglig sterk. Du kan kommunisere tydelig og håndtere ulike medisinske behov på nøyaktig vis. Samtidig er du omsorgsfull og tålmodig. I vår tjeneste er det viktig å beholde roen i akutte situasjoner og gjennom en til tider hektisk arbeidsdag. Kanskje har du erfaring fra akuttmedisin eller liknende arbeid? Vi jobber som et team, og tror profesjonalitet og omtanke skaper gode relasjoner til brukere, pårørende, kollegaer og andre samarbeidspartnere. I Stendi er det gode muligheter for utvikling og kompetanseheving, og du får jobbe med kompetente og hyggelige kollegaer i et miljø som preges av våre verdier: Respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar.   Kvalifikasjoner:  Helsefagarbeider, ambulansefagarbeider, sykepleier, vernepleier eller paramedic Må ha førerkort klasse B Må ha bestått norskkurs B2 Krav om politiattest Kjennskap til kommunikasjonssystemene Gerica og Profil er en fordel Personlige egenskaper:  Du har gode kommunikasjonsferdigheter Du motiveres av høyt tempo Du er løsningsorientert og evner å ta ansvar Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Du har evne til selvstendighet, så vel som samarbeid  Vi tilbyr:  Godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Spennende arbeidssted i utvikling Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn Tiltredelse etter avtale     Øvrig:  Vikariat 6 mnd 100% med gode muligheter for forlengelse   Søknadsinformasjon Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Vi håper at dette høres ut som en arbeidsplass for deg, og at du er nysgjerrig på å vite mer om oss. Vi ansetter forløpende, og aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen kort tid. Har du spørsmål om stillingen, må du gjerne ta kontakt med oss. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. CV og søknad kan videresendes til andre avdelinger innad i Stendi Senior ved behov. Dersom du ikke ønsker videresending av din CV og søknad, bes dette informeres om i søknad.
28.07.2020 Oslo, Bærum, Asker
Dette er en flott mulighet for sykepleiere som ønsker å jobbe i Akuttmottaket på AHUS Nordbyhagen.Akuttmottakets ambisjon er å være nasjonalt ledende innenforakuttmedisin, og vi søker nå etter nye medarbeidere som vil være med å nå dette målet. Akuttmottaket er at aktivt sted som tar imot gjennomsnittlig 120 pasienter daglig. Vi betjener de fleste fagområder inkludert medisin, nevrologi, kirurgi og ortopedi. Som sykepleier hos oss vil du derfor raskt utvikle en stor breddekompetanse. Barn tas imot i eget barnemottak. Som sykepleier/spesialsykepleier i Akuttmottaket vil du møte akutt kritisk syke pasienter og deres pårørende.Akuttmottaket er en faglig utfordrende arbeidsplass med etgodt arbeidsmiljø og dyktige kollegaer fra forskjellige yrkesgrupper. I Akuttmottaket har vi fem kompetansetrinn med tilhørende ansvar og roller. Basert på opplæring, erfaring og egnethet vil sykepleierne jobbe seg oppover denne kompetansestigen.Akuttmottaket trenger deg som har et ekte engasjement forakutt- og kritisk syke mennesker, som er ansvarsbevisst og som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Vi ønsker oss engasjerte kollegaer som liker å jobbe i et aktivt og tidvis hektisk miljø, og som kan være med å utvikle avdelingen videre.Vi har ledige vikariater og faste stillinger i størrelsesorden 80-100%. Vi ønsker at du presiserer hva du søker på.   ArbeidsoppgaverHovedoppgaven som sykepleier i Akuttmottaket er å ta imot, stabilisere og behandle øyeblikkelig-hjelp pasienter som kommer med ambulanse og/eller henvises fra primærhelsetjenesten. KvalifikasjonerOffentlig godkjent sykepleierTo års relevant erfaring som sykepleier ved oppstart. Personlige egenskaperAkuttmottaket trenger deg som har ekte engasjement for akutt-og kritisk syke mennesker. Du er ansvarsbevisst og har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du jobber godt under press, har stor arbeidskapasitet og liker uforutsigbarhet. Du kan ta raske beslutninger, ser løsninger, er fleksibel og har evne til å arbeide selvstendig og i team. Du er trygg i deg selv som sykepleier, samtidig som du er bevisst på egne begrensninger og vet når du skal be om hjelp. Det er en fordel med gode datakunnskaper, gjerne erfaring med DIPS og Metavision.Personlig egnethet vektlegges høyt. Vi tilbyrFaglig utfordrende arbeidsoppgaverLang opplæringstid med egne kontaktpersonerEt inkluderende og godt arbeidsmiljøSentral beliggenhet, kort reisevei til OsloFagdager i avdelingen 2 ganger/år og egne vaktkoder med fagpåfyll i forkant av vakt.    
28.07.2020 Lørenskog
DPS Groruddalen er en sentral del av spesialisthelsetjenesten innen psykisk helsevern for voksne, med opptaksområde Alna, Grorud og Stovner bydel, samt Nittedal kommune. DPS Groruddalen består av 8 kliniske seksjoner lokalisert i Jerikoveien (Alna) og Rosenbergveien (Grorud), i tillegg til døgnenhet på Skytta.Vi har ledig en 50 % psykologstilling som fast ansettelse fra 1. oktober 2020 ved Allmennpoliklinikk B i Jerikoveien 28. Her kan du bli del av et kompetent fagmiljø. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver, faglige utfordringer, -utviklingsmuligheter, og godt arbeidsmiljø. Arbeidet består i hovedsak av pasientrelaterte oppgaver som inkluderer utredning og behandling av mennesker med psykiske lidelser. Arbeidet omfatter også tverrfaglig samarbeid, samhandling internt og eksternt, samt veiledning av studenter og annet helsepersonell. Spesialistene ved DPS'et veksler på å delta i inntaksteam.Allmennpoliklinikken har høy andel spesialister og det arbeides tverrfaglig. Klinikken har omfattende kompetanse på behandling av angstlidelser, depresjon og bipolare lidelser, personlighetsforstyrrelser, ADHD, traumelidelser, samt arbeid med pasienter med minoritetsbakgrunn. Klinikken har egen sosionom som kan bistå ved sosialfaglige problemstillinger. Klinikken har også fokus på det å hjelpe tilbake til arbeidslivet, og har tilknyttet egen jobbspesialist / IPS.I og med at stillingen er 50 % vil vi etterstrebe å være fleksible for at aktuell kandidat skal kunne kombinere stillingen med en annen jobb. Stillingen er ledig fra 1. oktober, men vi er fleksible på oppstartdato. Alle kandidater må søke elektronisk. Arbeidsoppgaver Bidra faglig inn i et høykompetent team  Utredning og behandling   Samtaleterapi av kortere og noe lengre varighet Samarbeid med helsepersonell internt og eksternt Veiledning av annet helsepersonell kan være aktuelt Samarbeid med andre offentlige instanser Deltagelse i poliklinikkens møter Deltagelse i DPS'ets inntaksteam kan bli aktuelt Kvalifikasjoner Erfaring med utredning og behandling fra spesialisthelsetjenesten Erfaring med behandling av pasienter med traumelidelser og minoritetsbakgrunn Må beherske norsk godt både muntlig og skriftlig Må ha norsk autorisasjon som psykolog. Vennligst oppgi HPR-nr. i søknad. Personlige egenskaper Personlig egnethet God arbeidskapasitet Fleksibilitet og god samarbeidsevne Orden og struktur Vi tilbyr Inspirerende og lærerikt arbeid  Varierte og spennende arbeidsoppgaver Positivt og inkluderende arbeidsmiljø Faglig veiledning og utviklingsmuligheter Internundervisning og fagdager Fleksitid etter gjeldende regler Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst
28.07.2020 Oslo
Revmatologisk seksjon utreder og behandler pasienter med ulike revmatiske lidelser. Seksjonen har 8 senger med utredning, behandling og rehabilitering(5-døgnspost), samt poliklinikk. Virksomheten er basert på helhetlig tilnærming og har fokus på å integrere rehabilitering i behandlingsforløpet. Vårt tverrfaglige team består av revmatolog, fysioterapeut, ergoterapeut, sosionom, sykepleier, aktivitør, klinisk ernæringsfysiolog og håndterapeut.   Høres dette spennende ut? Da er det kanskje akkurat deg vi ser etter!   Ved revmatologisk sengeområde Kongsvinger har man ledig 2 sykepleierstillinger i 90% med tiltredelser etter avtale. Stillingsstørrelsen kan bli endret på grunn av interne opprykk. Stillingene innehar helg ved annet sengeområde. Det er 3-delt turnus. Kongsvinger er i en tilpasningsfase hvor vi bygger opp vår kapasitet for å kunne håndtere økt tilførsel av ø-hjelpspasienter fra Øvre Romerike. Vi skal fremover undersøke, utrede og behandle flere pasienter og vi har derfor behov for flere dyktige medarbeidere. Samtidig vil dette bidra til at vi bygger et sterkere grunnlag som et faglig robust og bærekraftig lokalsykehus med akuttfunksjoner. Vi håper du har lyst til å være med på denne utviklingen og bidra med din kunnskap og erfaring for å sikre gode og sikre pasientforløp i regionens største kompetansevirksomhet.  Arbeidsoppgaver Ivareta det sykepleierfaglige arbeidet Delta aktivt i det tverrfaglige teamet rundt pasientene Sørge for god dokumentasjon og utarbeidelse av behandlingsplaner Pasientundervisning  Kvalifikasjoner Autorisasjon som sykepleier Ønskelig med revmatologisk erfaring Relevant sykehuserfaring En fordel å beherske dataverktøy og ha kunnskap om DIPS/EDS  Personlige egenskaper Evne til å arbeide selvstendig Et faglig engasjement En positiv, reflekterende og løsningsorientert holdning Tilpasningsdyktig Ha respekt for den enkelte pasient Gode samarbeidsevner En ansvarsbevisst holdning og evne til "å stå på" i travle situasjoner Personlig egnethet vil bli vektlagt  Vi tilbyr Lønn i samsvar med gjeldende overenskomst Trivelig arbeidsmiljø Gode pensjonsordninger i KLP 
28.07.2020 Kongsvinger
Helsedirektoratet publiserte i 2016 en nasjonal faglig retningslinje for palliasjon til barn og unge uavhengig av diagnose. Der står det at enhver barneavdeling bør etablere et tverrfaglig barnepalliativt team. Barne- og ungdomsklinikken planlegger oppstart av et tverrfaglig barnepalliativt team bestående av 2 sykepleiere, lege, BUP og spesialpedagog, høsten 2020. Teamet skal ikke overta behandlingsansvaret for det enkelte barnet, men bistå med råd og kompetanse og ha et tett samarbeid med Avansert hjemmesykehus for barn, sengepost, nyfødt, poliklinikk og andre fagpersoner. Arbeidsoppgaver  Bistå i å identifisere barn som faller inn under definisjonen for barnepalliasjon  Bistå i å organisere tverrfaglige møter rundt pasienten og deres familie  Ha noe ambulant virksomhet  Være tilgjengelig for råd og veiledning, bistå med koordinering rundt enkelt pasienter  Sørge for oppfølging av familien etter dødsfall  Undervisning og kompetansebygging  Utarbeide prosedyrer og behandlingsforløp  Samhandle med kommunene  Delta aktivt i det regionale nettverket Kvalifikasjoner  Erfaring fra pediatri og/ eller palliasjon, ønskelig med videreutdanning innen for et av områdene  Evnen til å arbeide i team og reflektere over praksis  Være en pådriver for implementering av ny kunnskap i klinikken  Erfaring med kunnskapsformidling Personlige egenskaper  Ansvarsbevisst Strukturert  Fleksibel  Pasient og familieorientert  Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig  Endringsvilje  Gode samarbeidsevner   Åpen for nye utfordinger  Vi tilbyr  Gode muligheter for faglig og personlig utvikling   Mulighet til å påvirke faglig retning til et spennende fagfelt  Delta på aktuelle kurs og fagdager  Jobbe tverrfaglig   Veiledning 
28.07.2020 Lørenskog
Vis alle 17.541 ledige stillinger

Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid (NAPHA) er organisert som en avdeling under NTNU Samfunnsforskning AS og er finansiert av Helsedirektoratet. Senteret er lokalisert i Statens hus.

NTNU Samfunnsforskning er et av Norges største samfunnsvitenskapelige forskningsinstitutt, og utfører forsknings-, utviklings- og formidlingsarbeid. Virksomheten er i hovedsak basert på eksterne oppdrag. Instituttets forskere representerer flere fag, de fleste med bakgrunn i samfunnsfag, men også mange fra helsefag, realfag og teknologifag. Instituttet har 100 medarbeidere. NTNU Samfunnsforskning AS er heleid av NTNU og arbeider tett med tilgrensende fagmiljø på NTNU.

Les mer om NTNU Samfunnsforskning

Stillingsbeskrivelse

Napha søker faglig rådgiver med fagredaktørfunksjon

NAPHAs hovedoppgave er å stimulere, understøtte og videreutvikle det psykiske helsearbeidet i kommunene. Kunnskapsinnhenting og formidling står sentralt i vår virksomhet. Ansatte i det kommunale psykiske helsearbeidet er vår primære målgruppe, og vi har utstrakt kontakt med praksisfeltet. Per i dag har senteret 23 ansatte. De ansatte har variert bakgrunn og kompetanse fra undervisning, forskning, behandlingsapparatet, medier og kommunikasjon og offentlige etater. Arbeidet ved senteret organiseres i prosjekter.

Nettsiden napha.no er vår viktigste kanal mot omverdenen. Senteret har ansatt kommunikasjonsrådgivere i 2 ½ stilling.

I forbindelse med at NAPHAs fagredaktør har tatt på seg nye oppgaver internt, søker senteret etter en engasjert medarbeider med god faglig oversikt til vårt arbeid med å stimulere og videreutvikle psykisk helsearbeid i kommunene. En viktig funksjon i denne stillingen er å ha et faglig ansvar for innhold på napha.no. Dette innebærer nært samarbeid med senterets webredaktører og øvrige ansatte, skriving og utvikling av innhold. Den som ansettes vil også ha funksjon som faglig rådgiver med andre oppgaver tilpasset kompetanse og NAPHAs behov.

Arbeidsoppgaver:
 • Medvirke til at Napha løser samfunnsoppdraget
 • Strategisk arbeid med kunnskapsinnsamling og formidling
 • Sørge for at Napha formidler både forskning, praksis- og brukerkunnskap, oppsummert kunnskap og anbefalinger
 • Følge opp prosjektenes produksjon av innhold til napha.no
 • Gi artikkelforfattere veiledning og skrivestøtte
 • Selv produsere fagstoff til napha.no
 • Andre relevante oppgaver som faglig rådgiver i NAPHA

Noe reisevirksomhet må påregnes

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker oss en faglig oppdatert, løsningsorientert og motiverende medarbeider som evner å skape engasjement, se muligheter og oppnå resultater. Til stillingen ønsker vi oss følgende kavlifikasjoner og egenskaper:

 • Meget god skriftlig og muntlig formidlingsevne

 • Liker å skrive

 • Erfaring fra vurdering og bearbeiding av tekst

 • Høyere utdanning innenfor psykisk helsefeltet, minimum masternivå, gjerne doktorgrad

 • Erfaring fra forskning eller forskningsformidling

 • God kjennskap til psykisk helsearbeid i kommunene

 • Erfaring fra utviklingsarbeid og prosjektledelse

 • Interesse for digital kommunikasjon

 • Analytiske evner

 • Samarbeidsevner

 • Evne til å planlegge og iverksette nye prosjekter

 • Evner til å jobbe selvstendig og i team

Vi tilbyr:
 • Deltakelse i et utviklingsorientert og kreativt kompetansemiljø

 • Deltakelse i strategiutvikling og beslutningsprosesser

 • Lønn etter avtale

 • Gode pensjons,- forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse og gruppelivsforsikring

 • Fleksibel arbeidstid

Slik søker du:

Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til leder Ellen Hoxmark:

epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller telefon: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Se også www.napha.no eller www.samforsk.no

Søknaden ønskes med fyldig CV inkludert beskrivelse av relevant praktisk og teoretisk erfaring

Søknadsfrist: 4. november 2019

Se annonsen og søk på stillingen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om NTNU Samfunnsforskning