<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Deloitte Deloitte søker seniorrådgiver innen marked og kommunikasjon

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe strategisk og operativt med kommunikasjon i et av verdens største selskap for profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester?

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn, og våre medarbeidere vil jobbe hos oss fordi de får utgjøre en forskjell. Vi vektlegger å hjelpe den enkelte til å identifisere og utnytte sine styrker uansett hvor man måtte befinne seg på karrierestigen.

Vi søker nå en markeds- og kommunikasjonsrådgiver til å lede kommunikasjonsarbeidet knyttet til våre to største forretningsområder. Her vil du få påvirke hvordan vi jobber med kommunikasjon og markedsføring i Deloitte og gjennomføre kampanjer for to av de største forretningsområdene i organisasjonen, samtidig som du vil være en viktig rådgiver for toppledelsen.

Arbeidsoppgaver:

En viktig del av arbeidshverdagen vil være å planlegge og gjennomføre markeds- og kommunikasjonsarbeid med mål om å sikre en god markedsposisjon for Deloitte. Du vil få ansvar for å lede og arbeide med et team av svært kompetente medarbeidere, for å gjennomføre kampanjer av ulik størrelse og kompleksitet. Som leder av teamet vil du ha overordnet ansvar for bruken av alle kommunikasjonskanaler i de aktuelle kampanjene.

Du vil også være en viktig ressurs og rådgiver for toppledere i organisasjonen gjennom å bidra til å avdekke behov og gjennomføre kommunikasjonstiltak dere blir enige om. Det er derfor viktig at du er faglig trygg, analytisk anlagt og trives med strategisk og innsiktsbasert kommunikasjonsarbeid.

Her kan du lese mer om stillingen og arbeidshverdagen i Deloitte

Erfaring og kompetanse:

Vi ser etter deg med flere års relevant erfaring fra lignende rolle innen markedsføring eller kommunikasjon, gjerne i tilknytning til profesjonell tjenesteytende sektor og/eller fra byrå.

I denne rollen vil du få jobbe både strategisk og operativt. Det er derfor viktig at du har god strategisk forståelse, samtidig som du ikke er fremmed for å levere på enkelttiltak og bidra i detaljene i gjennomføringen. Du er utpreget digital og vet hva som må til for å levere gode markeds- og kommunikasjonstjenester i vår verden.

Det er også viktig at du er komfortabel med og skriver godt både på norsk og engelsk.

Som person tror vi at du er en som trives godt med ansvar og er en troverdig rådgiver med faglig pondus. Du trives godt med teamarbeid og motiveres av å skape kampanjer og prosjekter som fører til reell verdi og gode, målbare resultater.

Vi tilbyr:

  • utviklende og spennende arbeidsoppgaver i et internasjonalt miljø
  • et tverrfaglig arbeidsmiljø med tillit og samarbeid som bærebjelker
  • stor innflytelse på egen arbeidshverdag og mulighet til å forme din egen stilling
  • samarbeid med noen av de beste profilene i bransjen innen ulike fagområder
  • et bredt spekter av vekstmuligheter gjennom hele karrieren, fra læring på jobben og muligheter for et utviklingsprogram ved Deloitte University, til hjelp av en coach innen ditt eget virksomhetsområde.
  • et svært godt sosialt miljø med et stort tilbud innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter
  • konkurransedyktige betingelser

Stillingen rapporterer til avdelingsleder, som er partner for markedsføring og kommunikasjon i Deloitte.

Søknadsfrist snarest, vi behandler søknader fortløpende.

Til din informasjon benytter vi oss av evne- og ferdighetstester som en del av rekrutteringsprosessen. Vi benytter oss også av en tredjepart til å utføre bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon som fremkommer i din CV og annen søknadsdokumentasjon. Ytterligere informasjon vil bli gitt til aktuelle kandidater. Vi gjør oppmerksom på at bakgrunnssjekk ikke utføres uten samtykke fra søkeren.




Adresse: Dronning Eufemias gate 14,0191 Oslo

Om arbeidsgiveren

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1400 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 286 000 medarbeidere i over 150 land.

Les mer om Deloitte

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 25
    2024
    14 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Deloitte