<  
>  
Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Ingeniør/sivilingeniør VVS og Energiteknikk - (708) Multiconsult

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.
Stillingstittel
Ingeniør/sivilingeniør VVS og Energiteknikk
Ansettelsesforhold
Heltid
Stillingsbeskrivelse

Multiconsult AS avdeling VVS er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen VVS og energi. Vi ser i den forbindelse etter en faglig ambisiøs ingeniør/sivilingeniør.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som VVS- og energirådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Du kan glede deg til å bli en del av et tverrfaglig team bestående av erfarne og kompetente kollegaer, hvor dine arbeidsoppgaver hovedsakelig vil være knyttet til prosjektering, rådgivning og oppfølgning innen bygg, eiendom og industri. Avdeling VVS i Oslo jobber blant annet i prosjekter som Campus Ås, Fornebubanen, Tønsberg Sykehus og Telegrafbygningen i Oslo (Kongens Gate 21).

Hos oss vil du få en viktig rolle i videreutviklingen av vårt fagmiljø. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.
Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til faglig rådgivning og teknisk prosjektering innenfor fagene VVS og energi. Typiske arbeidsoppgaver kan være:

 • Overordnet systemdesign av tekniske anlegg
 • Planlegging, prosjektering og oppfølging i små og store VVS-oppdrag
 • Energi- og inneklimavurderinger
 • Samhandlingsprosesser og bruk av fremtidsrettede digitaliseringsverktøy og -metoder
Kvalifikasjoner

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med faglige ambisjoner og et ønske om å bidra til en bærekraftig byggebransje, som trives med å jobbe tverrfaglig i team og som streber etter å levere gode kundeopplevelser? Har du en evne til å være løsningsorientert, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning fra enten universitet, høyskole eller teknisk fagskole innen VVS og/eller energi
 • Erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring enten som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder
 • Har god og dokumentert fagkompetanse
 • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk/nordisk språk
Vi tilbyr

Hva kan vi tilby deg?

 • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere med faget i fokus
 • En arbeidsgiver med fokus på sunn balanse mellom arbeid og fritid
 • Interessant stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser samt aksjesparingsprogram
 • Fem ukers ferie, og fri i romjul og påske, samt fleksibel arbeidstid
 • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
   
Søknadsfrist
20/11/2019
Sted
Oslo, NO (Primære)
Generell informasjon

Avdeling VVS i Oslo har kontorsted både på Skøyen og Ryen, som samlet utgjør et av Norges største rådgivermiljøer innenfor VVS med rundt 50 dyktige rådgivere.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Kjetil Lindberg, tlf: 901 86 642
 

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

Vil du jobbe i en norsk Tech-startup, og samtidig bo i pulserende og vakre Cape Town? Flexistore ser nå etter en ny Intern til vårt kontor i Cape Town, Sør-Afrika. Et internship i utlandet gir deg en unik mulighet til å opparbeide deg verdifull erfaring og få en fot innenfor arbeidslivet.  Tiltredelse: Snarest, etter avtale  Varighet: 6-12 måneder. Hva søker vi etter?Vi søker etter en nyutdannet person til en internship-stilling ved vår avdeling i Cape Town. Vi søker deg som er lærevillig, motivert og har god arbeidsmoral. Du har også gjerne et øye for design og detaljer. Du må kunne arbeide godt i team, men også selvstendig. Interesse for ny teknologi og utvikling er også en fordel.  Du må ha fullført høyere utdanning fra høyskole/universitet eller ha annen relevant utdanning. Det er også viktig at du har gode norskferdigheter, både skriftlig og muntlig, samt at du behersker engelsk godt. Det er også fordel om du har erfaring innen noen av feltene under. Arbeidsområder: Kundeservice og support Sosiale medier, innhold og kommunikasjon Markedsføring og kampanjer Grafisk design Hva tilbyr vi?Du vil få jobbe i et team med engasjerte, dyktige og imøtekommende kollegaer. Som en start-up og et selskap i rask vekst tilbyr vi et spennende arbeidsmiljø og utviklende arbeidsoppgaver. For ikke å nevne muligheten til å reise og utforske fantastisk Cape Town og Sør-Afrika, samtidig som du opparbeider deg verdifull arbeidserfaring. Praktisk informasjon.Vi dekker alt av utstyr du måtte trenge for å utføre dine arbeidsoppgaver. Lønn etter avtale. Vi hjelper deg med nødvendig informasjon og forberedelser i forkant, og henter deg gjerne på flyplassen og frakter deg trygt til leiligheten din når du ankommer Cape Town. Du vil få en personlig mentor du kan henvende deg til med hva du måtte lure på eller trenger hjelp til, både i og utenfor jobb. Høres dette ut som noe for deg? Send inn søknad og CV til info@flexistore.no innen 15. mars 2020, og gå ikke glipp av årets kuleste jobbmulighet!     Spørsmål om stillingen Kontaktperson: Mia Strand, Epost: info@flexistore.no
20.02.2020 Sør-Afrika
Blodsykdommer sengeområde S302, Akershus universitetssykehus HF S302 er en sengepost med to fagområder, infeksjonssykdommer og blodsykdommer. Som sykepleier ved vår avdeling vil du utøve sykepleie til begge pasientgruppene. Vi kan tilby deg som søker to spennende fagområder som du vil få god opplæring innen, et godt og inkluderende arbeidsmiljø og mulighet for personlig utvikling. Som sykepleier ved S302 vil du få varierte arbeidsoppgaver og stort ansvar. Du vil møte pasienter med langvarige, alvorlige sykdommer og pasienter med mer akutte kortvarige forløp. Vår sengepost byr på mange sykepleieprosedyrer, blant annet administrering av cytostatika. Det er en kompetanse du kan få tilbud om å tilegne deg dersom du ikke allerede har dette. Vi har stort fokus på pasientsikkerhet og jobber aktivt med flere av innsatsområdene til pasientsikkerhetsprogrammet.Vi ønsker en engasjert, effektiv og kunnskapsrik sykepleier, gjerne med erfaring fra forbedringsarbeid med på vårt team. Vi søker deg som har erfaring eller interesse innenfor hematologi og infeksjonssykdommer, eller har erfaring fra andre institusjoner. Aktuelle kandidater vi bli kontaktet forløpende, alle søkere må søke elektronisk. Vi har en stilling ledig i 80 % og en stilling ledig i 100 %. Dersom stillingene tildeles en intern søker, vil det være muligheter for et 80% vikariat. Det er også mulighet å søke ferievikariat for deg som avslutter sykepleierutdanningen sommer 2020. Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål vedørende stillingen. Arbeidsoppgaver Sykepleie til pasienter innlagt avdelingen Utøvelse av sykepleieprosedyrer Samhandling med primærhelsetjenesten Legevisitt, tavlemøter og gruppeansvar Bidra til å videreutvikle vår avdeling   Kvalifikasjoner Norsk autorisasjon som sykepleier Spesialsykepleier innen palliasjon eller kreftsykepleie ønskes Det er ønskelig med erfaring fra spesialisthelsetjenesten, dette vektlegges Må beherske norsk skriftlig og muntlig   Personlige egenskaper Du har stor arbeidskapasitet og må trives med et høyt tempo og varierte oppgaver Har evnen til å arbeide strukturert og målrettet Er kunnskapsrik og liker faglige utfordringer Er engasjert og nysgjerrig Bidrar til et godt arbeidsmiljø og er en god lagspiller   Personlige egnethet vektlegges   Vi tilbyr Høyt faglig nivå Et godt, spennende og lærerikt arbeidsmiljø i stadig utvikling Vi kan være behjelpelig med barnehage og bolig  
24.02.2020 Lørenskog
Fødeseksjonen Akershus universitetssykehus HF Kvinneklinikken på Akershus universitetssykehus har en av landets største føde-/ barselavdeling med opp mot 5000 fødsler i året. Avdelingen har Observasjonspost for gravide kvinner med komplikasjoner i svangerskapet. Fødeseksjonen har pr nå 10 fødeenheter. Alle fødestuene er tilrettelagt for vann fødsel. Det er døgnkontinuerlig beredskap av barnelege, anestesilege og operasjonspersonell. Sykehuset har nyfødtseksjon som behandler for tidlig fødte barn.Barselseksjonen har for tiden 42 sengeplasser. Den ivaretar kvinner og nyfødte med kompliserte barselforløp og kvinner og nyfødte med ukompliserte barselforløp. Seksjonen har to adskilte poster; den ene er et barselhotell hvor det er plass til 19 friske kvinner med barn, 13 av rommene der er familierom. Den andre posten er en sengepost med plass til 23 pasienter, og der er kvinner som ikke er friske nok til å være på hotellet. Kvinner med barn som ikke er friske nok til å være på hotellet er også på sengeposten Det søkes etter jordmor til 50 % fagutviklerstilling og 50 % stilling i tredelt turnus med hver tredje helgStillingen er ledig fra 4.mai. Dersom interne ansettelser kan det bli ledig vikariat og fast helgestilling av ulik størrelse.  Intervjuer gjøres fortløpende. Arbeidsoppgaver Som jordmor ved fødeavdelingen har du ansvar for oppfølging av kvinner i fødsel, for kvinner som forløses med elektivt eller akutte keisersnitt  og for oppfølging av kvinnen og det nyfødte  2 timer postpartum. Dokumentasjon i ulike kliniske systemer er en viktig del av jobben som jordmor.                                                                                                                                                      Som jordmor samarbeider du tett med barnepleiere, gynekologer, barneleger, anestesi- og operasjonsavdelingen. Fagutvikling ved klinikken skal bidra til oppnåelse av sykehusets målsetting. Grunnlaget for fagutvikling ved Akershus universitetssykehus er kunnskapsbasert praksis og tverrfaglig samarbeid. Fagutviklingen skal ivareta både seksjonenes egne behov og felles behov i klinikken/sykehuset.Fagutviklingsjordmors oppgaver:Organiserer kompetanseutvikling innen praktiske ferdigheter og teoretisk kunnskapVeileder personalet, nyansatte, ferievikarer og studenter i kliniske praksissituasjonerSystematiserer, utfører og dokumenterer klinisk utviklingsarbeid og fagutviklingUtarbeider og reviderer prosedyrer i EQS, ved behov PPS (Praktiske Prosedyrer Sykepleie)Bidrar til å utvikle undervisnings- og informasjonsmateriell for personell, pasienter og pårørendeFagutviklingsjordmor samarbeider med:Medisinsk faglig ansvarlig i seksjonenKompetanseavdelingen – utvikling av spesifikke moduler i e-læringsportalen Lærings- og ferdighets-/simuleringssenteretGrupper i helseregion Sør-Øst, andre helseforetakKommunehelsetjenestenUtdanningsinstitusjoner og universiteterFagutviklingsjordmor rapporterer til seksjonsleder. Arbeidet skjer i samarbeid med andre fagutviklere og yrkesgrupper. Seksjonsleder kan delegere oppgaver til fagutviklingsjordmor.   Kvalifikasjoner Jordmor med norsk autorisasjon og fortrinnsvis med utdanning på masternivå Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig Klinisk erfaring fra fødeavdeling er ønskelig Generelle IKT-kunnskaper og kompetanse i forhold til kunnskapsbasert praksis Personlige egenskaper Vi ønsker deg som er motivert, ansvarsbevisst og som vil bidra til et videre godt fagmiljø Du jobber selvstendig, og trives i et hektisk miljø med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver Du har gode samarbeidsevner, er reflektert, strukturert og løsningsorientert Du er fleksibel, kommuniserer godt og bidrar positivt til et godt arbeidsmiljø Du har engasjement for pasienter og fagfelt og evne til å formidle fagkunnskap, til å motivere og involvere andre medarbeidere Liker faglige utfordringer og har evne til nytenkning Evne til å ta initiativ og arbeide målrettet   Personlig egnethet vil bli vektlagt Vi tilbyr Godt fagmiljø med trivelige kollegaer Lønn etter tariff Funksjonstillegg i fagjordmordelen av stillingen  Gode velferdstilbud for ansatte, for eksempel hytteutleie, teaterbilletter og mye annet. Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud. Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass. Sentral beliggenhet i landlige omgivelser kort reisevei fra Oslo
24.02.2020 Lørenskog
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms avdeling i Vestfold og Telemark er i kraftig vekst!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Porsgrunn
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms avdeling i Stavanger er i kraftig vekst!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Stavanger
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms Oslo-avdeling stakk nylig av med prisen for "Beste salgsavdeling 2019"!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Oslo
Nytt år, nye muligheter!Falck Alarms avdeling i Ålesund er i kraftig vekst!I den anledning ser vi nå etter nye selgere som vil være med å bidra til skape enda større suksess i 2020!Ønsker du å bli en del av et fremoverlent og sosialt sterkt salgsmiljø, bør du lese videre!Hvem er vi:Falck Alarm By Verisure tilbyr markedsledende alarmløsninger til privatbolig og bedrifter gjennom oppsøkende salg. Om du har salgserfaring fra før eller ønsker å starte din salgskarriere hos oss, vil du uansett oppleve en variert og utfordrende arbeidshverdag. Gjennom tett oppfølging fra din salgssjef, vil du uansett nivå, utvikle deg til å bli en dyktig selger. Salgserfaringen du tilegner deg som feltselger hos oss, vil du få bruk for gjennom hele din karriere og ikke minst være med på å styrke CV-en din! (Stillingen passer perfekt ved siden av studier))Vi tilbyr:Markedsledende og lettsolgt produktOpplæring og kursing gjennom Falck AcademyTett oppfølging fra nærmeste lederSosiale events og årlige utenlandsturerKarrieremuligheter i et selskap i vekstKontor med sentral beliggenhetArbeidstid: 15:00 - 21:00Jobb fra 3 - 5 dager i uken (deltid og heltid)Bransjens beste provisjon- og bonusordningHos oss blir du en del av et ung og dynamisk arbeidsmiljø med et felles mål om å skape suksesshistorier. Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Vi gir deg grundig opplæring og oppfølging gjennom vårt onboardingsprogram og Falck Academy. Vi tilbyr deg bransjens beste provisjon- og bonusordning , samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og salgsfester.Kjenner du deg igjen i mer enn 3 av disse påstandene?UreddSosial og inkluderendeLagspiller med individuelle ferdigheterLærevilligResultatorientertKonkurranseinstinktLiker høye lønningerTillitspersonLiker utfordringerSvært gode kommunkasjons evner på norskDa er du med stor sannsynlighet en vi vil ha med på laget.SØK NÅ og opplev hvordan en suksesshistorie skapes!Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945! Epost: jonas.sture@falckalarm.no93046945
22.02.2020 Ålesund
Vi har ledige sommerstillinger for helsefagarbeidere, pleieassistenter, renholdere, sykepleiere, fra og med 15. juni, til og med 10.august (minimum 4 uker). Vi ønsker deg som har relevant utdanning/erfaring er positiv og liker å jobbe i team behersker norsk muntlig og skriftlig har gyldig politiattest er minst 18 år har sertifikat B (gjelder HPO - hjemmepleie- og omsorg) Vi kan tilby interessante arbeidsoppgaver positivt arbeidsmiljø lønn etter taruiffavtale  
30.01.2019 Austevoll
Vis alle 34.725 ledige stillinger
Les mer om Multiconsult

Stillingsbeskrivelse

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.
Stillingstittel
Ingeniør/sivilingeniør VVS og Energiteknikk
Ansettelsesforhold
Heltid
Stillingsbeskrivelse

Multiconsult AS avdeling VVS er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen VVS og energi. Vi ser i den forbindelse etter en faglig ambisiøs ingeniør/sivilingeniør.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE TEKNOLOGIBEDRIFTER

I rollen som VVS- og energirådgiver vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Du kan glede deg til å bli en del av et tverrfaglig team bestående av erfarne og kompetente kollegaer, hvor dine arbeidsoppgaver hovedsakelig vil være knyttet til prosjektering, rådgivning og oppfølgning innen bygg, eiendom og industri. Avdeling VVS i Oslo jobber blant annet i prosjekter som Campus Ås, Fornebubanen, Tønsberg Sykehus og Telegrafbygningen i Oslo (Kongens Gate 21).

Hos oss vil du få en viktig rolle i videreutviklingen av vårt fagmiljø. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.
Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til faglig rådgivning og teknisk prosjektering innenfor fagene VVS og energi. Typiske arbeidsoppgaver kan være:

 • Overordnet systemdesign av tekniske anlegg
 • Planlegging, prosjektering og oppfølging i små og store VVS-oppdrag
 • Energi- og inneklimavurderinger
 • Samhandlingsprosesser og bruk av fremtidsrettede digitaliseringsverktøy og -metoder
Kvalifikasjoner

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en person med faglige ambisjoner og et ønske om å bidra til en bærekraftig byggebransje, som trives med å jobbe tverrfaglig i team og som streber etter å levere gode kundeopplevelser? Har du en evne til å være løsningsorientert, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Utdanning fra enten universitet, høyskole eller teknisk fagskole innen VVS og/eller energi
 • Erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring enten som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder
 • Har god og dokumentert fagkompetanse
 • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig på norsk/nordisk språk
Vi tilbyr

Hva kan vi tilby deg?

 • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere med faget i fokus
 • En arbeidsgiver med fokus på sunn balanse mellom arbeid og fritid
 • Interessant stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser samt aksjesparingsprogram
 • Fem ukers ferie, og fri i romjul og påske, samt fleksibel arbeidstid
 • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
   
Søknadsfrist
20/11/2019
Sted
Oslo, NO (Primære)
Generell informasjon

Avdeling VVS i Oslo har kontorsted både på Skøyen og Ryen, som samlet utgjør et av Norges største rådgivermiljøer innenfor VVS med rundt 50 dyktige rådgivere.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Kjetil Lindberg, tlf: 901 86 642
 

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • FEB 28
  2020
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Fakta om Multiconsult