<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aukra kommune Miljøarbeidar, 100 % fast, Eining heimetenester

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om eininga/avdelinga

100 % fast stilling som miljøarbeidar/helsefagarbeidar ved dagsenter for eldre
Med atterhald om godkjenning skal Dagsenter for eldre utvide tilbodet, og har oppretta stilling som miljøarbeidar/helsefagarbeidar. Personar med anna relevant utdanning kan òg vere aktuell.
Dagsenter for eldre har tilhald i Aukra Omsorgssenter som består av: " Heimesjukepleie " Langtidsplassar " Korttids-, avlastning- og rehabiliteringsplassar " 20 omsorgsbustadar med heildøgns omsorg " Funksjon som legevaktsatelitt " Dagsenter Pleie og omsorg har eit tett samarbeid,, og ein forventar at kompetanse kan nyttast på tvers av einingane. Det er avgjerande at søkjar er fleksibel på dette. Som miljøarbeidar ved dagsenter for eldre skal du samarbeide om å legge til rette for den einskilde og gruppa for ulike aktivitetar og personleg oppfølging. Pleie og omsorg har fokus på personorientert omsorg, og kvardagsmeistring for den einskilde. Brukarane skal vere ein aktiv part så langt råd er, og sjølv få definere kva som er viktig for seg i kvardagen.

Arbeidstid/turnus

Pleie og omsorg har som målsetting å ha ei arbeidsgjevarpolitikk som legg til rette for heiltidskultur for tilsette. Målet er å ha god kompetanse tilgjengeleg til ei kvar tid.
Stillinga er plassert i turnus med 35,5 t veke p.t dagsenter
Ved intern tilsetting kan det verte ledig helsefagarbeidarstilling

Krav til søkar

Fleksibel og dyktig miljøarbeidar som vil vere med å arbeide for eit kvalitativt godt tilbod for våre brukarar Miljøarbeidar som bidreg til utvikling, slik at tenestene våre samsvarar med samfunnsutviklinga elles Miljøarbeidar som tek brukarmedverknad, god kommunikasjon og samhandling på alvor Miljøarbeidar som har brukar- og oppgåvefokus God datakunnskap er ein føresetnad, og du må beherske norsk skriftleg og munnleg Personleg eigna for stillinga Godkjend politiattest Helsefagarbeidar må ha autorisasjon

Bruke nynorsk som målform.

Vi tilbyr

Gode pensjons- og forsikringsordningar.
Kommunale tilsettingsvilkår og løn etter tariff.
Utdanningsstønad frå eige fond for etter- og vidareutdanning. Flyttegodtgjersle etter kommunalt regelverk.

Særskilte krav

Det vert stilt krav om politiattest ved tiltreding.

Prøvetid

Gjensidig effektiv prøvetid på 6 mnd.

Søkarliste

Om du ønsker å reservere deg frå oppføring på offentleg søkarliste, må du opplyse om og grunngje dette i søknaden. Opplysningar kan bli offentleggjort sjølv om du har bedt om ikkje å bli oppført på søkarlista, jfr. Offentleglova § 25. Du blir varsla dersom ønsket om reservasjon ikkje vert tatt til følge.

Søknad sendast

Aukra kommune nyttar elektronisk søknadsbehandling. Vi ber derfor om at du fyller ut elektronisk søknadsskjema via funksjonen "Søk på stilling"




Adresse: Eining for heimetenester

Om arbeidsgiveren

Aukra kommune er ein øy- og fastlandskommune på kysten av Romsdal. Kommunen har 3600 innbyggarar og er ein vekstkommune. Med ilandføring av gass frå Ormen Lange-feltet og som gassknutepunkt for Norskehavet, er kommunen sikra eit unikt utgangspunkt for eit allsidig nærings- og kulturliv og godt utbygde tenester. Kommunen si plassering innbyr til friluftsaktivitetar både til sjøs og til lands. Avstanden til kultur-, fotball- og industribyen Molde er kort.Aukra kommune har omlag 450 tilsette. Administrativt er vi organisert i to nivå: rådmann, kommunalsjefar og tre stabs- og støtteavdelingar samt 11 einingar. Kommunen har gode utviklingsmulegheiter og står overfor mange interessante prosjekt og store utfordringar.

Les mer om Aukra kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger