<  
>  
Annonsen er utløpt (vises ikke lenger i stillingssøket eller i bedriftsprofilen)
Ledig stilling

Kapellan i Åsane prosti, Salhus sokn Den norske kirke, Bjørgvin bispedøme

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon57 Presentasjon av stillingen:

Det er for tiden ledig stilling som kapellan i Åsane prosti med Salhus sokn som tjenestested.
Åsane prosti har sju sokn i Bergen kommune og fem sokn på Osterøy. Dessuten tjenestegjør to fengselsprester i prostiet. Prosten kaller inn til jevnlige møter med prestene, i alt 17, inkludert prosten.

Salhus menighet ligger lengst nord i Åsane bydel i Bergen, og grenser til Åsane og Eidsvåg menigheter. Det kirkelige medlemstallet er nå ca. 7500. Menigheten omfatter de tre områdene: Salhus, Hordvik og Mjølkeråen/Morvik.

Salhus kirke er en hvitmalt teglsteinskirke fra 1924, med ca. 300 sitteplasser. Her er det gudstjeneste hver søn- og helligdag. Ca. en søndag pr. mnd. er det lovsangsgudstjeneste med rom for band, forsangergruppe, bønnevandring og anledning til forbønn. Det er også jevnlige familiegudstjenester, både med og uten breddetiltak. Søndagsskole stort sett hver søndag. Salhus menighet er forpliktet i misjonsprosjekt i Nepal gjennom HimalPartners prosjekter: <> og <>.

I tillegg til gudstjenestene i kirken er det enkelte gudstjenester på bedehusene i Hordvik og Mjølkeråen. Samarbeidet med bedehusene er godt. På bedehusene drives det også en del barne- og ungdomsarbeid, og kirken leier bedehusene til skolegudstjenester og til enkelte skole/kirketiltak.

Like ved kirken ligger Salhus menighetssenter som var nytt i år 2000. Bygget representerer en viktig sammenbindende faktor i menighetslivet, da det inneholder kontorer for ansatte og forsamlingssal med kjøkken. Hver søndag er det kirkekaffe etter gudstjenesten. Ellers brukes bygget bl.a. til søndagsskole, konfirmantundervisning, barne- og ungdomsarbeid, korøvelser, foreninger og pensjonisttreff. Menigheten har et diakoniutvalg med tydelig diakoniplan.

Årsstatistikken for 2018 viser: 57 gudstjenester på søn- og helligdager, I tillegg til 16 andre gudstjenester. Det var 70 døpte og 61 konfirmerte, 6 vigsler og 50 begravelser. Gjennomsnittlig frammøte til alle gudstjenester var 105. Gjennomsnittlig antall nattverddeltakere var 43.

Staben består av sokneprest og kapellan (100%), Administrasjonsleder/frivillighetskoordinator (100 %), Kantor (75 %), Menighetspedagog (75%), Kirketjener (50%), og Diakonmedarbeider (50%). I tillegg er det en menighetsfinansiert ungdomsarbeider i et 50% engasjement.

Det er fire barnehager, to barneskoler og en kombinert 1-10 skole i soknet. Samarbeidet med barnehager og skoler er godt. Vi har en skolekirkeplan med treffpunkt mellom skolene og kirken for alle trinnene i løpet av ett år. Dette er et stort arbeid som menigheten vil prioritere. Menigheten har en trosopplæringsplan over både breddetiltak og kontinuerlig barne- og ungdomsarbeid.

Salhus menighet har som visjon Jesu ord: <> ( Joh. 15:9). Vi vil bygge et fellesskap med mye hjertevarme i omsorg og kjærlighet. Vi vil være en raus menighet slik Jesus er raus i sin invitasjon til oss alle om å bli i hans kjærlighet. Vi søker en kapellan som har lyst til å gå inn i engasjerende og viktige oppgaver i Salhus menighet under nettopp denne visjonen. En som evner å samarbeide med stab og menighet, og som innehar gode lederegenskaper.

I Åsane prosti brukes både bokmål og nynorsk, men målformen i Salhus menighet er bokmål.
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker ber om å bli unntatt offentlig søkerliste. Opplysninger om samlivsform vil kunne bli innhentet og vektlagt ved tilsetting. Den som blir tilsatt må vise fram tilfredsstillende politiattest (barneomsorgsattest) jf. politiregisterloven § 39 Vi ber om at søknad med CV, vitnemål og referanser sendes elektronisk via WebCruiter. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Arbeidsoppgåver

 • Kirkelige handlinger og gudstjenester etter oppsatt plan, i samarbeid med naboprester i prostiet
 • Hovedansvar for den administrative delen av konfirmantarbeidet, og delt ansvar for selve undervisningen sammen med ungdomsarbeider
 • Hovedansvar for administrering av lederkurs og ungdomsarbeid etter konfirmantalder
 • Jevnlige andakter på omsorgsboligen Sethøyen, samt betjening av enkelte sykehjem utenfor soknet
 • Beredskapsordning etter gjeldende ordning for Den norske kirke. Beredskapsområdet omfatter prostiene Åsane og Nordhordland

Utdanning

 • Cand.theol. med praktikum eller tilsvarende
 • Master i teologi og praktikum

Personlege eigenskapar

 • Evne til å bygge menighet, særlig et bærekraftig ungdomsmiljø med tydelig kristent fokus
 • Evne til å kommunisere med mennesker i alle aldre og livssituasjoner.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter med barn, unge og yngre familier.

Vi tilbyr

 • Innplassering i stillingskode 0922 kapellan etter KA sitt tariffområde
 • Pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse
 • Reiseutgifter godtgjort etter gjeldende regulativ
 • Særlig godtgjøring etter til enhver tid gjeldende reglement
 • Arbeidsveiledning (ABV)

Kontaktinformasjon

Øystein Skauge, prost, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Cathrine Waaler Halstensen, Personalsjef, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Vikavegen 14, Salhus
5107 Salhus

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Den norske kirke

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon57 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 24.11.2019

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

Kanskje er du arbeidsledig? Kanskje du er på jakt etter din første jobb? Kanskje du rett og slett ønsker å gjøre noe annet enn du gjør i dag? Kanskje det kan friste med å jobbe lange dager mandag til torsdag, for så å ta langhelg? Våre produkter gjør at vi kan puste inn ren luft innendørs. Og nettopp innemiljø er et svært dagsaktuelt tema i samfunnet. Derfor er vi på jakt etter en kandidat som ønsker å utvikle seg innen salg til privatmarkedet og som vil bistå oss med å hjelpe flere kunder til få en rent og sunt innemiljø i sitt hjem. Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Du snakker flytende norsk Du har førerkort og disponerer egen bil Du er villig til å legge ned den innsatsen som skal til for å lykkes Du er sosial, utadvendt og har godt humør Du er ærlig, lojal og ansvarsfull Vi tilbyr: Grundig opplæring og god oppfølging Et sosialt og hyggelig miljø Spennende utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser Send oss snarest din CV og kortfattet søknad til kathrin.hagaas@lux.no Vi gleder oss til å høre fra deg!  
09.10.2020 Oslo, Namsos, Drammen, Asker
Stendi AS er Nordens største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus, autisme og psykisk utviklingshemming.  Våre boliger i Region Midt, Møre og Romsdal trenger flere gode medarbeidere! Vi er derfor på jakt etter supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, leke og skape trygghet og omsorg. Vi bistår våre brukere med meget tett oppfølging og veiledning i det daglige. Vi søker miljøarbeidere og miljøterapeuter med et ønske om å utgjøre en stor forskjell for våre brukere. I våre boliger bor det mennesker med utviklingshemming, autisme og generelle atferdsutfordringer, og med et stort behov for trygge fagpersoner rundt seg. Vi søker deg som er trygg i deg selv og evner å sette grenser og se løsninger i utfordrende situasjoner. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette fag i fokus. Til våre boliger i Møre og Romsdal søker vi: Nattevakter Medlevere Tilkallingsvikarer, medlever og natt Hvis du føler deg truffet av punktene under, kan det hende vi har en plass i gjengen til deg. Kvalifikasjoner:  Du har erfaring fra arbeid med utfordrende adferd og HOTL Kap. 9 Du har erfaring med målrettet miljøarbeid, tiltaksutvikling og kollega-veiledning Du behersker norsk skriftlig og muntlig Du har førerkort klasse B Personlige egenskaper: Du er trygg i deg selv og egen kompetanse Du har ved flere tilfeller har fått beskjed fra omgivelsene dine om at du er altfor snill og omsorgsfull Du blir ikke blek om nebbet når det er hektisk rundt deg, men beholder roen og er løsningsorientert Du gjør opprør når du ser at noen ikke blir behandlet med respekt Du er glad i å brette opp ermene og ta i et tak Du mener at det å hjelpe hverandre er god kultur Du kan bli fristet til å steke vafler mens du er på jobb Du har god psykisk og fysisk helse Hva kan vi tilby: Lønn etter kvalifikasjoner Fleksibel arbeidstid Engasjerte kollegaer Veiledning, oppfølging og tilrettelegging for videreutdanning Intern og ekstern relevant kursing En meningsfylt og variert hverdag i et lite og inkluderende miljø Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
21.10.2020 Møre og Romsdal
Om Risenga Bo- og Omsorgssenter: Risenga Bo- og Omsorgssenter er et sykehjem med 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdeling og dagsenter. Sykehjemmet ligger i flotte naturomgivelser og er samtidig sentralt lokalisert med god tilgang til offentlig kommunikasjon, samt gangavstand til Asker sentrum.   Om Vestre Nes Omsorgsbolig: Vestre Nes Omsorgsbolig ligger vakkert til like ved Ikea på Billingstad. Det er et botilbud for eldre med 16 leiligheter. Omsorgsboligene drives av Stendi og trenger flere sykepleiere.    Risenga har ledig stilling i 100% men også mulighet for deltidsstilling for den som ønsker det. Det er også behov for vikarer/ekstravakter. Arbeid dag/kveld og foreløpig 3.hver helg. Det arbeides med alternativ turnus og med tanke på mer fleksibel balanse mellom jobb og fritid. Sykepleierne jobber i Fagteam og du vil få mange engasjerte og positive kolleger. Risenga tilbyr lønn som er konkurransedyktig med kommunen, gode lokaler og godt arbeidsmiljø. Aktivt fagmiljø og mulighet for kompetanseutvikling.   Vi søker deg som:  Er autorisert sykepleier, gjerne med relevant videreutdanning Er faglig dyktig og trygg i din rolle som sykepleier Behersker norsk skriftlig og muntlig godt, tilsvarende Bergenstesten Er selvgående, initiativrik, nøyaktig og har en empatisk og trygg personlighet. Gjennom engasjement, en profesjonell holdning og evnen til å kommunisere klarer du å skape gode relasjoner med beboere, pårørende, og medarbeidere Har gode samarbeidsevner, er omsorgsfull, serviceinnstilt, effektiv og møter mennesker med respekt og verdighet Som sykepleier består arbeidsoppgavene primært av å gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne, og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer. Dine arbeidsoppgaver vil også bestå av å veilede andre kollegaer, samt bidra til undervisning for å heve kompetansen på avdelingene. Du får muligheten til et tverrfaglig samarbeid med andre faggrupper som lege, fysioterapeut, ergoterapeut og helsefagarbeidere. Her er det mulig å utvikle seg sammen med kompetente og hyggelige kolleger i et godt arbeidsmiljø. Sist, men ikke minst er det viktig at du som sykepleier hos oss er opptatt av å gi god, personsentrert omsorg til våre beboere. Vi har et høyt fokus på aktiviteter for beboerne og søker etter en sykepleier som ønsker å bidra med å gi beboerne på sykehjemmet meningsfulle, trygge og innholdsrike dager. Vi reiser ofte på turer i nærmiljøet med beboerne både til fots og til sykkel, vi arrangerer fester, konserter, pub- kvelder og har ukentlig restaurant. På sommeren reiser vi på sommerferie med beboerne til Tjøme.   Velkommen til å søke, vi gleder oss til å bli kjent med deg. Du vil bli bedt om å fremlegge gyldig politiattest før ansettelse.  Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
22.10.2020 Asker
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter? Stendi AS Midt har behov for flere dyktige medarbeidere til våre barnevernstiltak i Trøndelag. Vi ser etter medarbeidere som er trygge og tydelige voksenpersoner i en tøff og uforutsigbar hverdag. Er på jakt etter supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, leke og skape trygghet og omsorg. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette fag i fokus. Vi bistår våre beboere med tett oppfølging og veiledning i det daglige.  Til våre tiltak i Trøndelag søker vi: Nattevakter Medlevere, med 3 døgn arbeid – 7 døgn fri – 4 døgn arbeid – 7 døgn fri Tilkallingsvikarer, medlever og natt Arbeidsoppgaver: Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte brukers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i institusjonene Saksoppfølging Dokumentasjon etter gjeldende lovverk og bruk av elektronisk journalføringssystem Være en trygg voksenperson i miljøet Lytte til ungdommen Motivere og være med ungdommen på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede i hverdagen Hvis du føler deg truffet av punktene under, kan det hende vi har en plass i gjengen til deg. Kvalifikasjoner:  · 3-årig helse og sosialfaglig høyskoleutdanning: barnevernspedagog, sosionom, vernepleier, evt. psykiatrisk sykepleier eller lærer med spesialpedagogikk Erfaring fra institusjonsarbeid, ruskompetanse og gjerne erfaring fra psykiatrifeltet Du har erfaring fra arbeid med utfordrende adferd Du har erfaring med målrettet miljøarbeid, tiltaksutvikling og kollegaveiledning Du behersker norsk skriftlig og muntlig Du har førerkort klasse B Personlige egenskaper: Du er trygg i deg selv og på egen kompetanse Du er lærevillig, effektiv, pålitelig, ansvarsfull og du byr på deg selv Du blir ikke blek om nebbet når det er hektisk rundt deg, men beholder roen og er løsningsorientert. Tåler å stå i krevende uttrykk og kriser, og du er god på å gi omsorg Du er robust, utholdende og innehar stor grad av endringsvillighet og endringsevne Du gjør opprør når du ser at noen ikke blir behandlet med respekt Du er glad i å brette opp ermene og ta i et tak Du kan bli fristet til å steke vafler mens du er på jobb Du har god psykisk og fysisk helse Hva kan vi tilby: Lønn etter kvalifikasjoner Engasjerte kollegaer En fleksibel og variert arbeidsdag Veiledning, oppfølging og tilrettelegging for videreutdanning Intern og ekstern relevant kursing En meningsfylt og variert hverdag i et inkluderende miljø Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
22.10.2020 Trøndelag
Ønsker du å arbeide innenfor fagområdene veg, jernbane, lightrail (trikk, bybane, T-bane) eller trafikk, er Norconsult stedet for deg. Norconsults divisjon Samferdsel ved hovedkontoret i Sandvika søker kandidater som primært skal jobbe med veg- og baneteknisk prosjektering. Kandidater med primærinteresse for trafikkanalyser og trafikkteknikk er også aktuelle. Vi kan love interessante og utviklende roller i Norges mest spennende og omtalte samferdselsoppdrag, et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser. Dine arbeidsoppgaver vil primært være: Veg- og gateplanlegging, samt vegoverbygning Trafikkteknikk og transportplanlegging Traséutredninger, sporteknikk og sporgeometri Jernbanetrafikk og kapasitetsanalyser Utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsestimater For oss er det viktig at du: Er nyutdannet master/bachelor våren 2021, evt. kandidater med inntil 5 års relevant erfaring innen veg, bane og trafikk Har erfaring i bruk av BIM-verktøy og innsynsverktøy, men det vil også bli gitt god opplæring innenfor dette Har god fagkunnskap og interesser for fagområdet Har sosial legning og gode samarbeidsevner Er kreativ og løsningsorientert Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd) Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Spesifiser i søknaden hvilke fagområder du spesielt ønsker å jobbe med. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.
16.09.2020 Bærum
Norconsults kompetanse innen energiforsyningen dekker i dag alle fag som trengs for planlegging og prosjektering av vannkraftanlegg, vassdragsanlegg og kraftoverføring. Selskapet disponerer i Norge mer enn 200 personer som sammen besitter en betydelig tverrfaglig kompetanse og erfaring innen dette området og utgjør Norges største rådgivermiljø innen denne sektoren. Vi jobber i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Divisjonen har i dag nær 100 sivilingeniører/ingeniører med bakgrunn innen konstruksjonsteknikk og vassdragsteknikk/hydrologi. Det søkes nå etter kandidater til 8 uker sommerjobb, enten i Sandvika, Trondheim, Kristiansand eller Bergen. Dine arbeidsoppgaver vil være En sommerjobb hvor du vil få delta aktivt i prosjektarbeid innen prosjektering av trafostasjoner og koblingsanlegg, dammer eller kraftverk Du vil få en selvstendig hovedoppgave som du jobber med gjennom sommeren. Vi er åpne for å utforme oppgaven etter dine kunnskaper og interesser, skriv gjerne om dine ønsker i søknaden I tillegg til den selvstendige oppgaven vil du delta i et tverrfaglig sommerprosjekt på Energidivisjonen sammen med andre sommerstudenter Mulighet for oppfølging på byggeplass For oss er det viktig at du: Fortrinnsvis er masterstudent på 4. året, med relevante fagvalg og erfaring med modellering/beregningsprogrammer Er faglig dyktig Er engasjert og interessert Har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk Har gode samarbeidsevner samt evne til selvstendig problemløsning Som sommerstudent hos oss får du: Miljøbevisst samfunnsplanlegging Fadderordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Innsendelse av søknad: Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.
21.10.2020 Trondheim, Bergen, Kristiansand, Bærum
Norconsults kompetanse innen energiforsyningen dekker i dag alle fag som trengs for planlegging og prosjektering av vannkraftanlegg, vassdragsanlegg og kraftoverføring. Selskapet disponerer i Norge mer enn 200 personer som sammen besitter en betydelig tverrfaglig kompetanse og erfaring innen dette området og utgjør Norges største rådgivermiljø innen denne sektoren. Vi jobber i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Vi søker nå nyutdannede sivilingeniører innen konstruksjonsteknikk og vassdragsteknikk/hydrologi til Energidivisjonen. Divisjonen har i dag nær 100 sivilingeniører/ingeniører med denne bakgrunnen. Vi har ligget helt i front på bruk av BIM og dette er hovedtilnærmingen i vannkraft- og vassdragsprosjekter. Arbeidssted er Sandvika, Trondheim, Kristiansand eller Bergen. Dine arbeidsoppgaver vil være: Utforming og modellering (BIM) Analyser, dimensjonering og tegning Mulighetsstudier Kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter Oppfølging på byggeplass Bidra innen markedsføring og salg For oss er det viktig at du: Har relevant høyere utdanning (MSc.) fortrinnsvis innen konstruksjonsteknikk og/eller vassdragsteknikk/hydrologi Har gode evner og interesse innen statikk og konstruksjonsfag og/eller vassdragsfag/hydrologi Er faglig dyktig Har kjennskap til BIM Har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk Har gode samarbeidsevner samt evne til selvstendig problemløsning Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd) Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Innsendelse av søknad: Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.
21.10.2020 Trondheim, Bergen, Kristiansand, Bærum
Geotekniske problemstillinger forekommer i de fleste byggeprosjekter, enten det er vann- og vindkraftverk, industribygg, samferdselsprosjekter, kaier og havneanlegg, boligkomplekser eller kommunaltekniske anlegg som skal bygges. Norconsults geoteknikkmiljø har spisskompetanse og dekker alle geotekniske problemstillinger fra tradisjonell fundamentering, stabilitetsvurderinger og grunnundersøkelsesprogram til kompliserte FEM-analyser. På kontorene våre på Levanger og Steinkjer har vi et kompetent miljø innenfor geoteknikkfaget, og vi er i dag 5 sivilingeniører som arbeider aktivt i faget. Vi samarbeider tett med øvrige kontorer i Norconsult, og trekker inn ressurser ved behov. Vi har for øyeblikket stor tilgang på oppdrag innenfor fagfeltet og ønsker derfor å ansette en ny geotekniker. Kontorsted vil primært være Steinkjer. Både nyutdannede og kandidater med mer erfaring kan være aktuelle. Norconsults avdeling i Nord-Trøndelag har 87 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Namsos, Steinkjer, Levanger, Verdal og Stjørdal. Vi er tverrfaglig og dekker de fleste fagområder innen rådgiving, prosjektering og styring av bygg- og anleggsprosjekter. Dine arbeidsoppgaver vil kunne være: Geoteknisk prosjektering i tverrfaglige og enfaglige oppdrag Fagansvar i tverrfaglige prosjekter Bidragsyter til videre utvikling av vårt fagmiljø lokalt og i konsernet Samarbeid og kontakt med eksterne aktører For oss er det viktig at du: Er kreativ Er engasjert, positiv, initiativrik og motivert Er målrettet og resultatorientert Er fleksibel og ansvarsbevisst Er selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Innsendelse av søknad: Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet. Søknader vil behandles fortløpende.
21.10.2020 Levanger, Steinkjer
Vis alle 20.582 ledige stillinger

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon57 Presentasjon av stillingen:

Det er for tiden ledig stilling som kapellan i Åsane prosti med Salhus sokn som tjenestested.
Åsane prosti har sju sokn i Bergen kommune og fem sokn på Osterøy. Dessuten tjenestegjør to fengselsprester i prostiet. Prosten kaller inn til jevnlige møter med prestene, i alt 17, inkludert prosten.

Salhus menighet ligger lengst nord i Åsane bydel i Bergen, og grenser til Åsane og Eidsvåg menigheter. Det kirkelige medlemstallet er nå ca. 7500. Menigheten omfatter de tre områdene: Salhus, Hordvik og Mjølkeråen/Morvik.

Salhus kirke er en hvitmalt teglsteinskirke fra 1924, med ca. 300 sitteplasser. Her er det gudstjeneste hver søn- og helligdag. Ca. en søndag pr. mnd. er det lovsangsgudstjeneste med rom for band, forsangergruppe, bønnevandring og anledning til forbønn. Det er også jevnlige familiegudstjenester, både med og uten breddetiltak. Søndagsskole stort sett hver søndag. Salhus menighet er forpliktet i misjonsprosjekt i Nepal gjennom HimalPartners prosjekter: <> og <>.

I tillegg til gudstjenestene i kirken er det enkelte gudstjenester på bedehusene i Hordvik og Mjølkeråen. Samarbeidet med bedehusene er godt. På bedehusene drives det også en del barne- og ungdomsarbeid, og kirken leier bedehusene til skolegudstjenester og til enkelte skole/kirketiltak.

Like ved kirken ligger Salhus menighetssenter som var nytt i år 2000. Bygget representerer en viktig sammenbindende faktor i menighetslivet, da det inneholder kontorer for ansatte og forsamlingssal med kjøkken. Hver søndag er det kirkekaffe etter gudstjenesten. Ellers brukes bygget bl.a. til søndagsskole, konfirmantundervisning, barne- og ungdomsarbeid, korøvelser, foreninger og pensjonisttreff. Menigheten har et diakoniutvalg med tydelig diakoniplan.

Årsstatistikken for 2018 viser: 57 gudstjenester på søn- og helligdager, I tillegg til 16 andre gudstjenester. Det var 70 døpte og 61 konfirmerte, 6 vigsler og 50 begravelser. Gjennomsnittlig frammøte til alle gudstjenester var 105. Gjennomsnittlig antall nattverddeltakere var 43.

Staben består av sokneprest og kapellan (100%), Administrasjonsleder/frivillighetskoordinator (100 %), Kantor (75 %), Menighetspedagog (75%), Kirketjener (50%), og Diakonmedarbeider (50%). I tillegg er det en menighetsfinansiert ungdomsarbeider i et 50% engasjement.

Det er fire barnehager, to barneskoler og en kombinert 1-10 skole i soknet. Samarbeidet med barnehager og skoler er godt. Vi har en skolekirkeplan med treffpunkt mellom skolene og kirken for alle trinnene i løpet av ett år. Dette er et stort arbeid som menigheten vil prioritere. Menigheten har en trosopplæringsplan over både breddetiltak og kontinuerlig barne- og ungdomsarbeid.

Salhus menighet har som visjon Jesu ord: <> ( Joh. 15:9). Vi vil bygge et fellesskap med mye hjertevarme i omsorg og kjærlighet. Vi vil være en raus menighet slik Jesus er raus i sin invitasjon til oss alle om å bli i hans kjærlighet. Vi søker en kapellan som har lyst til å gå inn i engasjerende og viktige oppgaver i Salhus menighet under nettopp denne visjonen. En som evner å samarbeide med stab og menighet, og som innehar gode lederegenskaper.

I Åsane prosti brukes både bokmål og nynorsk, men målformen i Salhus menighet er bokmål.
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker ber om å bli unntatt offentlig søkerliste. Opplysninger om samlivsform vil kunne bli innhentet og vektlagt ved tilsetting. Den som blir tilsatt må vise fram tilfredsstillende politiattest (barneomsorgsattest) jf. politiregisterloven § 39 Vi ber om at søknad med CV, vitnemål og referanser sendes elektronisk via WebCruiter. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Arbeidsoppgåver

 • Kirkelige handlinger og gudstjenester etter oppsatt plan, i samarbeid med naboprester i prostiet
 • Hovedansvar for den administrative delen av konfirmantarbeidet, og delt ansvar for selve undervisningen sammen med ungdomsarbeider
 • Hovedansvar for administrering av lederkurs og ungdomsarbeid etter konfirmantalder
 • Jevnlige andakter på omsorgsboligen Sethøyen, samt betjening av enkelte sykehjem utenfor soknet
 • Beredskapsordning etter gjeldende ordning for Den norske kirke. Beredskapsområdet omfatter prostiene Åsane og Nordhordland

Utdanning

 • Cand.theol. med praktikum eller tilsvarende
 • Master i teologi og praktikum

Personlege eigenskapar

 • Evne til å bygge menighet, særlig et bærekraftig ungdomsmiljø med tydelig kristent fokus
 • Evne til å kommunisere med mennesker i alle aldre og livssituasjoner.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter med barn, unge og yngre familier.

Vi tilbyr

 • Innplassering i stillingskode 0922 kapellan etter KA sitt tariffområde
 • Pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse
 • Reiseutgifter godtgjort etter gjeldende regulativ
 • Særlig godtgjøring etter til enhver tid gjeldende reglement
 • Arbeidsveiledning (ABV)

Kontaktinformasjon

Øystein Skauge, prost, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Cathrine Waaler Halstensen, Personalsjef, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Vikavegen 14, Salhus
5107 Salhus

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Den norske kirke

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon57 Stillingsprosent: 100% Søknadsfrist: 24.11.2019

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Den norske kirke, Bjørgvin bispedøme