<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

COOP NORGE INDUSTRI Nybygget og moderne næringsmiddelfabrikk søker Teknisk leder

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst til å bli med på en reise med Coop Norge og Ferskvarehuset? Den helautomatiserte fabrikken for pakking av salat utvider nå fabrikken og får en flunkende ny avdeling for pommes frites og frosne grønnsaker og de trenger en teknisk leder på laget!

Ferskvarehuset er et av Europas mest automatiserte pakkerier for salater, med tre linjer for vasking, tørking og pakking av salat, som går ut i Coops mange butikker. I tillegg har de en egen avdeling for kutting og pakking av delikatesseost til butikk.

Ny bygges Norges mest moderne fabrikk for produksjon av pommes frites og frosne grønnsaker. Fabrikken vil benytte toppmoderne teknologiske løsninger og ha høy automasjonsgrad og du har nå muligheten til å bli en av de første ansatte i den nye fabrikken!

Rollen som teknisk lederDen nye avdelingen for pommes frites og frosne grønnsaker er i ferd med å bygges as we speak. Som teknisk leder for fabrikken blir du derfor en nøkkelperson i Ferskvarehuset, og får muligheten til å være med på å utforme veien videre.

Store deler av jobben er å være ute på gulvet og jobbe sammen med dine medarbeidere med det tekniske i fabrikken. Oppgavene dine vil omfatte teknisk vedlikehold, delta i innkjøp av teknisk utstyr, automasjon, økonomi- og prosjektstyring, serviceavtaler, bistå i drift, motivere de ansatte og drive kontinuerlig forbedringsarbeid.

Vår drømmekandidatSom nyansatt vil du bli med på en spennende reise, og vi søker derfor deg som er sulten, ivrig, glad i å jobbe i team og som er resultatorientert.

Du vil få personalansvar for din egen avdeling, og ledererfaring fra teknisk vedlikehold er ønskelig. Det er en fordel å være glad i mennesker, og kreativitet og fleksibilitet er nødvendig. Du må ha relevant erfaring, gjerne som automasjonstekniker. Vi ser etter en som er strukturert, resultatorientert, fleksibel og som har noe erfaring fra operativt vedlikehold. Du er vant til å lede, og det er en forutsetning med gode norsk- og engelskkunnskaper.

Et godt sted å jobbeVi kan tilby et godt miljø og en variert hverdag med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe sammen med dedikerte og hyggelige medarbeidere i ett selskap i vekst med høyt fokus på ansatte som setter KUNDEN FØRST. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og personalgoder.

Tar du utfordringen? Da kan du søke på stillingen her!




Adresse: 2067 Jessheim

Om arbeidsgiveren

Coop kundenes egen handelsaktør
Coop er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1150 dagligvarebutikker og 130 byggevarehus over hele landet. Coop eies av 1,7 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 76 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS og Coop Norge Industri. Totalomsetningen for Coop i Norge er på 59 milliarder kroner. For ytterligere informasjon om Coop i Norge gå inn på www.coop.no

Coop Norge Industri AS er et heleid datterselskap av Coop Norge SA, og er morselskapet til Gomanbakeren Holding AS, AS Røra Fabrikker, Ferskvarehuset AS og Tradeway AS. Selskapene produserer varer som i hovedsak distribueres gjennom Coops kjedebutikker i Norge.

Les mer om COOP NORGE INDUSTRI

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om COOP NORGE INDUSTRI