<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Senter for eiendomsfag Er du Senter for eiendomsfags nye salgs- og markedssjef?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Kjenner du eiendomsbransjen og er god på å bruke sosiale medier for å nå ut med budskapet ditt? Trigges du av å nå salgsmål og muligheten til å påvirke din egen arbeidshverdag? Da kan du være vår nye salgs- og markedssjef.

Senter for eiendomsfag bidrar til profesjonalisering av eiendomsorganisasjoner i privat, offentlig og ideell sektor. Hos oss samles bransjens fremste ledere, spesialister og talenter for faglig inspirasjon og kompetanseutvikling.

Din jobb vil være å profesjonalisere vår salgs-- og markedsinnsats på landsbasis, slik at vi når ut til flere av dem som har et eiendomsyrke og som ønsker seg et kompetanse- og karriereløft. Din rolle vil være sentral for å løfte eiendomsbransjens aktører til et kompetansemessig høyere nivå, slik at disse kan lykkes enda bedre med sine byutviklingsprosjekter.

Som vår nye salgs- og markedssjef vil du få ansvar for følgende områder:

  • Senterets kundereise, design av de gode kundeopplevelser, følge kundene i deres karriere- og talentutvikling
  • Operativt salgsarbeid, videreutvikling av vår salgs- og markedsstrategi, inkludert egne nettsider, nyhetsbrev og engasjement i sosiale medier
  • Videreutvikling av vår personvernpolicy og GDPR

Du vil få store muligheter til å påvirke senterets forretningsområder og vår posisjon som eiendomsbransjens viktigste kunnskapshjem. Stillingen rapporterer til senterets programdirektør.

Hvem er du

Du har relevant utdanning, og for å forstå våre kunders behov er det en fordel at du kjenner eiendomsbransjen. Du har i tillegg et engasjement for å forstå vårt marked og forretning. Digitale kommunikasjonsløsninger er en selvfølge for deg i ivaretakelsen av våre kunder. Du kan vise til gode resultater fra salg og markedsføring, og har en genuin interesse for å skape de gode kundeopplevelsene. Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Hos oss får du en selvstendig stilling med store muligheter for å påvirke senterets videre utvikling. Vi er et lite team med faglig dyktige medarbeidere, som samarbeider tett. Senteret holder til i moderne undervisningslokaler i toppetasjen av Klingenberggata 4 i Oslo sentrum . Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og helseforsikring. Vårt kompetansetilbud følger skoleruten.

Om dette vekket din interesse, vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med programdirektør Even Stenvaag Leira på tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Vi behandler søknader løpende. Søknadsfrist er mandag 2. desember 2019.




Adresse: Klingenberggata 4,0161 Oslo

Om arbeidsgiveren

Senter for eiendomsfag er en privateid undervisningsvirksomhet stiftet i 1997. Senteret tilbyr bransjeutdanning i form av kompetansegivende etterutdanning innen eiendomsfaglige emner. Vi er også fasilitator for en rekke leder- og spesialistnettverk rundt om i landet, der kunnskapsdeling og erfaringsutveksling står sentralt.

Les mer om Senter for eiendomsfag

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Bachelorstudent
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Senter for eiendomsfag

  • Steder hvor Senter for eiendomsfag har avdelinger