<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Perfect Escape Norges mest erfarne Escape Room-aktør søker nye verter og vertinner!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du interessert i å skape gode opplevelser for andre, liker å ta bilder og er dreven i sosiale medier? Er du interessert i moderne historiefortelling, fysiske spill og kjenner til konseptet Escape Room fra før? Da er du den vi leter etter!

Vi åpner ny avdeling i Oslo i februar og søker flinke folk som vil være med å skape minneverdige opplevelser for alle som besøker oss. Du trenger ingen formell utdannelse, men erfaring fra lignende arbeid er en fordel. Du trenger heller ikke ha spilt masse Escape Room tidligere, men det er en forutsetning at du vet hva konseptet går ut på og er interessert i å lære mer. Det er også en forutsetning at du kan jobbe i helger og kveldstid, da det er da vi har mest besøkende. Stillingens størrelse blir etter avtale, men ligger på mellom 20 og opp til ca 60% stilling.

Arbeidsoppgavene vil bestå av å ta i mot våre gjester og veilede dem videre inn i Escape-rommet deres, forklare regler og svare på spørsmål, overvåke spillet og hjelpe deltakerne underveis, ta bilder eller video i etterkant og avslutte besøket på en måte som oppfordrer til å komme tilbake en annen gang. Du vil også få ansvar for å legge ut innhold i sosiale medier og svare på meldinger eller kommentarer som kommer gjennom våre SoMe-kanaler (Facebook, Instagram, LinkedIn). Videre vil det være behov for noe renhold, rydding etter store grupper, rigging av spill-rommene og annet forefallende arbeid. Det meste av arbeidet vil som nevnt foregå på kveldstid og helger.

Vi har meget erfarne Gamemastere som har hovedansvar for å overvåke spillet og hjelpe deltakerne med å få en god Escape Room-opplevelse. Under opplæringen vil du samarbeide tett med en av disse hver gang du er på jobb. Etter endt opplæring skal du kunne håndtere avdelingen, ta i mot besøkende og gjennomføre spill på egenhånd. Vi håper å kunne starte opplæringen i januar, men dette kommer noe an på hvor langt vi har kommet i byggeprosessen.

Vi vet jo ikke helt hvem du er enda, men ser for oss at du er en positiv og omgjengelig person som lett kommer i prat med andre, er god på å skape varige relasjoner med kunder og andre ansatte, som tar initiativ og ansvar for egen læring og utvikling og gjerne kan være litt nerdete på enkelte ting. Vi håper du har kapasitet og lyst til å jobbe mye og er fleksibel med tanke på arbeidstider.

Det vi kan tilby deg er en spennende og variert stilling i et lite, men voksende selskap, fleksible arbeidstider og mye moro. Vi er opptatt av å ivareta våre ansatte på en god måte og følger alle lover og regler til punkt og prikke. Selskapet er forøvrig eid av et større bygg- og eiendomsselskap som gir tryggheten, erfaringen og kunnskapen som trengs for å drive langsiktig. Vi forventer å vokse mye de kommende årene og håper du vil vokse med oss.

Søknad og CV sendes i pdf.format til Logg inn for å se kontaktinformasjon, innen 31.12.2019.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Perfect Escape har levert Escape Room-opplevelser til over 70 000 mennesker siden 2015. Dette gjør oss til en av de mest erfarne Escape-room-aktørene i Norge. Vi bygger alle våre Escape Rooms selv, og de er utviklet med fokus på å skape varierte, kreative og utfordrende spill som gir deltakerne en helt uforglemmelig opplevelse! Bedriftens grunnvoll er et engasjement for å skape gode opplevelser. Vi har som mål å bringe folk tettere sammen, bygge en plattform for å ha det moro sammen og være med på å skape eventyrlige minner! Tilbakemeldingene har vært fantastiske og vi gleder oss stort over alle som har det moro sammen med oss!

Les mer om Perfect Escape

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 24
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
1 ledig stilling

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Perfect Escape