<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Coop Mega Harbitz Torg Matglad og trives med kundeservice? Da vil vi ha deg med på vårt fantastiske team!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

5 mars 2020 åpner Coop Øst en Coop Mega butikk i hjertet av Skøyen i Oslo.Butikken er oppdatert med vårt helt nye og lekre designprofil og ferskvare vil være hjertet i butikken. Vårt mål er bli Oslos mest attraktive ferskvareavdeling. Med det så mener vi at vår ferskvareavdeling skal ose matglede og være det beste du finner i vårt område og som gjør at gjestene våre kjører de ekstra minuttene for å komme til nettopp oss. Ambisiøst? Ja:-)

Er du interessert i mat og er glad i å inspirere? Vi søker deg som er serviceorientert, interessert i ferskvare og elsker kundemøter.Coop Mega Harbitz Torgsøker nå medarbeidere til ferskvareavdelingen.Avdelingene som går under ferskvare er kjøttdisk, bakeri, fiskedisk og ost, så dette blir en jobb med varierende arbeidsoppgaver. Vårt hovedfokus vil alltid væreKUNDENFØRSTog det å inspirere med vårt store utvalg og unike kunnskap.

Søknadsfrist: 15.12.2019

Arbeidsoppgaver:Hos oss vil du jobbe med IK-Mat og selvsagt periodisk renhold som er så viktig i ferskvare. Ikke minst skal duyte super servicetil kunden våre når du selger våre flotte varer. Vi på Harbitz skal være kjent for mat og matglede, så du må være genuint opptatt av matkvalitet. Stillingen vil også inneholde generelle oppgaver som varepåfylling, rutiner og annet forefallende butikkarbeid.

Hva ønsker vi av deg?-Fagbrev som kokk, sjømathandler eller butikkslakter er ønskelig, men ikke et krav
-Erfaring fra ferskvare
-God kompetanse på kundebehandling og salg -Erfaring med IK-Mat

Forøvrig har du veldiglysttil å jobbe og lykkes i butikk! Du er positiv og glad og tar jobben din alvorlig. Det er viktig at du snakker godt norsk.

Hva tilbyr vi?Mulighetene for utvikling hos oss er store for den som ønsker å satse på dagligvarebransjen! Her får du mulighet til å komme inn i en kjede i vekst med høy fokus på ansatte som setterKUNDEN FØRST,motivasjon og kundelojalitet. I Coop Øst finnes det mange hyggelige medarbeidere som blir dine kollegaer. Vi tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og har ansatt goder som firmahytter både på Beitostølen og Hafjell.

Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen.

Høres dette ut som noe for deg? Da gleder vi oss til å lese søknaden din!Arbeidsplassene i Coop Øst skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.




Adresse: Harbitzallèen,0275 Oslo

Om arbeidsgiveren

Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en budsjettert omsetning på 7.3 milliarder i 2019, ca. 2500 ansatte og 115 butikker i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland og Buskerud. Hovedkontoret ligger på Kolbotn i Oppegård kommune. Coop har 6 kjedekonsepter; Coop Marked, Coop Prix, Coop Mega, EXTRA, Obs og Obs BYGG. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne og baserer sin drift på delingsøkonomi og utbytte til alle medlemmer og deleiere. Coop er opptatt av bærekraft, og omtanke for mennesker, dyr og miljø blir stadig viktigere for oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere vår klima- og miljøpåvirkning. Vi har blant annet en nullvisjon for kasting av mat og fokus på bærekraftige produkter. For å lese mer se www.coop.no/coop-og-barekraft

Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Våre avdelinger for meierivarer, bake-off og ferskvareavdelingen er svært sentrale i butikken. Vi har alltid kvalitet og kunnskap i høysetet. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet som det er hyggelig å handle i.

Les mer om Coop Mega Harbitz Torg

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Coop Mega Harbitz Torg