<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Danske Bank Vi søker kundefokusert AML Advisor til et av våre team i Oslo!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du en utadvendt person med høyt kundefokus og interesse for AML og Compliance? Vil du være med å forbedre og utvikle bankens arbeid innenfor AML-området? Da kan dette være jobben for deg!

Danske Bank er bevisst sitt samfunnsansvar og har de siste årene bygget opp et stort fagmiljø innen anti-hvitvasking (AML) i både Norge og andre land. Akkurat nå leter vi etter en proaktiv og engasjerende person som vil være med på å bygge opp en ny AML-funksjon innen forretningsområdet Corporates & Institutions (C&I) i Oslo.

Som AML Advisor vil du jobbe i vårt Client Service Management team lokalisert i Oslo, hvor vi daglig er i kontakt med bankens Corporate-kunder. Du vil jobbe tett med Client Service Managers og har overordnet ansvar for at vi til enhver tid har den kjennskapen til våre kunder som vi trenger for å sørge for at banken og kundene ikke medvirker til hvitvasking eller annen form for økonomisk kriminalitet. Rollen innebærer tett kundekontakt, samt utstrakt samarbeid med bankens produktspesialister innen AML og andre fagområder. Teamet som arbeider med dette i C&I består i dag av ca 110 personer basert i Norden og Baltikum, med hovedvekt i København og Vilnius.

I stillingen vil du utføre Due Diligence på våre kunder innen C&I-segmentet, samt kontrollere kundeinformasjon mot de til enhver tid gjeldende krav innen hvitvaskingsområdet (AML) og utføre risikovurderinger basert på vår kjennskap til kunden. Du kommer til å innhente data fra kundene og din viktigste oppgave blir å sikre en god kundedialog. I arbeidet med datainnsamling kommer du i kontakt med kunder via e-post, telefon og fysiske møter. Du vil jobbe tett med kundeansvarlige og spesialister i banken. På sikt vil rollen også inkludere on-boarding av nye kunder. Da det er en internasjonal avdeling vil du ha mye kontakt med kolleger i andre land. Noe reisevirksomhet må derfor påregnes.

For å kunne lykkes i rollen bør du du har høyere økonomisk utdannelse og relevant arbeidserfaring fra bank, spesielt i kunderettet stilling. Du har et analytisk tankesett, og evner samtidig å alltid sette kunden først i arbeidet du gjør. Ditt arbeid preges av høy nøyaktighet og du har alltid fokus på å levere god kvalitet. Ambisjon er noe vi deler, og du vil betegnes som proaktiv med høy motivasjon og energi. Du presterer best når du kan jobbe selvstendig som en del av et team og motiveres av gode kundeopplevelser. Dine kollegaer vil omtale deg som profesjonell, initiativrik og omgjengelig. Din tillitvekkende adferd og evne til å levere resultater vil bidra til din og bankens suksess.

Stillingen krever meget gode kommunikasjonsferdigheter både i norsk og engelsk.

Vi tilbyr
En spennende stilling med ansvar for bankens viktigste kunder, hvor du samarbeider tett med våre dyktige kolleger, så vel som resten av organisasjonen lokalt og globalt. En variert og utfordrende jobb i et hektisk miljø preget av takhøyde og positivitet. Du får unik kjennskap til banken og store muligheter for både personlig og faglig utvikling. Du vil oppleve stor fleksibilitet og frihet under ansvar, hvor man selv styrer mye av arbeidstiden og dagen selv.

Interessert?
Ved spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Head of Client Service Management NO, Rune Næss-Johansen på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Send søknad og CV senest 13.12.2019.




Adresse: BRYGGETORGET 2,0250 Oslo

Om arbeidsgiveren

Danske Bank er en nordisk bank med sterke lokale røtter og med broer til resten av verden. I over 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med å realisere sine ambisjoner. Danske Bank har mer enn 19 000 ansatte i 16 land verden over, og vi betjener 3,4 millioner privatkunder, bedriftskunder og institusjonelle kunder. I tillegg til banktjenester tilbyr vi også livsforsikring og pensjon, boliglån, formueforvaltning, eiendoms- og leasingtjenester.

Les mer om Danske Bank

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 25
    2024
    8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.373 ledige stillinger