<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Namsentunet Fast stilling som kokk/kjøkkensjef

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker kjøkkensjef eller en dyktig og selvstendig kokk i fast stilling 100%. Stillingsprosent kan diskuteres, men helst 70-100%.

Arbeidsoppgaver

Jobben på Namsentunet består av forberedelse og gjennomføring av a la carte servering i vår restaurant under høysesong, samt selskapsservering året rundt. Her kommer tilhørende renhold på kjøkken i samarbeid med servitør. Arbeidstid på Namsentunet er både dag og kveld, men hovedsakelig ettermiddag og kveldstid. Under lavsesong kan det også være behov for noe resepsjonsarbeid ved gjesters ankomst/avreise.

Jobben på Kulturhuset Kuben består av møteservering, alt fra påsmurt til store middager. I tillegg kommer catering, som vi forøvrig ønsker å satse mer på og salg i kinokiosken. Arbeidstid på Kulturhuset Kuben er hovedsakelig dag, men også kveldsarbeid ved arrangementer.

Arbeidsoppgaver til en eventuell kjøkkensjef vil være å utvikle meny i tråd med vårt konsept, både når det gjelder a la carte- og selskapsmeny på Namsentunet, samt konferanse- og cateringmeny på Kuben Kafé. I tillegg vil kjøkkensjef ha ansvaret for varebestilling, IK-mat, opplæring av ansatte o.l. i samarbeid med ledelsen.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra lignende jobber er et krav og vi ser helst at du har fagbrev. Søker må være fylt 20 år. Vi ser helst at du har kunnskap om og kunne tilberede skandinavisk tradisjonsmat da menyen på Namsentunet i stor grad er basert på norske mattradisjoner. Du må kunne jobbe selvstendig, takle en hektisk arbeidsdag og samtidig kommunisere godt med andre kollegaer. Du fokuserer på gode råvarer som tilberedes på en innbydende og kreativ måte. Du tenker miljø og økonomi ved å utnytte råvarer godt, og reduserer svinn og kast. Ikke minst må du være serviceinnstilt og kunne forholde deg til henvendelser og direkte kontakt med kunden.

Hvem er du?

Vi ønsker at du er en pådriver for kvalitetsutvikling, serviceinnstilling og arbeidstrivsel både på Namsentunet og Kuben. Du er langt over gjennomsnittet interessert i matlaging og du har kontroll på detaljene, samtidig som du evner se de store linjene. Videre bør du har et smittende og godt humør, men at du likevel kan stille krav og vil være med å utvikle kjøkkenet gjennom de felles mål som settes.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn etter avtale. Vi strekker oss langt for å tilpasse vaktlisten etter hva som passer deg, dersom du har andre faste forpliktelser. Vi lover deg en spennende og variert jobb med store muligheter for å utvikle både deg selv og bedriften. Med tilhold på både Namsentunet og Kulturhuset Kuben vil det være en varierende og sosial jobb hvor man blir kjent med mange nye mennesker.

Tiltredelse

Vi behandler søknader fortløpende. Tiltredelse etter avtale, men senest 1. mai 2020.

Kontakt

Vi oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt. Kom gjerne innom Kuben eller Namsentunet for en prat. Ellers er vi tilgjengelige på telefon og mail.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Namsentunet ligger 3 km nord for Grong sentrum. Namsentunet er et overnattingssted med totalt 22 rom og restaurant. Vi har selskaps- og konferansekapasitet opptil 70 personer. Namsentunet satser stort på laksefiske på sommeren, samt jakt og friluftsopplevelser. Vi har åpent hele året etter booking, og åpen restaurant under høysesong mai-september.

Namsentunet har også ansvaret for all servering på Kulturhuset Kuben i Grong sentrum, under navn Kuben Kafé. Kafeen er åpen hele året, men holder sommerstengt fra medio juni til medio august. Her er det servering til møter, kurs og konferanser, arrangementer samt catering. I tillegg har vi kinokiosk på kinodager.

Les mer om Namsentunet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Namsentunet