<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Stendi Vil du bli min assistent?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Jeg er en dame i begynnelsen av 70-årene, bosatt i Moss. Jeg har en nevrologisk sykdom som gjør at jeg trenger bistand i hverdagen.

Jeg er en samfunnsengasjert dame som liker å følge med på hva som skjer. Jeg er veldig glad i å ha det fint rundt meg.

Jeg har et flott team av assistenter allerede, siden jeg har hatt BPA i flere år, og nå søker jeg etter flere assistenter til min BPA- ordning. I hovedsak ser jeg etter deg som kunne tenke deg en stilling som tilkallingsvakt eller fast ansatt i en eller annen stillingsprosent. Det vil og være mulighet for å jobbe dagvakter (kl. 08.30-15.00) og aftenvakter (kl. 18.00-22.00) i hverdagen, i helger, ferier og i tider med ekstra behov.

Jeg ser etter deg som er en voksen kvinne. Du er fleksibel, pålitelig, har høy arbeidsmoral, godt humør og ikke går av veien for å ta en utfordring.

Det er en fordel om du kjenner til forflytningsteknikk, men du vil få den opplæringen du trenger, så det er ingen krav. Du vil få opplæring av meg og mine faste assistenter-, så viktigste forutsetning for arbeidet er at vi trives sammen og finner tonen.

Du vil bli ansatt som brukerstyrt personlig assistent i Stendi Assistanse, og det er jeg selv som vil fungere som arbeidsleder i det daglige.

Høres dette ut som noe for deg? Send en søknad, da vel!

Kun søknader med både søknadstekst og CV vil bli vurdert.

Om arbeidsgiveren

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

Barnevern
I vår drift differensierer vi ut fra barnets eller ungdommens problematikk. På den måten kan vi lage opplegg som best mulig ivaretar den enkeltes behov for omsorg og utvikling, enten det er i form av bofellesskap, institusjoner, familiehjem eller andre hjelpetiltak.

Bo- og omsorgstjenester
Vi har landsdekkende tilbud for personer med komplekse bistandsbehov. Tjenestene tilpasses hver enkelt bruker på bakgrunn av deres problematikk og behov. Vi jobber for at alle våre brukere skal ha et godt liv og oppleve livskvalitet.

Eldreomsorg og hjemmetjenester
Vi drifter sykehjem, omsorgsboliger, hjemmetjenester og alarmtjeneste – både offentlig og privat. Vi ønsker å være en innovativ samarbeidspartner for norske kommuner i å videreutvikle gode omsorgstjenester, samtidig som vi tilbyr private alternativer. Privat tilbyr vi seniorboliger til leie, samt hjemmesykepleie og praktisk hjelp i hjemmet etter bestilling.

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA)
Vårt mål er at mennesker med funksjonsnedsettelser skal få mulighet til å ha et selvstendig liv. BPA skal innenfor rammen av vedtaket vedkommende har, tilpasses eget behov og ønsker best mulig, og samtidig benytte kommunenes ressurser på en god måte.

Les mer om Stendi

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Ved henvendelser ta kontakt med rekrutteringsansvarlig i Karrierestart. 

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Medlever
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Lærlinger
  • Antall lærlinger: Ikke spesifisert

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger