<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Stipendiat innen koordinering, ressursallokering og digitalisering i sykehus (AP1 - Organisasjon og design)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Dette er NTNU

På NTNU jobber 8 000 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU søker engasjerte medarbeidere.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLI

Om stillingen

Ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse i Trondheim har vi ledig en midlertidig stilling som stipendiat i industriell økonomi og teknologiledelse, for en periode på tre år. Dette er en utdanningsstilling som skal gi lovende forskerrekrutter anledning til faglig utvikling i form av doktorgrad. Stillingen er knyttet til ph.d.-programmet i økonomi og ledelse, studieretning industriell økonomi og teknologiledelse, og fakultetet står som arbeidsgiver.

Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse tar sikte på å frembringe forskning på høyt internasjonalt nivå. Instituttet bidrar til å legge til rette for dette gjennom samarbeid med andre universiteter internasjonalt, deltakelse på konferanser og muligheter for internasjonal utveksling i løpet av stipendiatperioden.

er organisert i 4 faggrupper og 2 fagseksjoner:

  • Bedriftsøkonomi og optimering
  • Helse, miljø og sikkerhet
  • Virksomhetsledelse
  • Strategi og forretningsutvikling
  • Fagseksjon i økonomi og ledelse (Campus Gjøvik)
  • Fagseksjon Eksperter i Team
Arbeidsoppgaver

Stipendiatstillingen er knyttet til faggruppen Virksomhetsledelse og det tverrfaglige forskningsprosjektet "Coordination and resource allocation in complex health systems; the case of multimorbid patients" som er et prosjekt finansiert av. Prosjektet er et samarbeid mellom fire institutter: Institutt for teknisk kybernetikk, Institutt for datateknologi og informatikk, NTNU Handelshøyskolen og Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse. I tillegg er følgende sykehus partnere i prosjektet: St. Olavs Hospital, Sykehuset Innlandet, Oslo universitetssykehus og Sykehuset Østfold.

Prosjektet har som mål å utvikle teorier og praktiske retningslinjer for bedre organisering av pasientforløp i sykehus, knyttet til multimorbide pasientgrupper, dvs. pasienter med flere sammenfallende sykdommer. Prosjektet har flere arbeidspakker (AP), og denne ph.d.-stillingen skal omhandle forskning knyttet til AP1 <>. Fokuset til denne stillingen er å studere organisering og koordinering av multimorbide pasientforløp, og fordype seg i problemstillinger knyttet til barrierer og mekanismer for bedre samhandling mellom funksjoner og nivåer i behandlingen av disse pasientgruppene.

Kvalifikasjonskrav

Stillingen som stipendiat har som hovedmål å kvalifisere for arbeid i forskningsstillinger. Kvalifikasjonskravene er som følger:

  • Fullført hovedfag/mastergrad (tilsvarende 120 studiepoeng) med sterk faglig bakgrunn i industriell økonomi og teknologiledelse eller tilsvarende utdanning som er lik B eller bedre sammenholdt med. Søkere uten bokstavkarakterer fra tidligere studium skal ha et like godt faglig grunnlag. Søkere med svakere karakterbakgrunn vil kunne bli vurdert?dersom det dokumenteres at kandidaten er særskilt egnet til en ph.d.-utdanning.
  • Solid faglig bakgrunn i "supply chain management", organisasjonsteori og endringsledelse, og interesse og motivasjon for å arbeide med kvalitative forskningsmetoder i sykehus i tett samarbeid med forskere og medarbeidere i sykehussektoren.
  • Behersker engelsk skriftlig og muntlig.

Søkere som i tillegg til kvalifikasjonskravene kan vise til følgende ferdigheter vil bli foretrukket:

  • Søkere med innsikt i, og gjerne erfaring fra, helse-/sykehussektoren
  • Søkere som behersker et skandinavisk språk

Vi viser tilfor generelle kriterier for stillingen.

NTNU forplikter seg til å følge evalueringskriterier for forskningskvalitet i henhold til

Personlige egenskaper

Personlig egnethet i forhold til å inngå i forskningsteam vil bli tillagt stor vekt. Likeledes vil personlige egenskaper som selvstendighet, arbeidskapasitet, entusiasme og evne til å bidra til et godt stipendiatmiljø og arbeidsmiljø generelt, bli vektlagt.

Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.

Vi tilbyr
  • spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
  • åpent ogmed engasjerte kolleger
  • gunstige vilkår i
  • ansattegoder og fordeler
  • lærerikt samarbeid med norske industribedrifter og offentlige organisasjoner

Lønn og vilkår

Stillingen som stipendiat kode 1017 lønnes brutto kr 479 600 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Ansettelsesperioden er 3 år og er uten undervisningsplikt. Ansettelse i stipendiatstilling forutsetter opptak til ph.d.-program innen Fakultet for økonomi, studieretning industriell økonomi og teknologiledelse. Informasjon om ph.d.-program, se https://www.ntnu.no/iot. Som stipendiat forplikter du deg til å delta i et organisert doktorgradsstudium innenfor ansettelsesperioden, og ansettelse forutsetter at du faktisk er kvalifisert for opptak til ph.d.-studiet innen tre måneder.

Stillingen forutsetter Trondheim som arbeidssted.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansattloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Generell informasjon

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. I henhold til offentleglova kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Jonas Ingvaldsen (e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon) eller Heidi C. Dreyer (e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon).

Om søknaden

Følgende punkter må være inkludert i søknaden:

  • Søknad som forteller om din motivasjon for å gjennomføre en doktorgrad
  • En kort prosjektskisse (2 sider) som beskriver hvordan du tenker deg at forskningen kan spisses, mulige problemstillinger, valg av teori, forskningsdesign- og metode og potensielle resultater av arbeidet.
  • CV, vitnemål og attester
  • Eventuelle vitenskapelige arbeider (ikke masteroppgaven). I tilfeller med fellesarbeider må du legge ved en kort redegjørelse for din medvirkning.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via Jobbnorge.no. Ufullstendige søknader vil ikke bli vurdert.

Søknadsfrist: 26.01.2020

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse

Vi forsker og underviser på internasjonalt nivå i grenseflaten mellom teknologi/naturvitenskap og økonomi, ledelse og HMS. Målet er bærekraftig verdiskaping innenfor teknologibaserte områder i industri, næringsliv og offentlig sektor i Norge. Vi har fagseksjoner i Trondheim og på Gjøvik.Institutt for industriell økonomi og teknologiledelseer ett av fire institutter vedFakultet for økonomi.

Les mer om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2024
    6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 01
    2024
    12 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 02
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 03
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 04
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 05
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Rådgiver med erfaring fra offentlig og privat sektor
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet