<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Eiendomsenheten, Rælingen kommune Vil du lede og videreutvikle Rælingen kommune sin driftsavdeling for kommunale bygg og eiendommer?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon43 Presentasjon av stillingen:

Tiltredelse snarest

Arbeidsoppgaver

Du skal lede vårt team av byggdriftere og inngå og følge opp eksterne serviceavtaler slik av vi har god internkontroll på bygg og alle tekniske installasjoner. Du vil også ha ansvaret for vaktmestertjenester som eksempelvis snørydding og grøntarbeid, samt noe servicetjenester.

Du skal videreutvikle vår driftsavdeling, med basis i en organisasjon som har norsk standard 3454 som grunnlag for ansvar og roller. Dette innbefatter blant annet at det skal utarbeides driftsplaner for våre bygg, og implementering av disse både i internkontrollsystemet og i praksis. Dette krever et tett samarbeid med brukene av byggene, ledergruppen og byggdrifterne slik at vi får en helhetlig eiendomsforvaltning som vi etterlever.

Du skal påse at våre tjenester leveres i henhold til gjeldende lover og forskrifter, og følge opp at vårt internkontrollsystem gjenspeiler dette. Du vil derfor ha ansvaret for innholdet i internkontrollsystemet vårt.

Du har budsjett-, personal-, resultat- og utviklingsansvar for din avdeling, og bidrar til at eiendomsenheten som helhet kan bruke sine ressurser mest optimalt gjennom året.

Du har HMS ansvaret for våre byggdriftere, og at driftsavdelingen har internkontrollrutiner som følges opp og dokumenteres.

Du vil bidra til å videreutvikle vårt digitale system, herunder samarbeide med forvalter om bruk av åpne standarder, deling av data, og visuelle grensesnitt for økt brukervennlighet i drift.

Du vil jobbe med klima og miljøtiltak, herunder også energieffektivisering. Du vil også jobbe aktivt med å stille krav til leverandører slik at vi bidrar til et grønt skifte i Norge.

I tillegg vil du bidra til å videreutvikle alle våre avdelinger, i tett samarbeid med resten av ledergruppen.

Kvalifikasjoner

Til stillingen er det krav om at du har jøyere teknisk utdanning (bachelor/master) og/eller fagbrev innen tekniske fag som byggdrifter, VVS, elektro, og liknende.

Du har erfaring innenfor eiendomsdrift, byggeledelse og/eller prosjektledelse, samt erfaring med ledelse og personalledelse.

Det er også viktig at du har god IT- og systemforståelse og god kommunikasjonsevne, og behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig

Kandidater som innkalles til intervju bes ta med legitimasjon samt rett kopi eller originaler av vitnemål og attester.

Personlige egenskaper

  • Rollen som driftsleder hos oss krever at du er verdiorientert og har et kunde/bruker fokus, slik at vi kan etterleve vårt motto "Vi tilrettelegger for gode tjenester".
  • Du har også et ønske om å videreutvikle en driftsavdeling hos en eiendomsforvalter med stort fokus på innovasjon.Dette fordrer at du er løsningorientert og prioriterer, samtidig som du aktivt søker etter bedre måter å løse oppgavene på. Driftavdelingen vår er de som har størst krav til internkontroll, slik at du må være fokusert på oppfølging av rutiner og dokumentasjon av disse. Du har interesse for bruk av digitale verktøy slik at vi kan utføre og dokumentere våre oppgaver kostnadseffektivt med riktig kvalitet.
  • Eiendomsforvaltningen styres av en aktiv ledergruppe, du må derfor like å samarbeide på tvers av avdelingene forvaltning, drift, renhold, vedlikehold, og utvikling.
  • Redelighet, ansvarlighet, og respekt for enkeltmenneske er verdier som er viktige for oss.

Vi tilbyr

  • Et hyggelig og sterkt faglig miljø som ivaretar hele livssyklusen for våre bygg, Fra hva vi skal bygge, gjennomføring av byggeprosjekter, og drift og vedlikehold av de
  • En organisasjon hvor innovasjonskraft og utviklingsevne vurderes som sentrale suksesskriterier, med deltakelse i nasjonale arbeidsgrupper innen eiendomsforvaltning.
  • En variert og lærerik hverdag som vil gi deg en bratt læringskurve og bred erfaringsbase i din videre karriere

Hos oss vil du få en stor mulighet til å påvirke videre utvikling av våre bygg, siden ledergruppen du blir en del av har tilsammen ansvaret for hele verdikjeden på byggene, og du vil derfor være med på å påvirke hvordan både nye og eksisterende bygg skal utvikles for å kunne ha en effektiv og god drift av de.

Vi er opptatt av å finne effektive og gjerne innovative løsninger på de problemstillinger vi skal håndtere, og får tilbakemeldinger på at vi er gode på å utfordre etablerte sannheter. En arbeidsdag hos oss er spennende, variert og ikke minst forankret i svært samfunnsnyttige formål. For oss er våre ansattes personlige utvikling en nøkkel til suksess og du kan derfor forvente å møte en organisasjon som tilrettelegger for dette.

Rælingen kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger, blant annet fritidsforsikring. Vi har også et velfungerende bedriftsidrettslag som arrangerer turer, kurs, treninger og konkurranser. Hver sommer arrangeres det sommerfest for alle ansatte i kommunen.

Kontaktinformasjon

Terje Dalgård, enhetsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Bjørnholthagan 6
2008 Fjerdingby

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Rælingen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon43 Stillingsprosent: 100% Fast





Om arbeidsgiveren

Rælingen kommune har ca. 18 000 innbyggere og ligger sentralt i Akershus fylke med kort vei til Lillestrøm, Oslo og Gardermoen. Du vil møte en moderne og utviklingsorientert kommune med nærhet til både det urbane og det landlige. Rælingen kommune ser mangfold som en styrke, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke på ledige stillinger hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Les mer om Eiendomsenheten, Rælingen kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Stangeland Maskin er ikke bare en vanlig arbeidsplass, det er et sted der visjoner blir virkelighet og der dine ferdigheter
29.04.2024 Sola
Miljødirektoratet jobber for et rent og rikt miljø. Våre hovedoppgaver er å redusere klimagassutslipp, forvalte norsk natur og hindre forurensning. Det
05.05.2024 Trondheim
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
29.04.2024 Evenes
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
02.05.2024 Evenes
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
25.04.2024 Evenes
Sidan festningane si tid har operative og funksjonsdyktige bygningar og anlegg vore avgjerande for Noreg si forsvarsevne. Det er Forsvarsbygg
30.04.2024 Elverum
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
29.04.2024 Stjørdal
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
29.04.2024 Bergen
Vis alle 36.084 ledige stillinger

Fakta om Eiendomsenheten, Rælingen kommune