<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet Rådgiver/seniorrådgiver innen studieadministrasjon

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

This is NTNU

På NTNU jobber 8 000 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU søker engasjerte medarbeidere.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=cIgKd1SwGLI

Om stillingen

Har du lyst til å jobbe med studieadministrative saker i grenseflaten mellom økonomi, ledelse og teknologi? Vi har en ledig fast stilling som rådgiver/seniorrådgiver i studiegruppa, og søker etter en allsidig kollega som liker å jobbe med ulike typer arbeidsoppgaver innenfor det studieadministrative området. Stillingen er en del av fakultetsadministrasjonen ved Fakultet for økonomi. Arbeidssted er for tiden Gløshaugen - Adolf Øien-bygget.

Studiegruppens ansvarsområder omfatter bl.a. å ivareta fakultetets studieportefølje (herunder etter- og videreutdanning), strategisk lederstøtte, brukerstøtte, bidra til kvalitetsutvikling, forvaltningssaker på utdanningsområdet samt internasjonalisering. Studiegruppen består av tre medarbeidere, og medarbeiderne må være fleksible i tilnærming til oppgaver og ansvarsområder.

Fakultetet har startet en prosess som skal føre fram til internasjonal akkreditering for fakultetet. Dette er et utviklingsprosjekt som åpner for spennende arbeidsoppgaver for den som ansettes.

Arbeidsdagen i studieseksjonen er variert. Rådgiver/seniorrådgiveren vil samarbeide tett med en profesjonell administrasjon på fakultets- og instituttnivå ved ØK, samt med NTNU sentralt. Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med muligheter for vekst og utvikling for den enkelte i et åpent og godt arbeidsmiljø og i en sektor med omfattende endringer fremover.

Vi søker en initiativrik og løsningsorientert medarbeider som har interesse for universitetets kjernevirksomhet, har god forståelse for det å være i en støttefunksjon, og trives i en organisasjon med stadige endringer.

Stillingen rapporterer til seksjonssjefen.

Arbeidsoppgaver

. Være primær kontakt for ett eller flere av fakultetets institutter.
. Være koordinator for en eller flere årlig rullerende prosesser (f.eks. kvalitetsmelding, internasjonalisering) . Ivareta sekretariatsfunksjon for fakultetets utdanningsutvalg. . Studieadministrativ lederstøtte for fakultetsledelsen og instituttledelsene . Oppfølging av strategiske satsinger

Andre administrative oppgaver knyttet til fakultetets virksomhet kan bli aktuelt etter en vurdering ut fra arbeidsgivers behov og kompetansen til den som ansettes. Stillingens oppgaver kan endres over tid.

Kvalifikasjonskrav

Du må ha

. fullført høyere grads utdanning (mastergrad eller tilsvarende) innenfor relevante fagområder. Kravet om fullført masterutdanning kan fravikes ved særlig relevant og lang erfaring
. god kjennskap til utdanningsområdet erfaring fra forvaltnings-, utrednings-, utviklingsarbeid
. gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter i norsk (på begge målformer) . gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter i engelsk . gode IT-ferdigheter

Ønskede kvalifikasjoner

Det er ønskelig at den som ansettes har erfaring fra universitets- og høyskolesektoren, herunder kjennskap til felles studentdatasystem (FS) og innsikt i universitets- og høgskoleloven.

Personlige egenskaper

Vi legger stor vekt på at du har
. evne til å ta initiativ, tenke analytisk, systematisk og løsningsorientert
. evne til selvstendig arbeid og gode samarbeidsevner . god forståelse for servicerollen og støttefunksjonen som studieseksjonens medarbeidere har overfor fakultetsledelsen, instituttene og studentene. . evne til å arbeide under tidspress, og med ulike saker parallelt. God evne til å sluttføre arbeidsoppgaver er vesentlig.

Vi ønsker også en medarbeider som er fleksibel, forstår hva godt medarbeiderskap innebærer, og som kan arbeide utenfor sine primære arbeidsoppgaver.
Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen. Personlig egnethet tillegges avgjørende vekt.

Vi tilbyr
  • spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
  • åpent ogmed engasjerte kolleger
  • gunstige vilkår i
  • ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår

Stillingen som rådgiver, kode 1434 lønnes normalt fra brutto kr 414 600 - 532 300 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Stillingen som seniorrådgiver kode 1364 lønnes normalt fra brutto kr 532 300 - 704 900 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansattloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.

Generell informasjon

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. I henhold til offentleglova kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Spørsmål om stillingen kan rettes til seksjonssjef Gunnar Bendheim, mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon, epost Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Søkere som inviteres til intervju må ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål. Søknaden merkes med referansenummer: XXX

Søknadsfrist: 31.01.2020

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.

Fakultet for økonomi

Fakultet for økonomier NTNUs nyeste fakultet, og har fagmiljøer i Trondheim, Ålesund og Gjøvik. Forskningen og utdanningene her favner bredt innenfor økonomi, ledelse og teknologi, og er i stor grad preget av tverrfaglighet og regionalt, nasjonalt og internasjonalt samarbeid. Våre fagmiljøer er viktige bidragsytere til norsk industri og økonomisk politikk. Fakultetet har fire institutter og en fakultetsadministrasjon.

Les mer om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2024
    6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 01
    2024
    12 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 02
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 03
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 04
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 05
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet