<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Medisinsk avdeling, Bærum sykehus Lege i spesialisering

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon8 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon61 Presentasjon av stillingen:

Vi har 1 fast ledig stilling for lege i spesialisering innen spesialitet lungesykdommer.

Medisinsk avdeling ved Bærum sykehus ligger i Vestre Viken helseforetak og dekker lokalsykehusfunksjonen for nær 184 000 innbyggere i Asker og Bærum kommune (15 km vest for Oslo sentrum). Avdelingen har seksjoner for samtlige indremedisinske grenspesialiteter og har i tillegg Seksjon for kreftbehandling, Seksjon for geriatri, slag og rehabilitering, samt Seksjon for sosionomi, ergoterapi og fysioterapi. Avdelingen har i alt 430 ansatte, derav 94 leger. Det innlegges rundt 10.500 pasienter per år, i tillegg til rundt 48.000 polikliniske konsultasjoner.

Lungeseksjonen ved Bærum sykehus består av en sengepost som er samlokalisert med Hjerteseksjonen med totalt 24 senger samt en felles intermediærpost med til sammen 6 senger der man bl a kan gi non-invasiv ventilasjonsstøtte. Vi har en bred, generell lungemedisinsk poliklinikk med ca 2900 konsultasjoner/år og utfører bronkoskopier, søvnregistrering, de fleste respirasjonsfysiologiske undersøkelser inkl CPET samt oppstart og oppfølging av pasienter med LTMV. Vi utreder lungekreft, men den onkologiske behandlingen ivaretas ved Kreftseksjonen ved samme sykehus. Lungeseksjonen har 3 overleger samt 2 LIS i rotasjon. De siste årene har vi fått en stabil overlegestab. Vi har et godt samarbeidsmiljø mellom lungeseksjonene i Vestre viken samt internt på avdelingen.

Som et ledd i spesialistutdanningen må det påregnes rotasjon eller hospitering i andre avdelinger eller lokasjoner i Vestre Viken. For oppnåelse av læringsmål som ikke kan oppnås ved tjeneste i Vestre Viken er det aktuelt med tjeneste eller hospitering ved andre utdanningsvirksomheter / helseforetak som vi har samarbeidsavtale med.
Tentativ plan for gjennomføring av utdanningsløpet med spesifisert sted og tid for tjeneste inngås ved ansettelse. Denne gjennomføringssplanen vil være en del av arbeidsavtalen.

Arbeidsoppgaver

Lege arbeid for LIS med vakt, visittgang og poliklinikk etter plan. Tjenesten teller som gruppe I i indremedisin og som gruppe II i de fleste grenspesialiteter. Etter ny spesialistutdanning tilbys læringsmål i del 2/3 for generell indremedisin og de fleste læringsmål i del 3 for hovedspesialiteten..

Kompetanseutvikling innen indremedisin sikres gjennom daglige morgenmøter og gjennom seksjonsvise undervisningsmøter.

Kvalifikasjoner

Norsk autorisasjon som lege. Klinisk kompetanse innen indremedisin og eventuelt innen indremedisinsk grenspesialitet vektlegges. Annen spesielt relevant fagkompetanse kan også hensynstas. Det forutsettes at turnus / LIS 1 tjeneste i Norge er gjennomført.

Personlige egenskaper

Vi ønsker å styrke oss ytterligere og ser etter en engasjert og interessert lege som kan bidra aktivt og positivt til videre utvikling av seksjonen. Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr

Ansettelsen er knyttet til Medisinsk avdeling Bærum sykehus. Tiltredelse snarest og etter avtale.

Kontaktinformasjon

Øystein Husby, Seksjonsoverlege, 03525

Arbeidssted

Sogneprest Munthe Kaas vei 100
1346 Gjettum

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Vestre Viken

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon61 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 05.02.2020





Om arbeidsgiveren

Vestre Viken er et av landets største helseforetak med ca. 9 400 medarbeidere og har ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere i 26 kommuner.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, Kongsberg og på Ringerike (inkludert Hallingdal sjukestugu i Ål). Innen feltet psykisk helse og rus har vi ansvar for Blakstad sykehus i Asker, fem distriktspsykiatriske sentre og barne- og ungdomspsykiatri. Vi har egne klinikker for medisinsk diagnostikk, prehospitale tjenester og intern service samt en sentral stab. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

I tillegg til utredning, behandling og oppfølging av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende.

Se mer påwww.vestreviken.no

Les mer om Medisinsk avdeling, Bærum sykehus

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Lege / Helsepersonell
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Medisinsk avdeling, Bærum sykehus