<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Aanderaa Data Instruments Produksjons- og Prosjektleder

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Aanderaa Data Instruments, en del av Xylem-familien og en ledende leverandør av robuste og pålitelige instrumentløsninger, søker produksjons- og prosjektleder med LEAN-erfaring. Stillingen vil være overordnet leder for produksjon, repair, tech-support, ettermarked og engineering. Stillingen rapporterer til daglig leder og inngår i ledergruppen. Vi ser etter deg som har en mastergrad innen engineering eller annen relevant fagfelt. Bachelor med lang erfaring kan kompensere for manglende mastergrad. Kandidaten må ha minimum fem års erfaring med ledelse av kontinuerlig forbedring/LEAN-arbeid med dokumenterte resultater. LEAN Master eller Six Sigma Black belt sertifisering er ønskelig. Du vil blant annet få overordnet ansvar for alle ansatte i produksjons- og engineering avdelingene. Måling og rapportering av KPI-er, samt overholde ledelsessystemer inngår i stillingen. Erfaring med ERP-systemer og god dataforståelse er påkrevd.

Vi ser etter en med gode ledelsesevner og en dyktig lagspiller. Du er innovativ, analytisk og strukturert, prosessorientert og selvgående med et sterkt ønske om å nå krevende mål. Du er i stand til å operere i et internasjonalt miljø og har evne til å samarbeide med forskjellige nivåer i organisasjonen. Du er fleksibel og villig til å møte nye utfordringer.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et spennende og kunnskapsintensivt miljø. Aanderaa Data Instruments ligger i Bergen og har 75 høyt kvalifiserte medarbeidere.




Adresse: Sanddalsringen 5B,5225 Nesttun

Om arbeidsgiveren

Aanderaa, et Xylem brand, tilbyr produkter og løsninger for miljøforskning som brukes innen oseanografi, hydrografi og klimaforskning. I over 50 år har vi produsert, utviklet og markedsført våre produkter og systemer under samme tak i våre lokaler i Bergen. Vi eksporterer mer enn 70% av våre produkter og tjenester, og vi er en internasjonal markedsleder innen flere av våre produktområder.

Våre viktigste markedsområder er marin transport, olje og gass, havbruk, miljøforskning, og vei og trafikk.

Vi er opptatt av å finne pålitelige og langvarige løsninger for kundene våre, og vi jobber hardt for et tryggere miljø ved å måle prosessene i våre bransjer og i naturen rundt oss.

Som en del av Xylem-familien leverer Aanderaa teknologisk avanserte fjernstyrte undervannsobservasjonssystemer, miljøovervåkningsbøyer og vannkvalitetssensorer over hele verden. Våre medarbeidere har sterk faglig kompetanse og et målrettet fokus på å finne lokale løsninger på verdens mest utfordrende vannproblemer. Aanderaa huser også et regionalt Xylem Analytics-kontor, Xylem Analytics Norge, som er ansvarlig for salg og markedsføring av Aanderaa, YSI, MJK og SonTek løsninger for henholdsvis Wastewater, Surface Water og Ocean & Coastal markedene inkludert Aquaculture.

Les mer om Aanderaa Data Instruments

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Aanderaa Data Instruments