<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Lærdal Sokn TRUSOPPLÆRAR OG KYRKJETENAR

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Lærdal sokneråd lyser ut fast
40% stilling som trusopplærar og
50 % stilling som kyrkjetenar.Stillingane kan kombinerast, en har veldig ulike arbeidsoppgåver og krav til utdanning/praksis. Vi tilbyr engasjerte stabar, gode kontortilhøve, fleksibel arbeidstid, løn etter gjeldande tariffavtale og pensjonsordning gjennom KLP.

Trusopplærar

Arbeidsoppgåvene vil i hovudsak vere å gjennomføre breiddetiltak til barn- og ungdom 0-18 år der ein formidlar kyrkja si tru etter vedteke plan for trusopplæring i Lærdal.Vi søkjer etter deg som har relevant høgskuleutdanning innan pedagogikk, kristendom, musikk eller drama. Realkompetanse kan kompensere for manglande teoretisk utdanning. Vi legg vekt på at du har erfaring med å formidle til barn og ungdom. Vi ser føre oss ein person som er aktivt med å iverksetje og utvikle gode tiltak.

KyrkjetenarPraktiske oppgaver i forbindelse med gudstenester og kyrkjelege handlingar som gravferd og vigsel. Drift og vedlikehald av kyrkjer og gravplasser. Dette innebærer reinhold, tilsyn og vedlikehald av bygningane, tekniske anlegg, inventar og utstyr og øvrig vaktmestertenester, vedlikehold og utvikling av grøntanlegg og snømåking. Gi god service til gravplassane sine brukarar. Vi søkjer etter deg som har relevant fagbrev som kyrkjetenar eller innan andre sentrale oppgåver og/eller som har relevant erfaring fra tilsvarende arbeid.For begge stillingane
Du har ein arbeidsstil som er sjølvstendig, ryddig, løysingsorientert,kreativ, humørfylt og kan snakke/skrive norsk på ein tilfredstillande måte. Du må vere medlem i Den norske kyrkja og kunne nytte eigen bil i tenesta. Ved tilsetting må ein levere politiattest. Det er utarbeida stillingsomtale for begge stillingane. Det vil vere kveld og helgearbeid etter oppsett plan.
For meir informasjon ta kontakt med kyrkjeverje Ellen Veum (Logg inn for å se kontaktinformasjon) eller sjå NAV sine sider. Søknad med CV sendastinnan1. marstil; Lærdal kyrkjekontor, Brattegjerde 2, 6887 Lærdal. Eller på e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon Aktuelle søkjarar vert kalla inn til intervju.

*Den norske kirke.




Adresse: 6887 Lærdal

Om arbeidsgiveren

Lærdal kommune har rundt 2.200 innbyggjarar og ligg inst i Sognefjorden, som nabokommune til Sogndal, Årdal og Aurland. Vi har tre kyrkjer og gravplassar i Lærdal og den tilsette vil ha heile kommunen som arbeidsplass.

Les mer om Lærdal Sokn

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 36.153 ledige stillinger

Fakta om Lærdal Sokn