<  
>  
Ledig stilling

Er du vår nye lærling? Innvær mur og betong AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Me søkjer etter deg som er klar for yrkeslivet i betongfag!

Er du klar for å ta i eit tak, ein arbeidsstad der ingen dagar er like, og kvart prosjekt er nytt? Me treng ein engasjert og nyskjerrig lærling i IMB, og treng deg som jaktar læringplass. Me jobbar i tett team og med rask læringskurve.

Me gler oss til å høyre frå deg!

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Vi har behov for flere gode medarbeidere og søker nå etter 50 nye jernbindere og forskalingssnekkere i Oslo området.   Arbeidsoppgaver:  Varierte oppgaver innen jern og betong, fundamentering, forskaling og armering.   Hva som kreves av deg som søker  Minimum 3 års bransje erfaring  Ønskelig med fagbrev  God forståelse for hms og sikkerhetsarbeid  Må kunne lese og forstå tekniske tegninger  Ha god kontruksjonsforståelse  Flytende engelsk eller portugisisk er påkrevd for stillingen       Selvstendig  Pålitelig  Løsningsorientert  Bidragsyter til ett godt arbeidsmiljø    Hva Eiqon tilbyr deg som søker  Lønn iht. Avtale  Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett selskap i AF- gruppen  En trygg arbeidsplass i stor vekst  Gode utviklingsmuligheter   En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst  Hos oss gjør du en forskjell! 
25.03.2020 Oslo
Vi søker nå etter en person med forkjærlighet for KS og HMS-faget som kan tre inn i stillingen som HMS-KS koordinator prosjekt for EIQON Betong AS.   Hovedansvar:  Administrere, koordinere, planlegge og kontrollere kvalitet og HMS i våre prosjekter  Dette inkluderer:  Påse at kvalitetskrav oppfylles iht. kontrakter  Gjennomføre vernerunder  Følge opp krav i HMS-planer og risikoanalyser  Utarbeide Sikker Jobb Analyser (SJA) og sørge for at de blir etterlevet  Rapportere RUH elektronisk og gjennomføre tiltak  Tilrettelegge for en sikker arbeidsplass  Sørge for at de ansatte har nødvendig utstyr for å arbeide sikkert   Hva som kreves av deg som søker  Ønskelig med yrkesfaglig bakgrunn  Erfaring fra HMS-KS arbeid i prosjektorientert industri  Flytende norsk og engelsk er påkrevd for stillingen   Gode datakunnskaper       Du er utadvendt og omgjengelig  Du er ryddig, strukturert og opptatt av sikkerhet på arbeidsplassen  Selvstendig og initiativrik  Hva Eiqon tilbyr deg som søker  Lønn iht. Avtale  Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett selskap i AF- gruppen  Stort spillerom og påvirkningsgrad i gjennomføringen av arbeidsoppgavene  God opplæring av spesialister innen fagene sine  Gode utviklingsmuligheter   En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst  Hos oss gjør du en forskjell! 
25.03.2020 Oslo
Vi søker en formann betong som skal ha ansvaret for å planlegge og lede utførelser av betongarbeider på prosjekter, i samarbeid med prosjektleder.    Hovedansvar:  Planlegge og lede utførelse av arbeid i samarbeid med prosjektleder  HMS og kvalitet  Sikre god og lønnsom drift  Fokus på målsettinger og fremdriftsplaner  Sikre og koordinere interne prosedyrer og standarder  Oppfølgingsansvar for bemanning  Hva som kreves av deg som søker  Minimum fem års erfaring i betongarbeid  Ønskelig med fagbrev  Høy arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner  Flytende engelsk eller portugisisk er påkrevd for stillingen  Sterk evne til å organisere, planlegge, forhandle og lede team  Gjerne erfaring fra prosjektledelse på prosjekter  Initiativrik og handlekraftig  Hva Eiqon tilbyr deg som søker  Lønn iht. Avtale  Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i ett selskap i AF- gruppen  God opplæring av spesialister innen fagene sine  En trygg arbeidsplass i ett selskap i vekst  Hos oss gjør du en forskjell!   
25.03.2020 Oslo
Peab Bjørn Bygg er etablert med hovedkontor i Tromsø og distriktskontorer i Harstad, Narvik, Bardufoss, Finnsnes, Alta og Kirkenes. Selskapet har rundt 450 ansatte og en omsetning på omlag 1500 MNOK. Vi driver allsidig virksomhet innenfor nybygg, rehabilitering og vedlikehold for både private og offentlige byggherrer. Vi ser økende oppdragsmengde og søker derfor etter selvstendige tømrere og betongarbeidere til alle våre geografier.  Vi er på jak etter deg som; har yrkesstolthet for faget har et særskilt fokus på HMS kan jobbe selvstendig og gjerne er fleksibel for å påta deg reiseoppdrag  Som person er du interessert i å bidra til et godt arbeidsmiljø, er pålitelig og en god lagspiller. Kvalifikasjoner: Fagbrev innen betong/tømmer Behersker norsk eller engelsk Har førerkort kl B Det er en fordel om du har sikkerhetsklarerering. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, med svært gode pensjons- og forsikringsordninger inkl AFP, helseforsikring, reiseforsikring mm. Kontakt For Tromsø; personalleder Hilma Salamonsen - mobil 971 04 180 - hilma.salamonsen@bjorn.no For Hålogaland (Harstad, Narvik, Evenes, Stokmarknes); distriksjef Bård Hansen - mobil 905 94 747 - baard.hansen@bjorn.no For Midt-Troms (Finnsnes og Bardufoss); distriktssjef Lars Helge Hansen - mobil 975 26 580 - lars.helge.hansen@bjorn.no For Finnmark (Alta og Kirkenes); prosjektsjef Roy Gunnar Berg - mobil 900 82 893 - roy.gunnar.berg@bjorn.no Søknadsfrist 24.04.2020
25.03.2020 Troms og Finnmark, Nordland
Søkes til Stranda, Ålesund, Ulsteinvik K. Nordang er et datterselskap i Peab Bygg Norge. Hovedkontoret er lokalisert på Stranda, med avdelingskontorer i Ulsteinvik, Ålesund og Bergen. Med høyt kvalifisert personell utfører K. Nordang oppdrag innen nybygg, rehabilitering, service og ombygging på alle typer bygg. Vi omsetter for 420 MNOK årlig og er 125 ansatte. K. Nordang er godkjent lærebedrift og vi har 10 lærlinger. Peab K. Nordang er sertifisert etter ISO 9001:2015. Vi opplever høyere aktivitet, vekst og utvikling – derfor trenger vi flere dyktige medarbeidere! Er du en dyktig betongarbeider, så ser vi fram til å motta en søknad fra deg! Faglige kvalifikasjoner:  Fagbrev, eventuell lang erfaring innen faget kan kompensere Helst noen års erfaring fra yrket, men nyutdannede kan også søke Forståelse for HMS og KS på egen arbeidsplass. Fokus på kvalitet på utført arbeid er viktig for deg. Kunne kommunisere på norsk/skandinavisk språk  Personlige egenskaper: Stor interesse for eget fag Løsningsorientert Evne til å bidra til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag Du må ha evne og vilje til å jobbe selvstendig og i team Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst og utvikling Dyktige kollegaer og et trivelig arbeidsmiljø En stilling hvor du vil se resultat av egen innsats Mulighet for vekst og videreutvikling Konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger Søknadsfrist 31.03.20. Søknader vil bli vurdert fortløpende, så søk gjerne så snart som mulig. Tiltredelse etter avtale. Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte HR – sjef Elise Gjermundrød, tel: 950 81668, e-post: Elise.Gjermundrod@nordang.no  
17.03.2020 Ålesund, Ulstein, Stranda
Vi søker nå formann til vårt prosjekt på Melkøya, der AF Anlegg utfører vedlikeholds- og modifikasjonsarbeider innen bygg og anlegg for Equinor Energy. Du vil inngå i et prosjektteam på seks, i en rolle med høy grad av selvstendighet og stor frihet under ansvar. Arbeidsoppgaver og rolle kan tilpasses ut ifra din kompetanse. Arbeidsoppgaver Som formann har du ansvar for gjennomføring av prosjekter innen vedlikehold og modifikasjon på anlegget. Du vil få støtte fra prosjektteamet, men ha selvstendig ansvar for prosjektgjennomføring, inkludert planlegging, gjennomføring, oppfølging av arbeider og dokumentasjon. Ansvarsområdene kan utvides avhengig av dine kvalifikasjoner. Arbeidstid er mandag-fredag kl. 07.00 til 15.00. Ønsket tiltredelse er 1. mai, men kan eventuelt tilpasses. Kvalifikasjoner Vi søker deg som har ingeniørfaglig eller praktisk erfaring innen bygg/anlegg, slik at du selvstendig kan følge opp utførelsen av arbeidene du har ansvar for. Høyere utdanning som ingeniør innen bygg- og anleggsfag og/eller fagbrev som tømrer, betongarbeider eller liknende er en fordel, men ikke et krav. Du ønsker å bidra positivt til arbeidsmiljøet og samarbeidet innad i prosjektteamet, men trives med å ta initiativ og jobbe selvstendig med egne prosjekter og oppgaver. Det er en forutsetning at du behersker Office-pakken godt og er komfortabel med PC som arbeidsverktøy. Du må beherske norsk, og helst engelsk, godt både skriftlig og muntlig. Du må ha førerkort kl. B og disponere egen bil for reise til-fra arbeid. Liftkurs er ønskelig. Vi tilbyr I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften, og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.   Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.
16.03.2020 Hammerfest
Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 38.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. I vår anleggsvirksomhet søker vi nå etter flere lærlinger med oppstart medio august 2020.  I anleggsvirksomheten bygger du for eksempel veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Du reiser rundt der jobbene er og bor på brakke de ukene du er på arbeid. Skanska er en av Norges største lærebedrifter, vi kan gi deg fagopplæring av høy standard og store utfordringer i læretiden. Når læretiden er over, vil du ha gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor faget ditt. Vil du bli betonglærling i vår anleggsvirksomhet?  Vi har ledige lærlingeplasser innenfor betongfaget med oppstart høsten 2020. Hvordan ser læretiden ut? Du vil bli en del av et arbeidslag og vil få en fadder som følger deg opp gjennom læretiden på 2 år. Oppfølgingen sikrer deg variert praksis og innføring i faget i henhold til læreplanen. I tillegg vil du bli fulgt opp av en personalmedarbeider og av Opplæringskontoret. Opplæringskontoret har i oppgave å se til at opplæringen du får hos oss er i henhold til Opplæringsloven. Arbeidsoppgaver Opplæring i ditt fag i henhold til fastlagt læreplan. Kvalifikasjoner Fullført og bestått videregående skole VG1 og VG2. Lite fravær. Egenskaper Vi søker etter initiativrike og motiverte lærlinger med målrettet interesse for betongfaget. Ansvarsbevisst og god til å samarbeide med andre. Vi kan tilby Fagopplæring av høy standard og spennende prosjekter i læretiden.  Lønn i henhold til tariffavtale. Arbeidssted vil være på våre anleggsprosjekter i hele landet Kontakt: HR-rådgiver Cecilie Kleven tlf. 924 27 288  Søknadsfrist: 30.04.2020 Tilleggsopplysninger Sted: Norge Tidsplan: Heltid Ansattstatus: Fast
06.11.2019 Norge
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC No Dig er en nordisk avdeling i NCC som er en av de ledene aktørene innen gravefrie løsninger på vann- og avløpsledninger. Arbeidet vi gjør består i hovedsak av renovering av ledningsanlegg for offentlige kunder. Hos oss står alltid kompetansebygging i fokus og du vil bli en del av et team som ønsker å være innovative og som konstant søker forbedring i alle våre prosesser. Vi søker nå etter en erfaren Formann til våre prosjekter i Oslo og Østlandsområdet. Som formann vil du ha ansvaret for å planlegge og tilrettelegge for å holde daglig drift i gang samt samarbeide med byggherre. Vi ønsker oss en løsningsorientert person med teknisk innsikt som håndterer høyt tempo og har gode lederegenskaper. Som Formann er det en fordel at du har følgende kvalifikasjoner: Kontraktsforståelse Flytende Norsk skriftlig og muntlig Gode IT kunnskaper Gode samarbeidsevner Gjerne kunnskap innen fagfeltet Søknadsfrist:   31. mars 2020   Kontaktpersoner: Tage OdlandProsjektleder+47 901 19 470 Harald GjermundshaugAnleggsleder924 44 494
25.02.2020 Oslo
Vis alle 24.298 ledige stillinger

Kven me er
Innvær Mur & Betong blei etablert i 2006, og er eit sentralt godkjent forskalingsfirma. Me er eit godt samansveisa team av kompetente og erfarne medarbeidarar.


Kva me gjer
Me utfør oppdrag innan forskaling og betong for bedrifter, private og offentlige kunder. For oss er det viktig å levere ein jobb som blir lagt merke til, med vekt på smarte løysingar, deign og finish. Dette gjennom tett samarbeid med kunde og leverandør.


Kvar er me
Innvær Mur & Betong AS har kontor i Nedre Vats i Vindafjord kommune i Rogaland. Me tek oppdrag for kunder over heile Haugalandet, i Rogaland og Hordaland.

Les mer om Innvær mur og betong AS

Stillingsbeskrivelse

Me søkjer etter deg som er klar for yrkeslivet i betongfag!

Er du klar for å ta i eit tak, ein arbeidsstad der ingen dagar er like, og kvart prosjekt er nytt? Me treng ein engasjert og nyskjerrig lærling i IMB, og treng deg som jaktar læringplass. Me jobbar i tett team og med rask læringskurve.

Me gler oss til å høyre frå deg!

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Kontaktperson

Daglig leder

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 31
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Fakta om Innvær mur og betong AS