<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Gjerdrum kommune søker sommervikarer Gjerdrum kommune

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon57 Presentasjon av stillingen:

Gjerdrum kommune søker etter arbeidsglade og engasjerte personer som vil jobbe i en av våre spennende virksomheter i sommer. Ferieperioden er fra ca.midten av juni til ca. midten av august. Vi kan tilby sommervikariat i ulike stillingsbrøker. Vi ber deg om å oppgi i søknaden hvilken virksomhet du ønsker å jobbe ved, og hvilke periode du kan jobbe.

Det er krav om tilfredsstillende politiattest i henhold til gjeldende regelverk for tiltredelse til stillingene som omhandler barn og helse.

Arbeidsoppgaver

Gjerdrum barnehage

Gjerdrum barnehage er en 6 avdelings kommunal barnehage. Barnehagen har 96 plasser for barn, 0- 6 år. Barnehagens fokusområder er språk, matematikk, sosial kompetanse og empati.

Arbeidsoppgaver:Praktisk og pedagogisk arbeid med barn 0-6 år, foreldresamarbeid, samarbeid på tvers av avdelinger og på tvers av aldersgrupper.
Kvalifikasjoner:Ingen formelle kvalifikasjoner, men må ha erfaring med arbeid med barn i den nevnte aldersgruppen.
Personlige egenskaper:Du må være strukturert, engasjert, leken, og en god rollemodell med sunne holdninger og verdier for barna. Du må være initiativrik, ha evne til å holde oversikt, og ha gode kommunikasjons evner. I tillegg må du trives ute i alt slags vær.

Gjerdrum bo- og behandlingssenter

Gjerdrum bo- og behandlingssenter består av 32 plasser fordelt på en korttids- og rehabiliteringsavdeling, og to langtidsavdelinger. Tjenesten ytes 24 timer i døgnet, så turnusarbeid inkludert nattevakter og helg må påberegnes.

Arbeidsoppgaver:Gi pleie og omsorg til pasientene. Tilrettelegge, koordinere, gjennomføre og dokumentere tiltak for å sikre kvalitet, og for å ivareta pasientenes rettigheter og behov.Kvalifikasjoner:Sykepleier, helsefagarbeider, student eller elev innenfor helse. Fordel med erfaring fra eldreomsorg.

Hjemmesykepleien

Hjemmesykepleien har ansvar for oppgaver knyttet til å forebygge, behandle og tilrettelegge for mestring av sykdom, skade, lidelse og nedsatt funksjonsevne. Du skal gi pleie og omsorg til syke og funksjonshemmede i eget hjem. Tjenesten ytes 24 timer i døgnet, så turnusarbeid inkludert nattevakter og helg må påberegnes.

Arbeidsoppgaver:Yte personlig bistand og sykepleie til hjemmeboende, og observere, dokumentere og rapportere tiltak.
Kvalifikasjoner:Sykepleier, førerkort klasse B.

Tilrettelagte tjenester

I Gjerdrum har vi 3 boliger med mennesker i alle aldre, med varierende grad av hjelpebehov. Vi søker deg som brenner for at våre brukere skal oppleve selvstendighet, mestring, trygghet og fellesskap.

Arbeidsoppgaver:Bistå brukere i daglige gjøremål og miljøarbeid. Du må også følge brukere på aktiviteter, både i - og utenfor boligen.
Kvalifikasjoner:Vernepleier, helsefagarbeider og miljøarbeider med erfaring fra brukergruppen. Studenter fra vernepleien og andre helse- og sosialfaglige fag er også aktuelle. Erfaring og god kjennskap til brukergruppen vektlegges.

Personlige egenskaperfelles for Gjerdrum bo- og behandlingssenter, hjemmesykepleien og tilrettelagte tjenester:Du må være genuint opptatt av å skape en god hverdag for pasientene/brukerne. Du må være initiativrik og lærevillig, og ha gode samarbeidsevner. Du evner å jobbe både selvstendig og i team, har et godt humør og er pålitelig. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Tekniske tjenester

Drift søker to til tre ungdommer til å jobbe ute i sommer. Ved å jobbe hos oss vil du bli en del av et inkluderende arbeidsmiljø med mye godt humør. Du vil få erfaring med å jobbe med kommunal drift, og du vil få lære litt om hvordan kommunen drives. Du som søker må kunne jobbe minimum 4 uker sammenhengende i sommer (uke 26-33).

Arbeidsoppgaver:Klippe plener, luke og generelt holde de kommunale utearealene i orden. Dette inkluderer også Lysdammen.Kvalifikasjoner:Grunnskole. Vi trenger en vikar med førerkort klasse BE, og de andre må være minimum 15 år.
Personlige egenskaper:Du må være innstilt på å jobbe ute i all slags vær, være vant til å klippe plen, og du må trå til der det trengs. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Kontaktinformasjon

Tonje Halvorsen, HR-seniorrådgiver, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Eva Kristine Botten, HR-rådgiver, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Gjerivegen 1 2022 Gjerdrum

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Gjerdrum kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon57 Stillingsprosent: 100% Sommerjobb Søknadsfrist: 08.03.2020

Om arbeidsgiveren

Gjerdrum er en kommune i sterk vekst, sentralt på Romerike og midt mellom Oslo og Gardermoen. Kommunen har rundt 6 800 innbyggere og er en meget attraktiv bokommune. Gjerdrum er geografisk sett en liten kommune ­- 10 km fra sør til nord, og fra øst til vest. Kommunesenteret er Ask, med flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter og et antall spesialforretninger. Gjerdrum ligger landlig til og byr på unike muligheter for friluftsliv med turstier, fiskevann og skiløyper. Kommunen har et bredt og aktivt idrettstilbud og et mangfoldig kulturliv med Gjerdrum kulturhus, kulturuker, egen festival, teater, korps og kulturskole.

Vi ser etter ledere og medarbeidere som er framtidsretta, rause, entusiastiske og modige. Vi tenker helhet, ser muligheter og handler sammen. Les mer om kommunen på vårehjemmesider.

Les mer om Gjerdrum kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • DES 12
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
2 ledige stillinger

Se flere annonser

Microsoft University er et traineeprogram for Microsoft University sine partnere og kunder.
11.10.2022 Flere steder
AF Gruppen søker Arbeidsleder Elektro til å lede og følge opp de midlertidige elektriske anleggene samt montørene på våre anleggsprosjekter.Vi
06.12.2022
Vil du bidra til en bedre helsetjeneste for den enkelte pasient og for samfunnet?
02.12.2022 Oslo
Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Nå har du muligheten til å bli trainee i en
28.11.2022 Flere steder
I AF Gruppen jobber vi hver dag med å løse noen av vår tids viktigste samfunnsutfordringer. Vi deltar aktivt på
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsprotalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Endelig er søknadsportalen for Microsoft University for 2023 åpen!På vegne av Microsoft søker Glasspaper People etter deg som ønsker å
28.11.2022 Oslo
Vis alle 27.219 ledige stillinger

Bli kjent med oss