<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Møre og Romsdal fylkeskommune Fagerlia vgs og Ålesund vgs - Avdelingsleder NA og TIP

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker etter

avdelingsleder i 100% fast stilling for NA (Naturbruk) og TIP (Teknikk og industriell produksjon) ved Fagerlia og Ålesund videregående skoler. På NA Vg2 tilbyr vi Akvakultur og Fiske og Fangst, på TIP Vg2 tilbyr vi Maritime fag dekk og Maritime fag maskin. Søkere bør fortrinnsvis ha undervisningskompetanse og bransjeerfaring innenfor minst ett av fagfeltene.
TIP og Maritime fag skal flytte til nye lokaler ved Fagerlia vgs høsten 2020. Maritime fag har allerede deler av sin undervisning ved Norsk Maritimt Kompetansesenter. Naturbruk med Akvakultur og Fiske og fangst har fortsatt tilholdssted på Volsdalsberga, og tilhørighet til Ålesund vgs. Stillingen blir således delt mellom skolene i en periode før den i sin helhet blir overført til Fagerlia vgs.

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Oppgaver og ansvar

  • Personalansvar og resultatansvar for avdelingen
  • Rekruttering av elever og personale
  • Pedagogisk ledelse og utviklingsansvar for avdelingen i tråd med læreplaner og krav og endringer i arbeidslivet
  • Inngår i skolens ledergruppe
  • Tett samarbeid med opplæringskontor, andre utdanningsinstitusjoner og næringslivet
  • Revidere avdelingens kvalitetssystem i henhold til gjeldende regelverk, og sørge for at systemet blir etterlevd
  • HMS-ansvar for avdelingen

Vi søker deg som har

  • Høyere relevant utdanning fra Høyskole/Universitet innen marine/maritime fag.
  • PPU eller annen godkjent pedagogisk utdanning.
  • Lederkompetanse
  • Relevant arbeidserfaring

Forventninger til deg som leder:
Du som søker må ha et positivt menneskesyn og fortrinnsvis ha et tankesett som blir trigget av endring og utvikling. Du er selvstendig, åpen, nysgjerrig og har stor grad av empati og viser engasjement for skolens kjernevirksomhet. Du må ha evne til å motivere, evne til å "stå i" og takle utfordrende situasjoner samt være mottakelig for andres synspunkt. Vi søker en bidragsyter med evne til å sette eleven i sentrum. Stillingen fordrer at du har stor arbeidskapasitet. Rollens arbeidsstil preges av samhandling, deling, lojalitet til felles strategier og beslutninger og er synlig utviklingsorientert.

Som leder forplikter du deg til å bidra til at skolen er en lærende organisasjon. Dette bygger på prinsipper om kontinuerlig kompetanseutvikling i alle deler av organisasjonen, kultur med sterk og reflekterende endrings- og utviklingsevne og kontinuerlig søken etter ny teknologi, kunnskap og ferdigheter.

Våre ansatte forplikter seg til skolens kjerneverdier som er å være ærlig, redelig, åpen, troverdig, innovativ og utviklingsorientert. Ansatte skal ha en åpen og transparent kommunikasjon som sikrer forutsigbarhet, involvering, motivasjon og engasjement.

Vi tilbyr

  • gode muligheter til faglig utvikling
  • en spennende og selvstendig stilling i et stimulerende miljø med høy kompetanse
  • offentlig pensjonsordning og gode forsikringsvilkår (medlemskap i SPK)
  • lønn etter avtale

Om skolene

Fagerlia og Ålesund videregående skoler har til sammen ca. 1650 elevplasser og et stort mangfold av studieforberedende og yrkesfaglige utdanningsprogram. Se www.fagerlia.vgs.no og www.alesund.vgs.no. Skolene er opptatt av å bygge sterke og innovative fagmiljø med eleven og elevens læring i sentrum.

Samarbeid med eksterne aktører og næringsliv er vesentlig for å gi eleven relevant og praksisrettet opplæring. Fagerlia vgs er en del av Campus Ålesund og de sterke fagmiljøene der, mens den marine og maritime delen av Ålesund vgs har et stort nettverk med rederier, fartøy og havbruksnæringer. Skolen disponerer fiskebåter og har egen fiskehall på Volsdalsberga.

Fagerlia og Ålesund videregående skoler går nå inn i et omfattende samarbeid for å videreutvikle det videregående tilbudet i regionen.

Andre opplysningar

Vi har som mål å speile mangfoldet i befolkninga. Alle med kompetansen vi etterspør er velkommen til å søke ledig stilling hos oss.

Politiattest: Den som blir ansatt må levere politiattest.




Adresse: Fagerlia videregående skole

Om arbeidsgiveren

Bli med å utvikle regionen saman med oss! Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for vidaregåande opplæring, fagskoleutdanning, fylkesveg og kollektivtransport, tannhelsetenester, kulturtenester og samfunns- og næringsutvikling i heile fylket. Vi er ein av dei største arbeidsgivarane i regionen - hos oss får du utvikle deg sjølv og kompetansen din.Vi skal være en god tjenesteyter for innbyggerne og en tydelig medspiller i utviklinga av fylket. Vårt samfunnsoppdrag bygger på verdiene respekt, likeverd, medbestemmelse, fellesskapsansvar og åpen organisasjon.

Les mer om Møre og Romsdal fylkeskommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Møre og Romsdal fylkeskommune