<  
>  
Ledig stilling

Våken nattevakt - helsefagarbeider Mildeveien 2 bofellesskap, Bergen kommune

Søknadsfrist : 13.04.2020

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon15 Presentasjon av stillingen:

Botjenester i Fana og Ytrebygda er en bydelsomfattende enhet med 400 årsverk fordelt på 19 tjenestesteder.
Enheten yter tjenester til voksne med utviklingshemming, og har spesialkompetanse innen fagområdet utviklingshemming, utfordrende adferd og kombinasjonsproblematikk.
Enheten arbeider med å legge til rette for en meningsfull hverdag for våre tjenestemottakere, med grunnlag i styrende dokumenter i Bergen kommune.

Mildeveien 2 bofellesskap ligger i naturskjønne omgivelser ytterst på Hjellestad, like ved Arboret. Mildeveien 2 er et døgnbemannet bofellesskap for tre mennesker med ulik grad av utviklingshemming og psykiske lidelser. I tillegg ytes det tjenester til voksne utenfor bofellesskapet som bor i eget hjem.

I forbindelse med endring av bemanningsbehov har vi nå 3 ledige faste stillinger som våken nattevakt for autorisert helsefagarbeider/hjelpepleier. Det er alltid to våkne nattevakter tilstede hver natt. Arbeidstid for nattevakten er fra kl 21.25 til kl 07.30, og med arbeid hver 3. helg.

Arbeidsoppgaver

 • Gjennomføring av vedtak etter lov om helse og omsorgstjenester kap 9
 • Målrettet skadeforebyggende arbeid
 • Håndtere uforutsette situasjoner på en faglig og etisk forsvarlig mål
 • Tilsyn, veiledning og bistand ved behov
 • Praktiske gjøremål i bolig og andre delegerte oppgaver fra avdelingsleder

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som helsefagarbeider eller hjelpepleier. Oppfordrer baren- og ungdomsarbeidere også til å søke
 • Må ha erfaring med arbeids fra utfordrende atferd
 • Ønskelig med medisinkompetanse
 • Søkere utenfor Skandinavia må dokumentere kunnskap i norsk skriftlig og muntlig gjennom bestått B2 test i norsk
 • Må ha førerkort kl B og ønskelig med egen bil, da kollektivtilbudet sammenfaller dårlig med arbeidstiden.
 • Gyldig politiattest må framlegges ved ansettelse

Utdanningsretning

 • Helsefagarbeider / Hjelpepleie

Utdanningsnivå

 • Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad

Personlige egenskaper

 • Engasjement for brukergruppen er en forutsetning
 • Du må ha gode samarbeidsevner, og like å arbeide tverrfaglig
 • Du må kunne arbeide selvstendig, så vel som i team
 • Åpenhet, lojalitet og pålitelighet verdsettes
 • Du må ha en løsningsorientert tilnærming til arbeidets utfordringer

Language

 • Norsk

Vi tilbyr

 • Høyt faglig nivå
 • En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift
 • Faglig og personlig utvikling
 • Lønn fra kr 350 800 til kr 430 000, avhengig av godkjent ansiennitet

Kontaktinformasjon

Ida Therese Johannessen, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Mildeveien 135
5259 Hjellestad

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bergen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon15 Stillingsprosent: 67% Fast Søknadsfrist: 13.04.2020

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Stillingsbeskrivelse: Stendi trenger flere trygge og fleksible sykepleiere og helsefagarbeidere til våre barneteam. Vi har behov for faste personale og vikarer til sommeren.  Barneteamene er en tjeneste for barn og unge der arbeidet foregår i familiers hjem. Våre ansatte bør like å jobbe selvstendig og kan tenke deg å jobbe med en eller få pasienter. Opplæring foregår i samråd med spesialisthelsetjenesten.  Vi vil at Stendi sin visjon og verdier skal prege alt vårt arbeid for å gi best mulig tjenester.     Arbeidsoppgaver: Dine arbeidsoppgaver vil bestå av helsehjelp til små barn med ulike utfordringer. Yte omsorg og helsehjelp slik at barn med ulike somatiske, psykososiale utfordringer og medisinsk teknisk utstyr kan bo hjemme med familien sin. Kontinuerlig observasjon og vurdering av barnets helsetilstand.           Legemiddelhåndtering.            Tverrfaglig samarbeid.        Samhandling med påsient og pårørende/ foreldre.      Kvalifikasjoner: ·         Sykepleier/ helsefagarbeider/ helsepersonell.           Politiattest uten anmerkninger.  Kunne kommunisere godt skriftelig og muntlig på norsk.                         Fordel å ha arbeidserfaring med barn, men dette er ingen krav.                         Er fleksibel, selvstendig, pålitelig, tålmodig og positiv som person.                    Personlig egnethet vil bli vektlagt.                   Basale IT kunnskaper.                 Vi kan tilby:                     Fast stilling 100%.  Turnus med langvakter (12 timer) og arbeid hver 3. helg.  God opplæring, kurs og fagdager.      Muligheter for å jobbe på et barn men også variasjon ved å jobbe på flere barn.          Personlig og faglig utvikling.                 Tariffavtale. Pensjonsordning. 
03.02.2020 Drammen, Frogn, Asker
Vi søker helsefagarbeider i min BPA ordning med assistanse 24 timer i døgnet. Jeg sitter i rullestol, har egen leilighet og bil. Arbeidsstedet vil være i mitt hjem i Trondheim. Min mor og arbeidsleder er de som har arbeidsledelsen i hverdagen, du vil få god opplæring i å forstå min hverdag. Du vil jobbe i team med to på dag og kveld og en på natt.  Jeg har ikke språk, men kommuniserer med lyd og tegn. Du vil få opplæring i hvordan jeg ønsker å ha det rundt meg og hva jeg trenger i hverdagen. Jeg er en glad mann når jeg får oppleve ting, liker å være ute i friskluft og nyte naturen. Jeg behøver hjelp både til personlighygiene, gi meg mat og daglige oppgaver i hjemmet som f.eks. vask av klær, handling, matlaging o.l.  Jeg ønsker at du har gode holdninger, er en positiv person som ser muligheter ikke begrensninger, er fleksibel, tålmodig, viser initiativ og liker å arbeide med mennesker. God fysikk vil være viktig, da arbeidet også innebærer forflytninger. En god posjon humor er fint. Har du erfaring med Tobii som kommunikasjonsmiddel, er det supert men ikke noe krav. Jeg disponerer egen bil, du bør ha førerkort klasse B. Min mor og arbeidsleder vil gi deg opplæring i rutiner som jeg er avhengig av, samt hvordan arbeidsoppgavene skal utføres. Arbeidstid vil være mest på dag og ettermiddag og 3. hver helg. Må påberegne natt dersom behov. Jeg har behov for 1 helsefagarbeider 100% fast i mitt team. Du får ansettelse i Stendi Assistanse med ryddige lønns- og arbeidsforhold. Tiltredelse: snarlig Søknad sendes til: maja.mortensen@stendi.no  Søknadsfrist: 19. april 2020.
20.03.2020 Trondheim
Stendi - Omsorg Tjenster i Tromsø trenger engasjerte og stødige miljøterapeuter i faste stillinger i medleverturnus 3/7/4/7. Døgnvaktene går fra mandag til fredag, og fra fredag til mandag.  Menn oppfordres til å søke, jf. avtale med oppdragsgiver. Kvalifikasjoner: Sykepleiere, vernepleiere, fagarbeidere og miljøarbeidere Helsefaglig kompetanse innenfor psykiatri er ønskelig Du må være trygg på deg selv, og håndtere utagerende atferd og uforutsette situasjoner. Ansvarsfull, løsningsorientert og fleksibel. En lagspiller som aktivt bidrar til et trygt og godt arbeidsmiljø. Førerkort klasse B (må disponere egen bil). Må snakke norsk flytende   Ansvarsområder: Målrettet arbeid og samhandling med beboer. Gjennomføre strukturerte og planlagte samtaler med beboer. Bidra til å utarbeide gode rutiner, prosedyrer, tiltaksplaner og risikovurderinger, og følge disse opp. Sikre brukermedvirkning. Delta på kurs, veiledninger, teammøter og samarbeidsmøter etc. Praktiske gjøremål i avdelingen som rengjøring, matlaging, vedlikehold etc. i henhold til rutiner.   Vi tilbyr: Engasjerte kollegaer med fokus på kvalitet. Kurs og veiledning fra bl.a. spesialisthelsetjenesten. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et spennende fagfelt. Lønn etter kvalifikasjoner. Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk. Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Arthur Jenssen, tlf 982 39 651
17.03.2020 Tromsø
Stillingsbeskrivelse: Stendi søker etter flere trygge og fleksible personell til våre barne og voksenteam. Vi har behov for faste personale og vikarer.  Barne og voksenteamene er en tjeneste der arbeidet foregår i familiers og pasientens hjem. Våre ansatte bør like å jobbe selvstendig og kan tenke deg å jobbe med en pasient. Det blir gitt god opplæring.  Vi vil at Stendi sin visjon og verdier skal prege alt vårt arbeid for å gi best mulig tjenester.     Arbeidsoppgaver: Dine arbeidsoppgaver vil bestå av helsehjelp til små barn eller voksne med ulike utfordringer. Yte omsorg og helsehjelp slik at klienten med ulike somatiske, psykososiale utfordringer og medisinsk teknisk utstyr kan bo hjemme med familien sin. Kontinuerlig observasjon og vurdering av helsetilstand.               Tverrfaglig samarbeid.        Samhandling med påsient og pårørende/ foreldre.    Være en avlastning for pårørende.    Kvalifikasjoner: ·         Helsefagarbeider/ assistent med erfaring fra helsesektoren.            Politiattest uten anmerkninger.  Kunne kommunisere godt skriftelig og muntlig på norsk.                                                Er fleksibel, selvstendig, pålitelig, tålmodig og positiv som person.                    Personlig egnethet vil bli vektlagt.                   Basale IT kunnskaper.                 Vi kan tilby:                     Forutsigbar turnus.  Dagarbeid på 4-5 timer eller langvakter (12 timer). Mulighet for nattevakter om ønkelig.  God opplæring, kurs og fagdager.      Muligheter for å jobbe på en pasient, men også variasjon ved å jobbe på flere ved ønske.    Personlig og faglig utvikling.                 Tariffavtale. Pensjonsordning.  
17.03.2020 Drammen, Asker
Stillingsbeskrivelse: Stendi trenger flere trygge og fleksible sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere til våre barneteam. Vi har behov for tilkallingsvikarer og sommervikariat med gode muligheter for forlangt kontrakt.  Barneteamene er en tjeneste for barn og unge der arbeidet foregår i familiers hjem. Du liker å jobbe alene, men samtidig samarbeide med andre. Du er vant til å håndtere akutte situasjoner, men trives godt i å jobbe i hjemmet til familiene. Du har et godt klinisk blikk, og har et stort ønske om å jobbe med barn.  Vi vil at Stendi sin visjon og verdier skal prege alt vårt arbeid for å gi best mulig tjenester.       Arbeidsoppgaver: Dine arbeidsoppgaver vil bestå av helsehjelp til små barn med ulike utfordringer. Yte omsorg og helsehjelp slik at barn med ulike somatiske, psykososiale utfordringer og medisinskteknisk utstyr kan bo hjemme med familien sin. Kontinuerlig observasjon og vurdering av barnets helsetilstand.           Legemiddelhåndtering.            Tverrfaglig samarbeid.        Samhandling med påsient og pårørende/ foreldre.      Kvalifikasjoner: ·         Sykepleier/ helsefagarbeider/ helsepersonell.           Politiattest uten anmerkninger.  Kunne kommunisere godt skriftelig og muntlig på norsk.                         Fordel å ha arbeidserfaring med barn, men dette er ingen krav.                         Er fleksibel, selvstendig, pålitelig, tålmodig og positiv som person.                    Personlig egnethet vil bli vektlagt.                   Basale IT kunnskaper.                 Vi kan tilby:                     Vikariat med mulighet for fast stilling  Turnus med langvakter (12 timer) og arbeid hver 3. helg.  God opplæring, kurs og fagdager.               Personlig og faglig utvikling.                 Tariffavtale. Pensjonsordning. 
18.03.2020 Trøndelag
Om utrykningstjenesten:  Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi styrke teamet vårt med flere dyktige sykepleiere, vernepleiere og/eller paramedics. Teamet består i dag av kompetente sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, paramedics, ambulansepersonell og helsefagarbeidere. Tjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet. Alarmsentralen vår ligger i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Alle transportmuligheter finnes like utenfor våre lokaler, og det er kun 12 minutters reisetid med tog til Oslo sentrum.   Se gjerne vår kortfilm om Utrykningstjenesten i Asker og Bærum som er laget i samarbeid med NHO, Telenor og Stendi: Klikk her Arbeidsoppgaver:  Du vil hovedsakelig reise ut på ulike utrykningsoppdrag når alarmen går. Ingen dager er like i denne tjenesten, og du vil møte på både små og store oppgaver i løpet av en arbeidsvakt. Det skal gjøres medisinske vurderinger, brukeren skal få den bistanden som trengs, og øvrige helseinstanser kontaktes om nødvendig. Videre vurderes brukerens status for bistandsbehov og om vedtak eventuelt bør endres. Faglig samhandling og dialog med kollegaer, og god ivaretakelse av den som trenger vår omsorg, står sentralt i ethvert oppdrag.     Om deg:  Vi ønsker oss helsepersonell som er faglig sterk. Du kan kommunisere tydelig og håndtere ulike medisinske behov på nøyaktig vis. Samtidig er du omsorgsfull og tålmodig. I vår tjeneste er det viktig å beholde roen i akutte situasjoner og gjennom en til tider hektisk arbeidsdag. Kanskje har du erfaring fra akuttmedisin eller liknende arbeid? Vi jobber som et team, og tror profesjonalitet og omtanke skaper gode relasjoner til brukere, pårørende, kollegaer og andre samarbeidspartnere. I Stendi er det gode muligheter for utvikling og kompetanseheving, og du får jobbe med kompetente og hyggelige kollegaer i et miljø som preges av våre verdier: Respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar.   Kvalifikasjoner:  Sykepleier, vernepleier, paramedic, lege, helsefagarbeider, ambulansefagarbeider, sykepleie-, paramedic- og medisinstudenter Må ha førerkort klasse B Må ha bestått norskkurs B2 Krav om politiattest Kjennskap til kommunikasjonssystemene Gerica og Profil er en fordel Personlige egenskaper:  Du har gode kommunikasjonsferdigheter Du motiveres av høyt tempo Du er løsningsorientert og evner å ta ansvar Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Du har evne til selvstendighet, så vel som samarbeid  Vi tilbyr:  Godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Spennende arbeidssted i utvikling Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn Tiltredelse etter avtale     Øvrig:  Tilkallingsvikarer Nattevaktsstilling 54%   Søknadsinformasjon Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Vi håper at dette høres ut som en arbeidsplass for deg, og at du er nysgjerrig på å vite mer om oss. Vi ansetter forløpende, og aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen kort tid. Har du spørsmål om stillingen, må du gjerne ta kontakt med oss. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. CV og søknad kan videresendes til andre avdelinger innad i Stendi Senior ved behov. Dersom du ikke ønsker videresending av din CV og søknad, bes dette informeres om i søknad.
16.03.2020 Oslo, Bærum, Asker
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, med både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter? Stendi AS, Region Øst, søker miljøterapeuter til våre avdelinger i Østfold og Akershus. Vi ser etter nattevakt (fast 55%) som er trygge og tydelige voksenpersoner i en tøff og uforutsigbar hverdag. Du må ha et brennende engasjement for barn og ungdom, og du må ikke være redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du må kunne glede deg over "de små tingene" og være flink til å skape en relasjon med ungdommen. Du vil kunne jobbe på ulike institusjoner og med ulike ungdommer, noe som setter et krav til at du må være utadvendt, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull.   Arbeidsoppgaver Individuell oppfølging som er tilpasset den enkelte brukers behov, ressurser og mål Aktivt miljøarbeid i institusjonene Saksoppfølging Dokumentasjon etter gjeldende lovverk og bruk av elektronisk journalføringssystem Være en trygg voksenperson i miljøet Lytte til ungdommen Motivere og være med ungdommen på aktiviteter Gi trøst, støtte og glede    Kvalifikasjoner Institusjonsarbeid, rus kompetanse og erfaring fra psykiatrifeltet er spesielt interessant Førerkort kl. B er et krav    Egenskaper  Kreativ Faglig engasjert Fleksibel og arbeidsvillig, et "ja-menneske" Du kan jobbe selvstendig og i team God fysisk og psykisk helse En voksen omsorgsperson    Det tilbys   Lønn etter kvalifikasjoner/tariffavtale og pensjonsordning Veiledning/opplæring En fleksibel og variert arbeidsdag Muligheter for faglig utvikling i et stort konsern  Som miljøterapeut hos Stendi AS Region Øst deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre ungdommens livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette ungdommen til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Nattevaktene følger turnusen til ansatte som går i medlever turnus, 3 nattevakter – 7 døgn avspasering – 4 nattevakter – 7 døgn avspasering. Dersom dette høres spennende ut, send oss en søknad pr mail til annika.eliassen@stendi.no Søknadsfrist er 31.03.2020. Alle søknader vil bli lest og behandlet fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet   Vi gleder oss til å høre mer fra deg. Ønsker du å vite noe mer om stillingene kan du ta kontakt med avdelingsleder Annika Eliassen tlf. 418 42 742, eller virksomhetsleder Marit Øby tlf. 452 81 075
13.03.2020 Viken (Akershus, Buskerud og Østfold)
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjemmetjenester.   I den forbindelse er vi i behov av ferievikarer og ekstravakter til våre avdelinger innen virksomhetene psykiatri og utviklingshemming i Viken og Oslo-området. Avdelingene varerier i størrelse og har brukere med ulike utfordringer. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor faglig engasjerte og nytenkende personer som har lyst til å være med på å etablere avdelingene våre. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Dine oppgaver hos oss vil være daglig oppfølging og aktivisering av brukere gjennom primærkontaktansvar, utarbeidelse av tiltaksplaner, eventuell somatisk oppfølging, kontakt med helsevesen og spesialisthelsetjeneste med mere. Ansvarsområder og oppgaver vil samsvare med den enkeltes kompetanse og erfaring. Verdiene respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap danner grunnlaget for arbeidet og tjenesten vi tilbyr, og vi forventer at vårt personell deler disse verdiene. Kvalifikasjoner:  Du har erfaring fra arbeid med miljøterapi og mennesker med utfordrende adferd  Evne til å jobbe målrettet Kompetanse og erfaring fra arbeid med tiltaksplaner God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne gode samarbeidsevner Personlige egenskaper:  Du har gode relasjonelle ferdigheter Du ønsker å gjøre en forskjell i brukernes liv Du er målrettet, løsningsorientert og engasjert Du skaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø Du har gode holdninger og verdier du er trygg, tydelig og omsorgsfull Vi tilbyr:  Ferievikariater  Stilling som vikar 12-timersturnus Medleverturnus  Lønn etter gjeldene avtaler og kvalifikasjoner Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø intern opplæring og kursing Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
12.02.2020 Oslo
Vis alle 24.298 ledige stillinger

Bergen kommune søker motiverte medarbeidere som er kompetente, åpne, pålitelige og samfunnsengasjerte. Kvalitet i tjenestene skapes gjennom godt arbeidsmiljø og mangfold blant ansatte.

Les mer om Mildeveien 2 bofellesskap, Bergen kommune

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon15 Presentasjon av stillingen:

Botjenester i Fana og Ytrebygda er en bydelsomfattende enhet med 400 årsverk fordelt på 19 tjenestesteder.
Enheten yter tjenester til voksne med utviklingshemming, og har spesialkompetanse innen fagområdet utviklingshemming, utfordrende adferd og kombinasjonsproblematikk.
Enheten arbeider med å legge til rette for en meningsfull hverdag for våre tjenestemottakere, med grunnlag i styrende dokumenter i Bergen kommune.

Mildeveien 2 bofellesskap ligger i naturskjønne omgivelser ytterst på Hjellestad, like ved Arboret. Mildeveien 2 er et døgnbemannet bofellesskap for tre mennesker med ulik grad av utviklingshemming og psykiske lidelser. I tillegg ytes det tjenester til voksne utenfor bofellesskapet som bor i eget hjem.

I forbindelse med endring av bemanningsbehov har vi nå 3 ledige faste stillinger som våken nattevakt for autorisert helsefagarbeider/hjelpepleier. Det er alltid to våkne nattevakter tilstede hver natt. Arbeidstid for nattevakten er fra kl 21.25 til kl 07.30, og med arbeid hver 3. helg.

Arbeidsoppgaver

 • Gjennomføring av vedtak etter lov om helse og omsorgstjenester kap 9
 • Målrettet skadeforebyggende arbeid
 • Håndtere uforutsette situasjoner på en faglig og etisk forsvarlig mål
 • Tilsyn, veiledning og bistand ved behov
 • Praktiske gjøremål i bolig og andre delegerte oppgaver fra avdelingsleder

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som helsefagarbeider eller hjelpepleier. Oppfordrer baren- og ungdomsarbeidere også til å søke
 • Må ha erfaring med arbeids fra utfordrende atferd
 • Ønskelig med medisinkompetanse
 • Søkere utenfor Skandinavia må dokumentere kunnskap i norsk skriftlig og muntlig gjennom bestått B2 test i norsk
 • Må ha førerkort kl B og ønskelig med egen bil, da kollektivtilbudet sammenfaller dårlig med arbeidstiden.
 • Gyldig politiattest må framlegges ved ansettelse

Utdanningsretning

 • Helsefagarbeider / Hjelpepleie

Utdanningsnivå

 • Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad

Personlige egenskaper

 • Engasjement for brukergruppen er en forutsetning
 • Du må ha gode samarbeidsevner, og like å arbeide tverrfaglig
 • Du må kunne arbeide selvstendig, så vel som i team
 • Åpenhet, lojalitet og pålitelighet verdsettes
 • Du må ha en løsningsorientert tilnærming til arbeidets utfordringer

Language

 • Norsk

Vi tilbyr

 • Høyt faglig nivå
 • En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift
 • Faglig og personlig utvikling
 • Lønn fra kr 350 800 til kr 430 000, avhengig av godkjent ansiennitet

Kontaktinformasjon

Ida Therese Johannessen, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Mildeveien 135
5259 Hjellestad

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bergen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon15 Stillingsprosent: 67% Fast Søknadsfrist: 13.04.2020

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 13.04.2020

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Mildeveien 2 bofellesskap, Bergen kommune