<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Barne-, ungdoms- og familieetaten Fagkonsulent

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Fagkonsulent

Ved Region vest senter for foreldre og barn, avdeling Stavanger er det ledig ei fast 100% stilling som fagkonsulent frå 1 august 2020.

Stillinga er tillagt utrednings- og behandlingsoppgåver som inneber erfaring og kompetanse knytta vurdering av samspel/tilknyting mellom foreldre og barn 0-5 år, samt arbeid med handlingsplanar og sluttrapportar. Det er hovudsakeleg familiar med stor grad av bekymring som vert søkt inn til Senter for foreldre og barn i Stavanger, noko som fordrar høg barnevernfagleg kompetanse og god vurderingsevne. Senteret er heildøgnsinstitusjon, men har stengt i helgane

Kvalifikasjoner
  • Krav om 3-årig helse- og sosialfagleg høgskuleutdanning (barnevernpedagog, sosionom, vernepleiar, helsesøster, sykepleiar med vidareutdanning)
  • Ønskjeleg med vidareutdanning tilsvarande 60 studiepoeng i barnevern, psykisk helsearbeid, spe- og småbarns psykiske helse, rus e.l.
  • Krav om erfaring frå arbeid innan barnevern og / eller heildøgnsinstitusjon.
  • Erfaring med utredning og observasjon av sped- og småbarn og deira foreldre, opp mot samspel og tilknytning, vert vektlagt.
  • Erfaring med metodikk/verktøy knytta til utrednings- og behandlingsarbeid med spe- og småbarn og deira foreldre er ein fordel.
  • Ønskjeleg med rettleiingserfaring.
Personlege eigenskaper
  • God vurderingsevne.
  • Evne til å oppnå gode relasjonar.
  • God til å samarbeide og jobbe i team.
  • Evne til å arbeide sjølvstendig og ta ansvar.
  • Evne til å arbeide målretta og systematisk.
  • God skriftleg framstillingsevne.

Det vil bli lagt stor vekt på personlege eigenskapar.

Vi tilbyr
  • Ein spennande arbeidsstad med kompetente kollegaer og gode faglege utviklingsmoglegheiter.
  • Stillinga er plassert i statleg lønsregulativ som 1494 sosionom, 1495 barnevernspedagog eller 1508 vernepleiar i lønnsramme 15, alt. 5-11, pt. kr. 386 200 - 523 200 pr. år (lønnsteg 40-59), 1510 spesialutdanna barnevernpedagog, 1185 spesialutdanna sosionom, 1509 spesialutdanna vernepleiar, 1534 spesialutdanna miljøterapeut, 1496 klinisk barnevernpedagog, eller 1173 klinisk sosionom i lønnsramme 18, alt. 5-10, p.t. kr 456 400 - 552 800 pr.år (lønssteg 51-62)
  • Løn vert vurdert etter utdanning og erfaring.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse jf. Lov om Statens pensjonskasse, som inneber ei god tenestepensjonsordning, tilbod om bustadlån til konkurransedyktige vilkår, samt yrkesskade- og gruppelivsforsikring.
Generelle opplysningar
  • Staten legg vekt på mangfald på arbeidsplassen og oppfordrar kvalifiserte kandidatar til å søkja - uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Bufetat har som eit personalpolitisk mål å oppnå ei balansert alders- og kjønnssamansetjing og rekruttera personar med fleirkulturell bakgrunn. Bufetat jobbar for å realisera regjeringa si inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsetjingar i staten skal vera personar med nedsett funksjonsevne eller hol i CV-en. Vi gjer merksam på at opplysningar om nedsatt funksjonsevne eller hol i CV-en kan verte brukt til registeringsformål
  • Stillinga er for tida lagt til region vest senter for foreldre og barn, avdeling Stavanger.
  • Politiattest vert kravd framlagt ved tiltredinga, jf lov om barnevern § 6-10 og forskrift om politiattest § 6. Denne attesten skal ikkje leggjast ved søknaden.
  • Vi gjer merksam på at opplysningar om søkjaren kan verte gjort offentlege sjølv om søkjaren har oppmoda om ikkje å verte ført opp på søkjarlista, jf. Lov om rett til innsyn i dokument i offentleg verksemd (offentleglova), § 25.
Kontaktperson for stillinga

Dagbjørg Baldursdottir, avdelingsleiar, tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Alfhild Skuterud, psykologspesialist, tlf.: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknad med CV vert å senda elektronisk via lenkje på denne sida.

Vitnemål samt attestar med bekrefta stillingsstorleik og varigheit skal takast med ved eit eventuelt intervju eller leggjast ved elektronisk.

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

Barne-, ungdoms- og familieetatens fem regionar har som hovudoppgåve å drifte og drive etaten sine institusjonar og familievernkontor. I tillegg har regionane ansvar for fosterheimsrekruttering og oppgåver knytt til adopsjon. Barn, unge og familiane deira skal få riktig hjelp til rett tid uansett kvar dei bur i Noreg. Bufetat sine fem regionar og Bufetat Senter for administrasjon og utvikling rapporterer til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som er underlagd Barne- og familiedepartementet.

Bufetat, region vest femnar om fylka Vestland og Rogaland. Regionkontoret ligg i Bergen.

Region vest senter for foreldre og barn har tre institusjonsavdelingar for foreldre og barn 0-5 år i Bergen, Stavanger og Førde. Senter for foreldre og barn, avdeling Bergen/Sudmannske har 7 utgreiings- og behandlingsplassar, Stavanger har 3 utgreiingsplassar og Førde har 3 utgreiings- og behandlingsplassar. I tillegg har senteret eit PMTO-team med terapeutar i Bergen og Stavanger, som gir eit behandlingstilbod til familiar med barn som har åtferdsvanskar. All bistand frå senteret er lovregulert i Lov om barneverntenester § 4-4, 2. ledd, og kvar kommunal barnevernteneste er innsøkande instans.

Senter for foreldre og barn i Stavanger gir eit 5 ukers utredningsopphold. Det utredes foreldre-barn samspill, foreldrenes omsorgskompetanse og barnets fungering.

Les mer om Barne-, ungdoms- og familieetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Barne-, ungdoms- og familieetaten