<  
>  
Ledig stilling

Seniorkonsulenter Server og Applikasjonsdrift Enhet for digitale driftstjenester, Bergen kommune

Søknadsfrist : 04.06.2020

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon80 Presentasjon av stillingen:
Enhet for digitale driftstjenester (EDD) er Bergen kommune sin driftsleverandør innenfor IKT. EDD er en egen resultatenhet med ca. 80 ansatte. Enhet for digitale driftstjenester har ansvar for IT-drift av alle kommunale enheter; infrastruktur, fagsystemer, databaser og lokalt IKT-utstyr (PCer ol). Fokusområdet vårt er å levere forretningsteknologi som understøtter brukere sine behov med fokus på stabilitet, tilgjengelighet og tilfredsstillende kapasitet. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Fyllingsdalen.
For ytterligere informasjon om enheten se www.bergen.kommune.no, enhet for digitale driftstjenester

Vil du være med å videreutvikle IKT i Bergen kommune? Ved avdeling for server- og applikasjonsdrift er det ledig to stillinger som seniorkonsulent. Stillingene inngår i en avdeling på 26 personer som jobber med systemforvaltning, drift av servere, klientmiljø, 2-linje brukerstøtte, databaser og diverse infrastruktur. Avdelingen samarbeider tett med EDD's øvrige avdelinger for å levere gode IT-løsninger til kommunens ansatte og innbyggere. Her får en jobbe med spennende ny teknologi i et sterkt faglig miljø med stor bredde, supplert med en rekke dyktige eksterne samarbeidspartnere som f.eks. Microsoft, SUSE og Google. Det er store muligheter for faglig utvikling, og å være med på å utforme den tekniske utviklingen innen våre fagområder. Vi har et stort og kreativt brukermiljø som på mange områder er ledende innen sitt fag og stadig utfordrer oss til å tenke nytt. Med en størrelse på 50 000 brukere, 1000 servere, 23 000 pcer og 21 000 Chromebook, fordelt på 700 lokasjoner, kan du få jobbe med utfordringer få andre miljøer i Norge kan by på.

Vi ønsker å få oppgitt referansepersoner i CV, og motta elektronisk kopi av alle vitnemål og attester.
Da det er flere stillinger som skal besettes, vil en være aktuell til stillingen selv om en ikke har kompetanse på alle områdene vi er spesielt interessert i.

Arbeidsoppgaver

Sammen med gode kollegaer, i team, sørge for generell drift av applikasjoner og servere basert på Windows og Linux, samt 2-linje support på disse. Enkelte av systemene er forretningskritiske.

Opparbeide spesialkompetanse på utvalgte systemer og fagområder. På disse forventes det at en skal kunne gi råd til andre ansatte og kunder.

Ta initiativ til løypetråkking og å utvikle tidsriktige løsninger. På flere områder er vi nasjonalt ledende, og du kan være med å utforme og påvirke nye spennende løsninger som tilbys utover Bergen Kommune.

Det er god kultur for samarbeid på tvers av team og avdelinger. Du får jobbe sammen med hyggelige og dyktige kollegaer som er både hjelpsomme, koordinerte og strukturerte. Dette gir gode muligheter for å lede faggrupper og prosjekter innen sitt spesialområde.

Deltakelse i vaktlag kan være aktuelt.

Kvalifikasjoner

Minimum 3-årig høyskole-/universitetsutdanning innenfor IKT/informatikk/teknologi eller tilsvarende. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Nyutdannede oppfordres til å søke.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

EDD jobber etter beste praksis basert på ITIL-rammeverket, og erfaring med dette er en fordel.

Kompetanse på ett eller flere av følgende fagområder vil vektlegges:
Linux, SOA, docker og webløsninger på Linux. Windows server, Windows klienter og AD. Azure og O365. Overvåkningsløsninger, spesielt Microfocus Open Bridge PKI-løsninger og smartkort. Citrix Application Delivery Controller (ADC) og Citrix Virtual Apps and Desktops

Drift av helseapplikasjoner

Automatisering og scripting, spesielt i Powershell.

Drift av databaser, spesielt MSSQL, men også Oracle, MariaDB og PostgreSQL.

Oppsett og drift av løsninger over flere datasentre.

Personlige egenskaper

Stillingen setter krav til selvstendighet, ansvar, stor arbeidskapasitet, pålitelighet, evne til samarbeid, endringsvilje og kunne bidra til et godt sosialt miljø. Den som ansettes må kunne se helhet utover egen avdeling og være innovativ på mulighetene ny teknologi gir.

Vi tilbyr

Meget interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø lokalt og nasjonalt

Et inspirerende arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere og godt sosialt miljø

Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

Fleksibel arbeidstid

Lønn etter avtale

Gode forsikring, lån og pensjonsordninger

Bedriftsidrettslag

Parkeringsmuligheter m/ ladepunkt for EL-bil

Kontaktinformasjon

Tord Kolsrud, Avdelingsleder Server og Applikasjonsdrift, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Jan Tenold, leder

Arbeidssted

Spelhaugen 22
5147 Fyllingsdalen

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bergen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon80 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 04.06.2020

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Position Description Har du lyst på en utfordrende og variert stilling som Senior Azure .Net-utvikler ved vårt kontor i Oslo? Vår oppdragsmengde øker innen Azure og .Net og vi ser etter deg som har relevant erfaring fra utvikling av applikasjoner på Microsoft teknologi.Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:• Utvikling av spennende, avanserte og innovative løsninger innen blant annet IOT.• Programmering i C# og F#• Være utvikler i utviklings- og leveranseprosjekter på Azure• Arbeide i tverrfaglige team med Smidige metoder• Videreutvikling av Acandos standard for rammeverk, metodikk og verktøy innenforSoftware Engineering• Bidra i aktuelle faggrupperØnskede kvalifikasjoner:• 10+ års erfaring innen utvikling av applikasjoner• Relevant utdanning på høgskole- eller universitetsnivå (relevant erfaring kan kompenserefor manglende formell utdanning)• Meget god erfaring fra utvikling på .NET plattform• Godt kjent med rammeverket ASP.NET MVC• Erfaring fra følgende områder Azure, SOA, TDD, Knockout, NHibernate, Entity Framework,Web API, REST tjenster, NUnit• God kunnskap om ledende JavaScript rammeverk som AngularJS, ReactVi søker deg som ...:• brenner for utvikling og moderne applikasjoner• liker å jobbe sammen med kravstillere, fagressurser og utviklere• har evnen til å arbeide systematisk og planmessig• er løsningsorientert, positiv og flink til å kommunisere• har gode fremstillingsevner på norsk.Noe av hva vi kan tilby:• Deltakelse i spennende utviklingsprosjekter for forskjellige kunder• Varierte arbeidsoppgaver• Deltakelse i vårt kompetanse- og sertifiseringsløp innen Azure• Deltagelse i etablerte og relevante faggrupper innenfor utvikling for kunnskapsdeling ogfaglig utvikling• Engasjert og uformelt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse• Meget gode pensjons- og forsikringsordninger• Konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid• Bedriftsidrettslag med organisert trening• Godt sosialt miljø med mange månedlige aktiviteter for de som ønskerVil du vite mer?Ta kontakt med Ib Johansen på e-post: ib.johansen@cgi.com eller telefon: 416 01 917. Vi behandler søknader fortløpende, og aktuelle kandidater vil kontaktes i løpet av kort tid.Søknadsfrist: Snarest What you can expect from us Build your career with us.It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.Learn more about CGI at www.cgi.com.No unsolicited agency referrals please.CGI is an equal opportunity employer.
06.02.2020 Oslo
Stillingsbeskrivelse Stendi Omsorg søker etter vernepleier i medleverturnus i et av våre tiltak i Bergen Stillingstittel  Vernepleier Varighet Fast   StendI er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og psykisk utviklingshemming. Vi har behov for en ny medarbeider som er vernepleier i ett av våre tiltak i nærheten av Bergen. I det aktuelle tiltak jobbes det medleverturnus 4-7-3-7 og det er i team med en eller to kollegaer. Kvalifikasjoner vernepleier Personlige egenskaper gode relasjonelle ferdigheter målrettet, løsningsorientert, engasjert gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig du skaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø          Vi tilbyr 100 % fast ansettelse Fleksibel arbeidstid Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Stendiomsorg kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med godt fagmiljø. Søknadsinformasjon Har du spørsmål om stillingen? Kontakt avdelingsleder leder psykisk omsorg: Cathrine Rye på mail: cathrine.rye@stendi
25.05.2020 Bergen
Stendi søker etter to miljøterapeuter i en 78,87% og en 100% stilling ved vår bolig i Eidsvoll. Boligen yter døgnkontinuerlig omsorg for mennesker med rusavhengighet og samtidige psykiske lidelser. Ansatte bistår den enkelte beboer med hjelp til å manøvrere sin ofte strevsomme hverdag gjennom oppfølging og bistand jfr. den enkeltes situasjon i forhold til psykiske og fysiske helse. Videre bistår ansatte med renhold og orden i boenhetene/fellesarealene, gjør innkjøp og tilbereder felles måltider, kjører til avtaler og aktiviteter. Ansatte har et tett samarbeid opp mot spesialisthelsetjenesten, og andre samarbeidspartnere for å ivareta våre beboere på best mulig måte. Stendi er opptatt av brukermedvirkning og mestring i hverdagen. Arbeidsmetoder og faglig tilnærming er forankret i de miljøterapeutiske prinsippene; beskyttelse, støtte, struktur, engasjement og gyldiggjøring. I dette er vi opptatt av at ansatte har personlig egnethet, riktig verdisett og menneskesyn, så vel som faglige kvalifikasjoner. Deg vi søker skal være faglig engasjert og nytenkende, med vilje og evne til å utvikle deg både faglig og personlig i vårt dynamiske og utfordrende miljø. Sammen med dine ledere og kollegaer ønsker du å være med på å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet til våre beboere. Du liker arbeidsdager med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Du er trygg i deg selv, trygg i ditt arbeid og har god omsorg og mellommenneskelig nestekjærlighet. Du kjenner igjen deg selv i Stendis verdier: respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar. Du bør ha erfaring fra målgruppen og du må bidra til å finne kreative løsninger når det kreves. Du må være tydelig i din kommunikasjon samtidig som du oppleves som fleksibel når du balanserer humor og alvor inn mot brukergruppen og dine kollegaer. Stendi AS er en kunnskapsbedrift og vi legger til rette for faglig videreutvikling. Stendi kan tilby et spennende og utviklende fagmiljø med tverrfaglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har tariffavtaler og avtale om inkluderende arbeidsliv. Stendi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og legger vekt på å bygge en kultur preget av engasjement, fleksibilitet og kreativitet. Arbeidstid:   Stilling 1 (langvakter, 78,87%): Du vil inngå i en turnus med 12 timers vakter med arbeid 3 / 4 dager og 7 dager fri imellom.   Stilling 2 (medlever 100%): Du vil inngå i en medleverturnus med arbeid 3 / 4 dager i strekk og 7 dager fri imellom.     Oppstart: august/september 2020 Arbeidsoppgaver  Miljøterapeutisk oppfølging av brukere Kartleggingsarbeid Ta del i den daglige driften i boligen Tverrfaglig samarbeid med eksterne aktører Ansvar for at vedtak, planer, tiltak blir fulgt opp Dokumentasjon Kvalifikasjoner  Du har treårig høyskoleutdanning innen helse-/sosialfag, fortrinnsvis vernepleie Du har erfaring med miljøterapi. Erfaring fra tilsvarende arbeid vil vektlegges Du har gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig Du har førerkort kl. B Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk Du har god relasjonskompetanse Du har gode dataferdigheter og gjerne teknisk kompetanse Personlige egenskaper: Du er målrettet, strukturert og fleksibel Du er selvgående, men liker å jobbe i team  Du er voksen og trygg Du liker å holde deg faglig oppdatert innen fagområdet Du har evne til å romme og tåle utfordringer over tid Du setter pris på humor Du ser helheten og tar et tak der det trengs "Stå på vilje" og personlig egnethet vil vektlegges. Du har verdier som bidrar til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr:  Lønn etter tariff Trygt psykososialt arbeidsmiljø, med fokus på trivsel og samhold Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang med muligheter for veiledning, kurs og videreutdanning Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
20.05.2020 Eidsvoll
testannonse - ikke søk på denne
21.05.2020 Oslo
Stendi søker etter en miljøarbeider i en 78,87% stilling ved vår bolig i Eidsvoll. Boligen yter døgnkontinuerlig omsorg for mennesker med rusavhengighet og samtidige psykiske lidelser. Ansatte bistår den enkelte beboer med hjelp til å manøvrere sin ofte strevsomme hverdag gjennom oppfølging og bistand jfr. den enkeltes situasjon i forhold til psykiske og fysiske helse. Videre bistår ansatte med renhold og orden i boenhetene/fellesarealene, gjør innkjøp og tilbereder felles måltider, kjører til avtaler og aktiviteter. Ansatte har et tett samarbeid opp mot spesialisthelsetjenesten, og andre samarbeidspartnere for å ivareta våre beboere på best mulig måte. Stendi er opptatt av brukermedvirkning og mestring i hverdagen. Arbeidsmetoder og faglig tilnærming er forankret i de miljøterapeutiske prinsippene; beskyttelse, støtte, struktur, engasjement og gyldiggjøring. I dette er vi opptatt av at ansatte har personlig egnethet, riktig verdisett og menneskesyn, så vel som faglige kvalifikasjoner. Deg vi søker skal være faglig engasjert og nytenkende, med vilje og evne til å utvikle deg både faglig og personlig i vårt dynamiske og utfordrende miljø. Sammen med dine ledere og kollegaer ønsker du å være med på å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet til våre beboere. Du liker arbeidsdager med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Du er trygg i deg selv, trygg i ditt arbeid og har god omsorg og mellommenneskelig nestekjærlighet. Du kjenner igjen deg selv i Stendis verdier: respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar. Du bør ha erfaring fra målgruppen og du må bidra til å finne kreative løsninger når det kreves. Du må være tydelig i din kommunikasjon samtidig som du oppleves som fleksibel når dere balanserer humor og alvor inn mot brukergruppen og dine kollegaer. Stendi AS er en kunnskapsbedrift og vi legger til rette for faglig videreutvikling. Stendi kan tilby et spennende og utviklende fagmiljø med tverrfaglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har tariffavtaler og avtale om inkluderende arbeidsliv. Stendi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og legger vekt på å bygge en kultur preget av engasjement, fleksibilitet og kreativitet. Arbeidstid: Du vil inngå i en turnus med 12 timers vakter med arbeid 3 / 4 dager i strekk og 7 dager fri imellom. (dette er ikke en medleverstilling) Oppstart: august/september 2020 Arbeidsoppgaver: Aktivt miljøarbeid Dokumentasjon etter gjeldene lovverk Gi støtte og glede i arbeidsmiljøet Tverrfaglig samarbeid med eksterne aktører   Kvalifikasjoner: Du er autorisert helsefagarbeider Du har erfaring med miljøterapi. Erfaring fra tilsvarende arbeid vil vektlegges. Du har gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig Du har førerkort kl. B Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk Du har god relasjonskompetanse Personlige egenskaper:  Du er målrettet og strukturert Du er selvgående, men liker å jobbe i team Du liker å holde deg faglig oppdatert innen fagområdet Du har evne til å romme og tåle utfordringer over tid Du setter pris på humor Du ser helheten og tar et tak der det trengs "Stå på vilje" og personlig egnethet vil vektlegges. Du har verdier som bidrar til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr:  Lønn etter tariff Trygt psykososialt arbeidsmiljø, med fokus på trivsel og samhold Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Intern opplæring og kursing Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang med muligheter for veiledning, kurs og videreutdanning  Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
22.05.2020 Eidsvoll
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen?  Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en  relasjon mede våre barn og ungdom! Du vil jobbe med ulike barn og ungdom , noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tilitsbyggende og omsorgsfull. Du må være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjoner 3 årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; barnevernspedagog, sosionom, vernepleier, pedagog med relevant videreutdanning. Rus og traumekompetanse er en fordel. Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel. Førerkort kl. B er et krav Kreativ med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for og bedre beboeres livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboere toil å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Arbeidstid: Du vil inngå i en medlever turnus som innebærer 3 døgn arbeid- 7 døgn fri- 4 døgn arbeid- 7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidstedet de døgnene du er på arbeid.  Det er krav til politi attest for og jobbe hos oss. Menn oppfordres til og søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert arbeidsdag.  Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte institusjonsleder Lise Kristensen Tlf 94792707 eller mail Lise.kristensen@stendi.no
29.08.2019 Målselv
Vi søker deg som har et engasjement for mennesker og ikke er redd for og stå i vanskelige situasjoner. Du vil jobbe med ulike barn og ungdom, noe som krever at du er fleskibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må være arbeidsvillig og engasjert og kunne jobbe selvstendig som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.  Som vikar hos hos oss vil du bli spurt om arbeid både på døgn og på timer og vi foretrekker at du er en tydelig voksen person. Kvalifikasjoner Fortrinnvis ønsker vi vikarer som har en 3 årig helse og sosialfaglig høyskoleutdanning; barneverspedagog, sosiaom, vernepleier, pedagog med relevant videreutdanning. Rus og traumekompetanse er en fordel. Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel. Vi søker også vikarer med relvant erfaring og personlig egnethet. Gjerne med bakgrunn som helse og ungdomsarbeider eller annen relevant utdanning eller erfaring.   Førekort kl. B er et krav.  Arbeidstid: Som sommervikar vil vi avtale med deg på forhånd hvilke vakter du jobber i løpet av sommeren. Vaktene vil tilsvare opp mot 100 % stilling. Vi ønsker ikke sommervikarer som har planlagt egen ferie i sommer månedene juli og frem til 20 august. Som vikar kan du bli tilkalt både på døgn og timer. Vår medlever turnus innebærer 3 døgn arbeid- 7 døgn fri- 4 døgn arbeid- 7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidstedet de døgnene du er i arbeid.  Det er krav til polititattest for og jobbe hos oss. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner , veiledning og oppfølging - og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål vedrørende det og være vikar hos oss så kontakt Institusjonsleder Lise Kristensen Tlf 94792707 eller mail Lise.kristensen@stendi.no
29.08.2019 Målselv
Stendi søker etter en våken nattevakt i en 69.01% stilling ved vår bolig i Eidsvoll. Boligen yter døgnkontinuerlig omsorg for mennesker med rusavhengighet og samtidige psykiske lidelser. Ansatte bistår den enkelte beboer med hjelp til å manøvrere sin ofte strevsomme hverdag gjennom oppfølging og bistand jfr. den enkeltes situasjon i forhold til psykiske og fysiske helse. Videre bistår ansatte med renhold og orden i boenhetene/fellesarealene, gjør innkjøp og tilbereder felles måltider, kjører til avtaler og aktiviteter. Stendi er opptatt av brukermedvirkning og mestring i hverdagen. Arbeidsmetoder og faglig tilnærming er forankret i de miljøterapeutiske prinsippene; beskyttelse, støtte, struktur, engasjement og gyldiggjøring. I dette er vi opptatt av at ansatte har personlig egnethet, riktig verdisett og menneskesyn, så vel som faglige kvalifikasjoner. Deg vi søker skal være engasjert og nytenkende, med vilje og evne til å utvikle deg både faglig og personlig i vårt dynamiske og utfordrende miljø. Sammen med dine ledere og kollegaer ønsker du å være med på å utforme og kvalitetssikre tjenestetilbudet til våre beboere. Du er trygg i deg selv, trygg i ditt arbeid og har god omsorg og mellommenneskelig nestekjærlighet. Du kjenner igjen deg selv i Stendis verdier: respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar. Du bør ha erfaring fra målgruppen og du må bidra til å finne kreative løsninger når det kreves. Du må være tydelig i din kommunikasjon samtidig som du oppleves som fleksibel når du balanserer humor og alvor inn mot brukergruppen og dine kollegaer. Stendi AS er en kunnskapsbedrift og vi legger til rette for faglig videreutvikling. Stendi kan tilby et spennende og utviklende fagmiljø med tverrfaglig kompetanse og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har tariffavtaler og avtale om inkluderende arbeidsliv. Stendi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og legger vekt på å bygge en kultur preget av engasjement, fleksibilitet og kreativitet. Arbeidstid: Du vil inngå i en turnus med 10,5 timers vakter på natt med arbeid 3 / 4 dager i strekk og 7 dager fri imellom.   Oppstart: oktober/november 2020 Arbeidsoppgaver:  Du bidrar aktivt i miljøarbeid Du dokumenterer etter gjeldene lovverk Du bidrar med å motivere, veilede, gi støtte og glede i arbeidsmiljøet Du kan jobbe selvstendig, og ta avgjørelser når det kreves Du trives med å jobbe alene, men har evne til å jobbe også i team Kvalifikasjoner: Kjennskap til rus og psykiatri Du har erfaring med miljøterapi. Erfaring fra tilsvarende arbeid vil vektlegges Du har gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig Du har førerkort kl. B Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk. Personlige egenskaper:  Du er målrettet og fleksibel Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig Du har evne til å romme og tåle utfordringer over tid "Stå på vilje" og personlig egnethet vil vektlegges. Du har verdier som bidrar til et godt arbeidsmiljø Vi tilbyr:  Lønn etter tariff Trygt psykososialt arbeidsmiljø, med fokus på trivsel og samhold Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang med muligheter for veiledning, kurs og videreutdanning Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
20.05.2020 Eidsvoll
Vis alle 18.459 ledige stillinger

Bergen kommune søker motiverte medarbeidere som er kompetente, åpne, pålitelige og samfunnsengasjerte. Kvalitet i tjenestene skapes gjennom godt arbeidsmiljø og mangfold blant ansatte.

Les mer om Enhet for digitale driftstjenester, Bergen kommune

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon80 Presentasjon av stillingen:
Enhet for digitale driftstjenester (EDD) er Bergen kommune sin driftsleverandør innenfor IKT. EDD er en egen resultatenhet med ca. 80 ansatte. Enhet for digitale driftstjenester har ansvar for IT-drift av alle kommunale enheter; infrastruktur, fagsystemer, databaser og lokalt IKT-utstyr (PCer ol). Fokusområdet vårt er å levere forretningsteknologi som understøtter brukere sine behov med fokus på stabilitet, tilgjengelighet og tilfredsstillende kapasitet. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Fyllingsdalen.
For ytterligere informasjon om enheten se www.bergen.kommune.no, enhet for digitale driftstjenester

Vil du være med å videreutvikle IKT i Bergen kommune? Ved avdeling for server- og applikasjonsdrift er det ledig to stillinger som seniorkonsulent. Stillingene inngår i en avdeling på 26 personer som jobber med systemforvaltning, drift av servere, klientmiljø, 2-linje brukerstøtte, databaser og diverse infrastruktur. Avdelingen samarbeider tett med EDD's øvrige avdelinger for å levere gode IT-løsninger til kommunens ansatte og innbyggere. Her får en jobbe med spennende ny teknologi i et sterkt faglig miljø med stor bredde, supplert med en rekke dyktige eksterne samarbeidspartnere som f.eks. Microsoft, SUSE og Google. Det er store muligheter for faglig utvikling, og å være med på å utforme den tekniske utviklingen innen våre fagområder. Vi har et stort og kreativt brukermiljø som på mange områder er ledende innen sitt fag og stadig utfordrer oss til å tenke nytt. Med en størrelse på 50 000 brukere, 1000 servere, 23 000 pcer og 21 000 Chromebook, fordelt på 700 lokasjoner, kan du få jobbe med utfordringer få andre miljøer i Norge kan by på.

Vi ønsker å få oppgitt referansepersoner i CV, og motta elektronisk kopi av alle vitnemål og attester.
Da det er flere stillinger som skal besettes, vil en være aktuell til stillingen selv om en ikke har kompetanse på alle områdene vi er spesielt interessert i.

Arbeidsoppgaver

Sammen med gode kollegaer, i team, sørge for generell drift av applikasjoner og servere basert på Windows og Linux, samt 2-linje support på disse. Enkelte av systemene er forretningskritiske.

Opparbeide spesialkompetanse på utvalgte systemer og fagområder. På disse forventes det at en skal kunne gi råd til andre ansatte og kunder.

Ta initiativ til løypetråkking og å utvikle tidsriktige løsninger. På flere områder er vi nasjonalt ledende, og du kan være med å utforme og påvirke nye spennende løsninger som tilbys utover Bergen Kommune.

Det er god kultur for samarbeid på tvers av team og avdelinger. Du får jobbe sammen med hyggelige og dyktige kollegaer som er både hjelpsomme, koordinerte og strukturerte. Dette gir gode muligheter for å lede faggrupper og prosjekter innen sitt spesialområde.

Deltakelse i vaktlag kan være aktuelt.

Kvalifikasjoner

Minimum 3-årig høyskole-/universitetsutdanning innenfor IKT/informatikk/teknologi eller tilsvarende. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Nyutdannede oppfordres til å søke.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

EDD jobber etter beste praksis basert på ITIL-rammeverket, og erfaring med dette er en fordel.

Kompetanse på ett eller flere av følgende fagområder vil vektlegges:
Linux, SOA, docker og webløsninger på Linux. Windows server, Windows klienter og AD. Azure og O365. Overvåkningsløsninger, spesielt Microfocus Open Bridge PKI-løsninger og smartkort. Citrix Application Delivery Controller (ADC) og Citrix Virtual Apps and Desktops

Drift av helseapplikasjoner

Automatisering og scripting, spesielt i Powershell.

Drift av databaser, spesielt MSSQL, men også Oracle, MariaDB og PostgreSQL.

Oppsett og drift av løsninger over flere datasentre.

Personlige egenskaper

Stillingen setter krav til selvstendighet, ansvar, stor arbeidskapasitet, pålitelighet, evne til samarbeid, endringsvilje og kunne bidra til et godt sosialt miljø. Den som ansettes må kunne se helhet utover egen avdeling og være innovativ på mulighetene ny teknologi gir.

Vi tilbyr

Meget interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø lokalt og nasjonalt

Et inspirerende arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere og godt sosialt miljø

Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

Fleksibel arbeidstid

Lønn etter avtale

Gode forsikring, lån og pensjonsordninger

Bedriftsidrettslag

Parkeringsmuligheter m/ ladepunkt for EL-bil

Kontaktinformasjon

Tord Kolsrud, Avdelingsleder Server og Applikasjonsdrift, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Jan Tenold, leder

Arbeidssted

Spelhaugen 22
5147 Fyllingsdalen

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Bergen kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon80 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 04.06.2020

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 04.06.2020

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Enhet for digitale driftstjenester, Bergen kommune