<  
>  
Ledig stilling

Tech Lead / C++ systemutvikler innen dataprosessering Etterretningstjenesten

Søknadsfrist : 10.08.2020

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon1 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon14 Presentasjon av stillingen:

Vi tilbyr rette vedkommende å bli en del av Etterretningstjenesten og vårt viktige samfunnsoppdrag som Norges militær og sivile utenlandsetterretningstjeneste. Vi er en faglig sterk kompetanseorganisasjon med svært dyktige medarbeidere innen mange ulike fagfelt. Vår virksomhet er i kontinuerlig utvikling, og det vil satses på både din person og din faginteresse.

Våre ansatte har fleksitid, mulighet for trening i arbeidstiden samt gunstige lån- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse. Forsvarets stasjon på Ringerike er kanskje et av landets mest spennende og komplekse tekniske anlegg under vekst. Stasjonen ligger flott til i et fint friluftsområde som legger til rette for at du kan få både frisk luft og trening i arbeidstid. I tillegg vil det være mulighet for å leie leilighet gjennom jobben.

Vi søker deg som er faglig dyktig, som liker nye utfordringer og som vil være med å videreutvikle Etterretningstjenestens prosesseringsløsninger. Du jobber godt selvstendig, men også sammen med andre som en del av et team. Du tilnærmer deg oppgaver med en kreativ og løsningsorientert holdning.

Høres dette ut som deg?

Du vil være del av en DevOps-gruppe med høy hastighet som utvikler og drifter flere spennende produksjonssystemer.

Er du nyutdannet og har kjennskap til fagfeltet? Da ønsker vi gjerne at du søker. Vi kan love deg en unik erfaring som vil hjelpe deg videre i karrieren.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak være utvikling og vedlikehold av C++ programvare på Linux-plattformer for prosessering og analyse av datakommunikasjon. Som en del av et devops-miljø vil du også utføre koderevisjon og bidra til utvikling, vedlikehold og feilsøking på alle av kontorets programvareløsninger.

Kvalifikasjoner

 • Det kreves minimum bachelorgrad eller tilsvarende innenfor informatikk, programmering, datateknologi eller data science.
 • For tech lead kreves minimum mastergrad eller tilsvarende innen de relevante fagområdene. Lang og relevant erfaring, eller utviste ferdigheter, vil i særskilte tilfeller kunne kompensere for manglende formell utdanning for stilling som overingeniør. Det samme gjelder for senioringeniør, men da utover fullført bachelorgrad.
  Du må være faglig sterk og ha meget god kunnskap til C++ programvareutvikling.

I tillegg er det ønskelig med erfaring innen flere av følgende emner:

 • Linux systemutvikling
 • Scriptespråk (Python)
 • Nettverksprogrammering og nettverksprotokoller
 • Utvikling av programvare for distribuerte systemer
 • Testdrevet utvikling
 • Data science, metoder og maskinlæringsbibliotek som TensorFlow, Keras, pyTorch, Spark eller lignende.

Tilleggskrav for tech lead:

 • Flere års arbeidserfaring med C++ programmering innen relevante fagområder
 • Meget gode kunnskaper om moderne programvareutvikling i C++ på Linux
 • Erfaring innen prosjektledelse og smidige utviklingsmetoder

Særskilte krav:

 • Søkerne må tilfredsstille kravene til høyeste sikkerhetsklarering, og det presiseres at man ikke kan inneha annet statsborgerskap enn norsk ved ansettelse.
 • Stillingen er underlagt beordringsplikt, jf. forsvarsloven og forsvarstilsatteforskriften, som innebærer at du kan beordres til internasjonale operasjoner. Det medfører krav til medisinsk og fysisk skikkethet, førerkort kl B og grunnleggende engelskkunnskaper. Det kan i særskilte tilfeller gi dispensasjon fra
  tilleggs- og særkrav, selv om stillingen i utgangspunktet er underlagt beordringsplikt

Personlige egenskaper

 • Evne å arbeide selvstendig
 • Gode samarbeidsevner
 • Kreativ tilnærming
 • God vurderingsevne

Vi tilbyr

 • Stilling: Overingeniør (1087) / Senioringeniør (1181)
 • Lønn: kr 513 600 - 640 200 (lønnstrinn 58 -- 70) for overingeniør / kr 615 900 - 704 900 (lønnstrinn 68 --
  1. for senioringeniør i henhold til gjeldende Hovedtariffavtale
 • Arbeidssted: 3514 Ringerike, Norge

Kontaktinformasjon

Faglige spørsmål, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

3514 Ringerike

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Etterretningstjenesten

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon14 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 10.08.2020

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Vil du være med og utvikle nyskapende og kreative løsninger som sikrer Norges strømforsyning? Da bør du lese videre! I driften av kraftsystemet samler vi inn store mengder data. I Statnett får du muligheten til å jobbe med disse dataene så vi kan løse samfunnsoppdraget vårt på en mer effektiv måte. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du få et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Du vil inngå i data science-avdelingen, og støtte data scientistene og kraftsystemeksperter i å utvikle og produksjonssette modeller i driftskritiske systemer. Avdelingen er representert i Oslo og Trondheim. Vil du være en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av strømnettet Samarbeide med kolleger på tvers av disipliner om å finne nye muligheter for automatisering av oppgaver Utvikle applikasjoner for automatisering av driftsoppgaver knyttet til strømnettet Tilgjengeliggjøre data for applikasjonsutvikling internt Teste ut ny teknologi for å forbedre applikasjoner og utviklingsmetodikk Dele kunnskap med kolleger Kvalifikasjoner Du har høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Du har arbeidserfaring som Pythonutvikler eller er nyutdannet og har erfaring med bruk av Python under studiene Du behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk må du beherske på minimum nivå B2 Ønskede kvalifikasjoner Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Du samarbeider godt med fagfolk og brukere på tvers av organisasjonen Du utvikler applikasjoner som er stabile, sikre og enkle å videreutvikle og drifte Du tar ansvar for helheten til systemene du utvikler, ved å aktivt følge opp brukernes behov og utfordre ønsker og eksisterende prioritering Du vektlegger kontinuerlig læring og forbedring av utviklingsarbeidet Erfarne utviklere bør ha god kjennskap til med moderne metodikk som TDD, konteinere og CI/CD. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke. Om oss Data Science-avdelingen består i dag av ca. 10 personer med variert ekspertise, basert på en felles interesse for Python og kraftsystemet. Vi har kompetanse innen bl.a maskinlæring, matematikk, optimering og kraftsystemanalyser. Vi ønsker nå å styrke utviklingskompetansen i utvalgte prosjekter ytterligere. I avdelingen legger vi til rette for å kunne jobbe tett sammen og dele kunnskap, både internt og eksternt. Vi utfordrer og forbedrer kontinuerlig måten vi jobber på. Du blir del av et stabilt og godt arbeidsmiljø, hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver samtidig som du legger til rette for elektrifisering av samfunnet. Vårt overordnede mål er å bidra til at Statnett utnytter data til å ta gode beslutninger. Vi behandler søknader fortløpende. 
22.06.2020 Oslo, Trondheim
Har du noen års erfaring og lidenskap for utvikling?Da ønsker vi å høre fra deg! Vi er i vekst, og på grunn av høy etterspørsel behøver vi flere utviklere som vil være med på laget. Vi kan tilby: •en spennende rolle i et av Norges ledende konsulentselskap•store utviklingsmuligheter og flere karriereveier•et av Norges største fagmiljøer innen Java med fokus på kunnskapsdeling•spennende utfordringer i prosjekter for ambisiøse kunder•miljø som stimulerer til faglig og personlig utvikling•et aktivt faglig og sosialt miljø (fagkvelder, hackweekender, idrettslag og mye mer)•IIOT-lab med tekniske leketøy for morgendagens prosjekter•konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstidVi trenger deg som: •er en dyktig utvikler•minimum tre års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis med Java•har fullført høyere utdannelse i IT-relaterte studier•trives i konsulentrollen og liker å arbeide i team•er engasjert og nysgjerrig•snakker og skriver flytende norskI tillegg må du gjerne ha: •erfaring med utvikling av automatiserte tester•erfaring med mikrotjenestearkitektur og kontinuerlige leveranser (devops)•erfaring med frontend-utvikling med moderne JavaScript rammeverk•kunnskap om maskinlæring og store data•jobbet med åpne data og semantikk•erfaring med søketeknologier som ElasticSearchVil du vite mer?For mer informasjon, kontakt Avdelingsleder for Delivery Vibeke Bassøe vibeke.bassoe@acando.no eller viatelefon 92621717Vi behandler søknader fortløpende, og aktuelle kandidater vil kontaktes i løpet av kort tid. Søknadsfrist: Snarest  
04.09.2019 Oslo
Statkraft is Europe’s largest generator of renewable energy. As a major player in the energy wholesale market, we are developing green power solutions for renewable energy producers and companies from trade and industry. We support our customers on the way to a 100% renewable electricity supply. Join the team and take part in creating tomorrow’s energy world! What we do: Advanced use of IT is the foundation for Statkraft’s present and future position as one of the most competitive players in the renewable energy industry. Statkraft’s internal IT organization provides reliable IT services to all of Statkraft, with a combination of own production, sourcing and integration. The IT organization in Statkraft consists of more than 140 employees delivering services to 85 locations in 16 countries, ensuring economy of scale and competitive advantages, and a common IT security platform for Statkraft. The IT operational model cater for a common set of operational processes, a common support model and a global infrastructure capable to carry out corporate wide and local IT systems. Statkraft has a genuine belief in the value of the best possible cooperation between business and IT. Your role: Statkraft is looking for a Junior Murex System Specialist to strengthen the team responsible for the system portfolio of the trading and risk management department. You will be placed in an environment with highly skilled colleagues and will be expected to take a leading role in the further development of the system portfolio. Murex is chosen as the main trading and risk management system in Statkraft. The system is used at our offices in Oslo, Trondheim, Stockholm, London, Düsseldorf and Amsterdam. As Junior Murex Specialist you will have responsibilities including, but not limited to the following: Growing into a Murex Support role for all relevant business processes in Front-, Middle- and Back Office Develop technical solutions based on our business requirements Perform functional configurations Cooperate closely with business and vendor Your profile: You bring along SQL-Coding know-how, database knowledge (preferably Oracle) and / or skills in other programming languages (Python, Java, XML, etc.) Experience in modern development methods and environments (e.g. GIT, Jenkins, etc.)  is a plus Interest in the financial or commodity markets Genuine interest in system support, configuration and development Strong analytical mindset and conceptual skills University degree in computer science/ industrial engineering / finance or comparable scientific degree Fluent in English Statkraft offers: Professional and personal development in an exciting company A positive working environment characterised by competence, responsibility and innovation A diverse workplace with regard to gender, age and cultural background Competitive terms of employment and excellent benefit schemes Challenged? For us the ideas of our committed and ambitious colleagues make the difference. If you want to share our passion for renewable energy and be a part of tomorrow’s energy world, please apply through our online application form.
14.11.2019 Tyskland, Oslo
BLI MED Å FORME FREMTIDENS LØSNINGER INNEN GIS OG BEHANDLING AV STEDFESTET DATA! Multiconsult er Norges ledende leverandør av prosjektering og rådgivning i bygg- og anleggssektoren. Et viktig satsningsområde for selskapet fremover er arbeidet med digital innovasjon, der det er interessante muligheter både innen operasjonelle forbedringer og i utviklingen av fremtidens produkter og tjenester. Geografiske informasjonssystemer (GIS) har de siste årene fått en viktig rolle i bygg- og anleggsbransjen. For Multiconsult som selskap har dette vokst frem som et viktig satsningsområde for gjennomføring av komplekse prosjekter innenfor alle våre forretningsområder, og ikke minst med tanke på vår enorme datamengde som vi har samlet over 100 år. Derfor har vi behov for å styrke satsningen med en GIS-strateg som kan vise vei og være med på å løfte utviklingen til neste nivå. Vi trenger deg som kan jobbe for bransjeledende anvendelse av teknologi og stedfestet data på tvers av alle prosjektfaser, slik at vi skaper merverdi i oppdrag og for våre kunder.Hos oss vil du være en del av et utviklingsmiljø tilhørende avdelingen Digital samhandling og utvikling, i forretningsenhet «Store oppdrag» - en enhet med bransjeledende kunnskap innen prosjekt- og oppdragsgjennomføring for våre største oppdrag. Du vil få en viktig rolle i den videre GIS-satsningen i selskapet, og vil dessuten få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter som Fornebubanen, Vikingtidsmuseet og Ny Vannforsyning Oslo. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. ANSVARSOMRÅDER OG TYPISKE ARBEIDSOPPGAVER I henhold til selskapets digitale strategi: Lede forretningsutviklingsprosesser rettet mot gjennomføringen av våre oppdrag basert på GIS Profesjonalisere håndteringen av stedfestet data og GIS-programvare inn mot våre kjerneprosesser internt og i oppdrag Forretningseierskap til GIS-løsning. Styre og koordinere utviklingen av GIS-plattformen basert på forretningsmessige behov og teknologiske muligheter. Være overordnet bindeledd mellom forretning, intern IT og leverandører Sørge for tilrettelegging for utvikling av kompetanse og ferdigheter innen anvendelse av GIS. Jobbe med og mot oppdrag for å forbedre bruken av GIS og stedfestet data, og for utvikling av GIS-løsninger som skaper verdi for selskapet, våre kunder og for samfunnet   BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULTEr du en person med et digitalt hode, er nysgjerrig og nytenkende, og med evne til å jobbe både på et strategisk og operasjonelt nivå? Da kan det være deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: God forståelse for hvordan stedfestet data og GIS-teknologi kan anvendes til å skape kunde- og forretningsmessig verdi Vi tror du er selvstendig og har en sterk gjennomføringsevne, men at du samtidig har gode relasjonsegenskaper og trives med å samarbeide med store deler av organisasjonen Evne til å kombinere fremtidsrettet, strategisk tenkning med forståelse for teknologiske detaljer God kjennskap til eksisterende teknologier og fremtidige muligheter innenfor GIS og GIS-programvare Relevant erfaring og forståelse for bygg- og anleggsbransjen Høyere teknisk utdannelse Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Vi trenger deg på laget.   VI TILBYR Spennende og langsiktige karrieremuligheter En god balanse mellom arbeid og fritid Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere. Derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid Firmahytter rundt omkring i hele landet Multiconsult har blant flere målinger vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder, Truls Martens Pedersen på tlf: 97544122 eller epost: tmp@multiconsult.no.
28.07.2020 Oslo
Vil du være med i utviklingen av systemløsningene for skatt og bidra til å løse samfunnsoppdraget med brukervennlige digitale tjenester for alle våre brukere? Vi søker Arkitekt til Skatteprosessen! Skatteprosessen omfatter blant annet systemløsningene for skattekort, skattemelding og skatteoppgjør. Ditt hovedansvar vil være ny skattemelding som p.t. er under utvikling. Moderniseringen av systemløsningene har bidratt til at vi nå kan jobbe hendelsesbasert med beskatning gjennom året. For å ivareta vårt samfunnsansvar og bidra til å bekjempe Covid-19, følger Skatteetaten til enhver tid de nasjonale helsemyndighetenes råd. Vi gjennomfører derfor alle intervjuer på video inntil videre. Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. Arbeidsoppgaver ansvar for at utviklingsteamene er teknisk koordinerte, følger etatens målbilder og arkitekturkrav og setter føringer for utforming og videreutvikling av de tekniske løsningene  bidra i utviklingsarbeid med utviklingsteamene deltar i arenaer og fora for arkitekturfunksjonen i Skatteetaten, innenfor relevante fagområder tekniske ansiktet utad og deltar i kommunikasjonen med våre interessenter, samt holder presentasjoner i ulike foraer Kvalifikasjoner høyere relevant utdannelse på masternivå (300 sp). Lang arbeidserfaring og stor faglig bredde kan kompensere for utdanningskravet erfaring med systemutviklingsprosjekter eller forvaltning basert på Java med smidig metodikk og testdrevet utvikling kompetanse og erfaring innen arkitektur fra minst en av følgende: store IT-løsninger i komplekse virksomheter tjenesteorientering, mikrotjeneste-arkitektur, m.m. hendelsesorientert arkitektur massiv prosessering, grid / in-memory computing, m.m. utviklererfaring god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk Personlige egenskaper ønsker å følge utviklingen av systemløsningene over tid og se at ditt arbeid gir resultater  nysgjerrig og liker å forstå nye konsepter og nye teknologier  et ønske om å kombinere det å være utvikler og teknisk arkitekt trives med å samarbeide med en sterk fagside og omsette funksjonelle behov i tekniske løsninger  evne til å kommunisere klart og tydelig overfor ulike og sterke fagmiljøer  trives med å formidle kunnskap og holde foredrag som skaper begeistring i både små og store forsamlinger Vi tilbyr muligheten til å jobbe med samfunnsaktuelle saker utfordrende oppgaver og store fagmiljø kompetanseutvikling fleksitid og betalt overtid trening i arbeidstiden en raus personalpolitikk medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger Stillingen lønnes som seniorrådgiver/senioringeniør (kode 1364/1181), fra kr 730 000 – kr 930 000, avhengig av kvalifikasjoner. Stillingen har seks måneders prøvetid. Noe reisevirksomhet må påregnes.
20.07.2020 Oslo
TL;DR: Kom og jobb med utvikling i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet. Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper. Vi består av over 370 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Intility oppgraderes kontinuerlig med ny funksjonalitet og inkluderer et stadig økende antall integrerte skytjenester som Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services og Salesforce.Vi søker nå etter flere utviklere som brenner for teknologi og elsker å programmere. Vi skal styrke Intility innenfor en rekke ulike teknologier og språk i hele utviklings-stacken. Du må gjerne ha spesialisert deg innenfor front- eller backend, men vi håper du er fleksibel og synes det er gøy å involvere deg i alle deler av utviklingsarbeidet. Som utvikler i Intility vil du gå inn i et sterkt fagmiljø og jobbe tett med resten av utviklingsteamene og organisasjonen for å bygge morgendagens skytjenester. Hvem ser vi etter?Vi søker etter deg som brenner for programmeringsfaget. Du ønsker å levere høy kvalitet i arbeidet ditt og er stolt av koden du leverer fra deg. Du liker å skrive best practice-kode, og trives med å samarbeide med folk med forskjellige faglige bakgrunner. Du er nysgjerrig og glad i å tilegne deg ny kunnskap, og liker å utforske nye teknologier. Å utvikle deg selv og bli utfordret faglig trigger deg, og du elsker å lære mens du er på jobb. Vi ser etter både deg som er nyudannet innenfor programmering, og deg som har noen års erfaring.Det aller viktigste for Intility er likevel å få inn deg som bryr deg om folkene rundt deg. Derfor ser vi etter deg som hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst. Sist, men ikke minst ønsker vi at du innehar gode kommunikasjonsegenskaper på både norsk og engelsk. Rent faglig ser vi etter deg som behersker minst ett av følgende programmeringsspråk: - JavaScript- C#- PythonI tillegg er det en fordel, men ikke et krav, om du har kjennskap til følgende:- React- Redux- Ruby- Chef- REST API- HTML- CSS- ASP.NET- SQL- RabbitMQ- ElasticSearchHvordan er det å jobbe i Intility?I Intility er det mye som skjer. Med sterk vekst kommer et høyt tempo, men vi har også et avslappet sosialt miljø hvor folk tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er en uformell og ung organisasjon med flat struktur, hvor du får stor påvirkningskraft på både egen arbeidshverdag og utviklingen til selskapet. Hos oss er det ingen spisse albuer, og vi jobber alle sammen mot de samme målene. Her ønsker vi rett og slett bare å bygge de beste teknologiske løsningene og samtidig ha det gøy på jobb.Hos oss får du også prøve deg på mye forskjellig. Det er stor variasjon i utviklingsprosjektene, så her finner du både videreutvikling av eksisterende systemer og utvikling av helt nye. Du vil finne mange flinke folk du kan sparre med, innen programmering og andre fagområder.Hva kan Intility tilby deg? Et sterkt fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører. Intility er rangert som nummer 17 på Talkin' Clouds liste (Top 100 CSP) over de 100 mest suksessfulle og raskest voksende skyleverandørene globalt Spennende og varierte arbeidsoppgaver hvor du får bygge fremtidens skyselskap Muligheten til å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere Et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb Langsiktighet, eierskapsfølelse og mye ansvar Selvstendighet, fleksibilitet og mye frihet i arbeidsdagen Faglig satsing på deg gjennom intern og ekstern kursing, sertifiseringer og konferansedeltakelse Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning. Vi gleder oss til å lese søknaden din!
27.06.2019 Oslo
Du har erfaring. Er drivende nysgjerrig. Og du ønsker nye, faglig dyktige sparringspartnere. Det gjør vi også. Hvem vi er Vi er evig nysgjerrige. Tidvis ukonvensjonelle. Alltid søkende. Kreativt drevet og faglig sterke. Vi våger der andre venter. Driver utviklingen fremover og setter framskritt foran fortjeneste. Vi er stolte av å heve standarden for hva som anses for å være godt levert, og brenner for å spre kunnskap om hva som virker, og hvorfor. Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre. Vi er over 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. I Norge. Hvem du er Du har høyere utdanning og sterk interesse for faget. Om du har ti eller to års erfaring, er uvesentlig, så lenge du elsker det du driver med. Du motiveres av komplekse utfordringer, og av å løse dem. Du blomstrer i et miljø der det føles naturlig å utfordre hverandre, og motiveres av å få tillit. Personlig utvikling er viktig for deg, og muligheten til å jobbe med samfunnskritiske prosjekter. Kreativ frihet Vi har ingen tro på strømlinjeformede arbeidsplasser. Vi tror på kreativ frihet, personlig utvikling og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag, og, ikke minst, den tekniske situasjonen hos kundene man jobber for. Det er din innsikt, dine evner og din vurdering der og da som, i samarbeid med teamet ditt, skaper resultater. Og hvis du ønsker, er mulighetene for å utvikle deg videre store. Både innenfor eget fagområde eller over i helt nye retninger og ansvarsområder. Fritid og kompetansetid Vi er lydhøre og fleksible når det kommer til arbeidstid. Vi verdsetter og respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe. Og apropos kreativ motor: Faglig utvikling er svært viktig for oss. Derfor bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i 2019 finner du for eksempel Algoritmer & Snurrepiperier, React, Elm, Avanserte maskinlæringsmetoder, Funksjonell programmering, Hackerspace og Skyteknologi. Sjekk også ut: Podcasten vår: https://shows.pippa.io/bekkopen Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no Bekk Teknologiradar: https://radar.bekk.no Snapchat og Instagram: @livetibekk
24.10.2019 Oslo
Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen systemutvikling og kunstig intelligens? Vi søker nyutdannede utviklere til fast stilling som konsulent hos oss. Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen systemutvikling, systemintegrasjon, maskinlæring, kunstig intelligens, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. Vi leverer konsulenter til prosjekter innen både offentlig og privat virksomhet. Våre største bransjer er offentlig forvaltning, energi, bank/finans, kommunikasjon og digital læring. Våre kunder er ofte de mest betydningsfulle og tankeledende innen sine respektive bransjer. Våre konsulenter jobber hovedsaklig med C#, Java, Python eller JavaScript. Vi jobber med både backend, frontend, fullstack, databaseutvikling, datavarehus, BI, skyløsninger og maskinlæringsløsninger. Vi sørger for strukturert opplæring og spesialisering innen alle disse fagretningene. Vi søker deg med en lidenskap for systemutvikling og programmering. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med langsiktige og meningsfylte prosjekter hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. Vi er interessert i deg som kan starte enten ved nyttår 2020/2021 eller høst 2021! For oss er det viktig at du: Er nyutdannet i 2020 eller 2021 innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende Har sterke akademiske resultater Har gode ferdigheter i enten C#, Java, Python eller JavaScript Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd) Fleksibel arbeidstid og tilrettelegging for hjemmekontor Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det er kun de elektroniske søknadene som blir behandlet. Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 4 400 medarbeidere som er stasjonert på 113 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.
13.07.2020 Oslo, Trondheim
Vis alle 17.962 ledige stillinger

Etterretningstjenestens viktigste oppgave er å skaffe informasjon om forhold utenfor Norges grenser.

Etterretningstjenesten innhenter, bearbeider og analyserer informasjon som angår norske interesser, sett i forhold til fremmede stater, organisasjoner og individer. Formålet med etterretningsvirksomhet er å bidra til å gi norske myndigheter et solid beslutningsgrunnlag i saker som kan utgjøre en risiko for Norge. Tjenesten er en integrert del av Forsvarets organisasjon og virksomhet, og løser oppdrag for hele myndighetsapparatet. Etterretningstjenesten arbeider etter overordnede, politiske prioriteringer og føringer.

Mer informasjon om Etterretningstjenesten finner du her.

Les mer om Etterretningstjenesten

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon1 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon14 Presentasjon av stillingen:

Vi tilbyr rette vedkommende å bli en del av Etterretningstjenesten og vårt viktige samfunnsoppdrag som Norges militær og sivile utenlandsetterretningstjeneste. Vi er en faglig sterk kompetanseorganisasjon med svært dyktige medarbeidere innen mange ulike fagfelt. Vår virksomhet er i kontinuerlig utvikling, og det vil satses på både din person og din faginteresse.

Våre ansatte har fleksitid, mulighet for trening i arbeidstiden samt gunstige lån- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse. Forsvarets stasjon på Ringerike er kanskje et av landets mest spennende og komplekse tekniske anlegg under vekst. Stasjonen ligger flott til i et fint friluftsområde som legger til rette for at du kan få både frisk luft og trening i arbeidstid. I tillegg vil det være mulighet for å leie leilighet gjennom jobben.

Vi søker deg som er faglig dyktig, som liker nye utfordringer og som vil være med å videreutvikle Etterretningstjenestens prosesseringsløsninger. Du jobber godt selvstendig, men også sammen med andre som en del av et team. Du tilnærmer deg oppgaver med en kreativ og løsningsorientert holdning.

Høres dette ut som deg?

Du vil være del av en DevOps-gruppe med høy hastighet som utvikler og drifter flere spennende produksjonssystemer.

Er du nyutdannet og har kjennskap til fagfeltet? Da ønsker vi gjerne at du søker. Vi kan love deg en unik erfaring som vil hjelpe deg videre i karrieren.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak være utvikling og vedlikehold av C++ programvare på Linux-plattformer for prosessering og analyse av datakommunikasjon. Som en del av et devops-miljø vil du også utføre koderevisjon og bidra til utvikling, vedlikehold og feilsøking på alle av kontorets programvareløsninger.

Kvalifikasjoner

 • Det kreves minimum bachelorgrad eller tilsvarende innenfor informatikk, programmering, datateknologi eller data science.
 • For tech lead kreves minimum mastergrad eller tilsvarende innen de relevante fagområdene. Lang og relevant erfaring, eller utviste ferdigheter, vil i særskilte tilfeller kunne kompensere for manglende formell utdanning for stilling som overingeniør. Det samme gjelder for senioringeniør, men da utover fullført bachelorgrad.
  Du må være faglig sterk og ha meget god kunnskap til C++ programvareutvikling.

I tillegg er det ønskelig med erfaring innen flere av følgende emner:

 • Linux systemutvikling
 • Scriptespråk (Python)
 • Nettverksprogrammering og nettverksprotokoller
 • Utvikling av programvare for distribuerte systemer
 • Testdrevet utvikling
 • Data science, metoder og maskinlæringsbibliotek som TensorFlow, Keras, pyTorch, Spark eller lignende.

Tilleggskrav for tech lead:

 • Flere års arbeidserfaring med C++ programmering innen relevante fagområder
 • Meget gode kunnskaper om moderne programvareutvikling i C++ på Linux
 • Erfaring innen prosjektledelse og smidige utviklingsmetoder

Særskilte krav:

 • Søkerne må tilfredsstille kravene til høyeste sikkerhetsklarering, og det presiseres at man ikke kan inneha annet statsborgerskap enn norsk ved ansettelse.
 • Stillingen er underlagt beordringsplikt, jf. forsvarsloven og forsvarstilsatteforskriften, som innebærer at du kan beordres til internasjonale operasjoner. Det medfører krav til medisinsk og fysisk skikkethet, førerkort kl B og grunnleggende engelskkunnskaper. Det kan i særskilte tilfeller gi dispensasjon fra
  tilleggs- og særkrav, selv om stillingen i utgangspunktet er underlagt beordringsplikt

Personlige egenskaper

 • Evne å arbeide selvstendig
 • Gode samarbeidsevner
 • Kreativ tilnærming
 • God vurderingsevne

Vi tilbyr

 • Stilling: Overingeniør (1087) / Senioringeniør (1181)
 • Lønn: kr 513 600 - 640 200 (lønnstrinn 58 -- 70) for overingeniør / kr 615 900 - 704 900 (lønnstrinn 68 --
  1. for senioringeniør i henhold til gjeldende Hovedtariffavtale
 • Arbeidssted: 3514 Ringerike, Norge

Kontaktinformasjon

Faglige spørsmål, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

3514 Ringerike

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Etterretningstjenesten

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon14 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 10.08.2020

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 10.08.2020

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 05
  2020
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 07
  2020
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 10
  2020
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)