<  
>  
Ledig stilling Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Teamleder Grossist Lerøy Seafood Group ASA

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lyst til å jobbe i et dynamisk miljø hvor arbeidsdagene er varierte og sluttproduktet meningsfylt for mange? Vi søker en teamleder med hjerte for godt lederskap, er resultatorientert og interesse for god og effektivitet logistikk.

Sjømathuset AS ble etablert i 2006 og er et av Europas mest moderne og komplette anlegg for fersk distribuert sjømat. I samarbeid med NorgesGruppen sørger SMH for mer, bedre og ferskere fisk og sjømat ut i dagligvarebutikkene og skal øke konsumet av sjømat i den norske befolkningen. Bedriften flyttet inn i nye moderne lokaler på Kalbakken i Oslo i 2014. Har nå over 130 ansatte og hadde i 2019 en omsetning på 850 mill. kroner. 

Firmaet er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Lerøy Seafood Group ASA som er ett av verdens ledende sjømataktører med hovedkontor i Bergen. 

Sjømathuset AS skal ansette en operativ Teamleder for Grossist avdelingen. Stillingen vil ha ansvar for å sikre levering av alle ferskvarer, flyt og sikre at varene oppfyller kravene til kvalitet og leveringsgrad til våre grossist kunder. Være hoved kontaktperson for sjåfører, kontroll av ruter og mot salgs avdelingen. Drive teamet til å utføre sine oppgaver på best mulig måte for å oppnå mål for HMS, kvalitet og volum. 

Stillingen er 100% og rapporterer til Distribusjonsleder på Sjømathuset. Med døgn kontinuerlig drift vil teamleder følge sitt team gjennom skiftene på dag og natt.

Du har evne og viljen til å ta ansvar. Du liker utfordringer samtidig som du er flink med mennesker og liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er selvstendig, målrettet og har forståelse for at ditt lederskap gjenspeiler i leveringsgraden for avdelingen hver dag. Dine resultater, beslutninger og hverdagsledelse vil påvirke kvaliteten på produktet Sjømathuset leverer og menneskene du leder. Du skal skape trygghet og arbeidsglede og har forståelse for din påvirkningskraft som leder.

Ærlig, åpen, ansvarlig er våre verdier og vi vektlegger personlige egenskaper sammen med høy arbeidsmoral.

 Vi søker etter Teamleder til bedriftens Grossist avdeling i Oslo 

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvarlig for god flyt og effektivitet på pakking og levering i avdelingen, omplanlegge ved behov
 • Aktivt lede og koordinere driften i avdelingen.
 • Ansvarlig for HMS
 • Ansvarlig for kontroll på råstoffet, sporing og restholdbarhet
 • Sikre mattrygghet iht. IK-mat forskrifter  
 • Bidra å være en motivator for andre med et aktivt forbedringsarbeid
 • Ivareta orden og renhold i avdelingen samt utføre visuell kontroll av dette
 • Bistå Distribusjonsleder med optimal utnyttelse av avdelingens personell iht dagens levering
 • Føre tilsyn med ansatt personell i avdelingen iht gjeldende reglement (arb.regler, HMS-regler, hygieneregler)
 • Bistå i gjennomføringen av god kommunikasjon til ansatte
   

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

 • Relevant fagbrev innen logistikk eller annen utdannelse/fagbrev
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Erfaring og interesse for forbedringsarbeid
 • God IT kunnskap
 • Erfaring fra personalhåndtering
 • Truckførerbevis
 • Annen erfaring fra logistikkarbeid kan være en fordel
   

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Ha en atferd preget av høy faglig og personlig integritet
 • Ha evne og vilje til å ta ansvar
 • Evne til å drifte i et hektisk miljø
 • Fleksibel og uredd
 • Stor arbeidskapasitet med stor stå-på-vilje
 • Løsningsorientert

 

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser og en utfordrende og spennende jobb ved et næringsmiddelanlegg midt i Oslo, som er en del av ett av verdens ledende sjømatkonsern med virksomhet i en rekke land.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av:

Ingrid Thygesen, Produksjonssjef. mobil 91192467

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Søknadsfrist: 02.08.2020

Kandidater vil bli evaluert fortløpende.

www.leroyseafood.com

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Flere stillinger

Stendi søker tilkallingsvikarer til vår avdeling for psykisk omsorg, og barnevern i Bø i Vesterålen - er DU vår nye kollega? Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen? Vi søker deg som har et brennede engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.  Kvalifikasjoner som ønskes er: * helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning, eller annen relevant utdanning og erfaring. * Helsefaglig kompetanse innenfor psykiatri og omsorg er ønskelig * Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel * Førerkort kl. B er et krav * Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening  Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsetter beboer til å mestre en selvstendig og positiv tilværelse.   Arbeidstid: Du vil inngå i en medleverturnus. I full stilling innebærer det 3 døgn arbeid -7 døgn fri - 4 døgn arbeid -7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidsstedet de døgnene du er på arbeid. Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Kjersti Falch Jakobsen, tlf: 97148258.
19.06.2019 Bø i Nordland
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen?. Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker og ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere!. Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjoner  3 årig høyskoleutdanning Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel Førerkort kl. B er et krav Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboer til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Arbeidstid: Du vil inngå i en medleverturnus som innebærer 3 døgn jobb, 7 døgn fri, 4 døgn jobb, 7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidsstedet de døgnene du er på arbeid. Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder: Inga Hjelseth, telefon 901 56 067
17.03.2020 Troms og Finnmark
Vil du være med og utvikle nyskapende og kreative løsninger som sikrer Norges strømforsyning? Da bør du lese videre! I driften av kraftsystemet samler vi inn store mengder data. I Statnett får du muligheten til å jobbe med disse dataene så vi kan løse samfunnsoppdraget vårt på en mer effektiv måte. Nå ser vi etter utviklere som ønsker å være med på å bygge opp fagmiljøet vårt. Utviklingsteamene våre vil organiseres med en miks av både unge og erfarne ressurser. I tillegg til å være med på utviklingen, vil du få et tydelig eierskap til våre samfunnskritiske systemer. Du vil inngå i data science-avdelingen, og støtte data scientistene og kraftsystemeksperter i å utvikle og produksjonssette modeller i driftskritiske systemer. Avdelingen er representert i Oslo og Trondheim. Vil du være en del av dette? Da har vi lyst til å høre fra deg! Ansvarsområder og oppgaver Utvikle applikasjoner for overvåkning, drift og balansering av strømnettet Samarbeide med kolleger på tvers av disipliner om å finne nye muligheter for automatisering av oppgaver Utvikle applikasjoner for automatisering av driftsoppgaver knyttet til strømnettet Tilgjengeliggjøre data for applikasjonsutvikling internt Teste ut ny teknologi for å forbedre applikasjoner og utviklingsmetodikk Dele kunnskap med kolleger Kvalifikasjoner Du har høyere teknologisk utdanning, helst på masternivå, eventuelt bachelornivå og relevant erfaring Du har arbeidserfaring som Pythonutvikler eller er nyutdannet og har erfaring med bruk av Python under studiene Du behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Norsk må du beherske på minimum nivå B2 Ønskede kvalifikasjoner Du har interesse for og ønske om å lære om kraftsystemet Du samarbeider godt med fagfolk og brukere på tvers av organisasjonen Du utvikler applikasjoner som er stabile, sikre og enkle å videreutvikle og drifte Du tar ansvar for helheten til systemene du utvikler, ved å aktivt følge opp brukernes behov og utfordre ønsker og eksisterende prioritering Du vektlegger kontinuerlig læring og forbedring av utviklingsarbeidet Erfarne utviklere bør ha god kjennskap til med moderne metodikk som TDD, konteinere og CI/CD. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke. Om oss Data Science-avdelingen består i dag av ca. 10 personer med variert ekspertise, basert på en felles interesse for Python og kraftsystemet. Vi har kompetanse innen bl.a maskinlæring, matematikk, optimering og kraftsystemanalyser. Vi ønsker nå å styrke utviklingskompetansen i utvalgte prosjekter ytterligere. I avdelingen legger vi til rette for å kunne jobbe tett sammen og dele kunnskap, både internt og eksternt. Vi utfordrer og forbedrer kontinuerlig måten vi jobber på. Du blir del av et stabilt og godt arbeidsmiljø, hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte utvikleroppgaver samtidig som du legger til rette for elektrifisering av samfunnet. Vårt overordnede mål er å bidra til at Statnett utnytter data til å ta gode beslutninger. Vi behandler søknader fortløpende. 
22.06.2020 Oslo, Trondheim
Stendi AS er Nordens største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og utviklingshemming. Er du den vi leter etter? Vi søker etter personer som har et ønske om å utgjøre en stor forskjell for våre brukere. Her hos oss bor det seks mennesker med ulik grad av utviklingshemming og psykiske lidelser som har behov for trygge ansatte rundt seg. Vi som jobber her bistår våre brukere med meget tett oppfølging og veiledning i det daglige. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette beboeren i fokus. Erfaring fra arbeid rundt HOTL kapittel 9, utviklingshemming og psykiatri er en fordel.    Vi søker vikarer til både døgnvakter og 12-timers vakter. Kvalifikasjoner:  Både høyskoleutdannede, fagskoleutdannede og ufaglærte vil være aktuelle. Personlig egnethet blir vektlagt ·         Førerkort klasse B Du:  Er trygg i deg selv og evner å sette grenser og se løsninger i utfordrende situasjoner Har evne til å jobbe målrettet og systematisk etter miljøterapeutiske tiltak Er positiv og engasjert Er reflektert med evne til å tenke selvstendig Har stå-på-vilje og kan gi av deg selv Bidrar til et godt arbeidsmiljø Bør ha erfaring med utfordrende atferd Vi tilbyr:  Fleksibel arbeidstid Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø En spennende arbeidshverdag! Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk. Det er kun søknader gjennom Karrierestart eller mail som blir vurdert. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
04.08.2020 Lier
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen. Vi søker deg som har et engasjement for mennesker og tar utfordringer på strak arm. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere!. Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team.   Kvalifikasjoner: Sykepleier / Vernepleier Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel Gode IT-kunnskaper Førerkort kl. B er et krav Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboer til å mestre en selvstendig positiv tilværelse.   Arbeidstid: Du vil inngå i en medleverturnus som innebærer 3 døgn jobb, 7 døgn fri, 4 døgn jobb, 7 døgn fri. Alternativ turnus med 7 døgn jobb og 14 døgn fri kan også være aktuelt. Du jobber og bor på arbeidsstedet de døgnene du er på arbeid.   Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke for å opprettholde balansen i den medisinskfaglige personalgruppen. Vi tilbyr lønn etter tariff – og en fleksibel og variert arbeidsdag.   Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder: Stein Håvard Torvanger  Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
04.08.2020 Øygarden
AF er i vekst og behovene for flere dyktige medarbeidere kan melde seg til kommende prosjekter over hele landet.Du kjennetegnes av å være kvalitets- og ansvarsbevisst, nysgjerrig og har stor arbeidskapasitet. AF Gruppen er opptatt av høy arbeidsglede og det er viktig at alle ansatte bidrar til et positivt arbeidsmiljø. En viktig forutsetning er at du, som oss, har en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.Hos AF kan du bli en del av et godt arbeidsmiljø som preges av høy trivsel og stolthet. Vi tilbyr spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. AF har konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram. Registrer din CV på www.afgruppen.no/karriere og husk å legge ved attester og vitnemål. Vi ber deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av hvilket forretningsområde du er interessert i og hvilken bakgrunn du har.  Så vil vi ta kontakt når behovet skulle melde seg.
23.11.2018 Norge
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
09.01.2019 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier for våre kunder. Kandidatene må være faglig sterk og ha lidenskap for kontinuerlig forbedring. Vi ønsker utadvendte, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å skape varige forbedringer hos våre kunder – og har resultater å vise til. Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: Telecom Kraft Industri og produksjon Offentlig sektor Olje og gass Du har fagkompetanse innenfor en eller flere av områdene under: Salg av konsulenttjenester Strategisk rådgiving Operativt forbedringsarbeid Digitalisering av tjenester Lean Six Sigma Omstilling og omorganisering av virksomhet Prosjektledelse Forbedring av arbeidsprosesser Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater 10 - 20 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller forbedringsarbeid i linjen Dokumenterte resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Erfaring som program-/prosjektleder med målbare resultater Sertifiseringer innen prosjektledelse og lean/six sigma er en fordel, men ikke et krav Hva kan vi tilby deg? I Karabin får du jobbe med interessante og utviklende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil utvikle deg da du arbeider med spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape resultater. Høy innsats og godt arbeid synliggjøres og belønnes. I Karabin har vi en flat struktur, korte beslutningsveier og en norsk selskapskultur. De riktige kandidatene kan få tilbud om eierskap i selskapet. Du vil utgjøre en forskjell da du er med på å skape målbare, dokumenterte effekter for våre kunder. Vi vil at du bruker din kunnskap og dine ferdigheter i en større sammenheng. Du blir en del av et levende arbeidsmiljø hvor du bygger relasjoner profesjonelt og sosialt. Vi bygger en unik bedriftskultur, og legger stor vekt på sosialt samvær utover arbeidstid. Du får bli en del et inspirerende forbedringsmiljø som sammen utvikler Norges beste konsulentselskap.
26.02.2019 Trondheim
Vis alle 17.962 ledige stillinger

Lerøy Seafood Group ASA er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat. I 2019 hadde konsernet en omsetning på 20,4 milliarder kroner. Hver eneste dag leverer våre 4500 ansatte sjømat tilsvarende fem millioner måltider. Gjennom dette medvirker Lerøy blant annet til lokal verdiskaping langs hele Norskekysten. Vår visjon er å bli den ledende og mest lønnsomme globale leverandøren av bærekraftig kvalitetssjømat.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside: https://www.leroyseafood.com/no/

Les mer om Lerøy Seafood Group ASA

Stillingsbeskrivelse

Lyst til å jobbe i et dynamisk miljø hvor arbeidsdagene er varierte og sluttproduktet meningsfylt for mange? Vi søker en teamleder med hjerte for godt lederskap, er resultatorientert og interesse for god og effektivitet logistikk.

Sjømathuset AS ble etablert i 2006 og er et av Europas mest moderne og komplette anlegg for fersk distribuert sjømat. I samarbeid med NorgesGruppen sørger SMH for mer, bedre og ferskere fisk og sjømat ut i dagligvarebutikkene og skal øke konsumet av sjømat i den norske befolkningen. Bedriften flyttet inn i nye moderne lokaler på Kalbakken i Oslo i 2014. Har nå over 130 ansatte og hadde i 2019 en omsetning på 850 mill. kroner. 

Firmaet er et heleid datterselskap av det børsnoterte konsernet Lerøy Seafood Group ASA som er ett av verdens ledende sjømataktører med hovedkontor i Bergen. 

Sjømathuset AS skal ansette en operativ Teamleder for Grossist avdelingen. Stillingen vil ha ansvar for å sikre levering av alle ferskvarer, flyt og sikre at varene oppfyller kravene til kvalitet og leveringsgrad til våre grossist kunder. Være hoved kontaktperson for sjåfører, kontroll av ruter og mot salgs avdelingen. Drive teamet til å utføre sine oppgaver på best mulig måte for å oppnå mål for HMS, kvalitet og volum. 

Stillingen er 100% og rapporterer til Distribusjonsleder på Sjømathuset. Med døgn kontinuerlig drift vil teamleder følge sitt team gjennom skiftene på dag og natt.

Du har evne og viljen til å ta ansvar. Du liker utfordringer samtidig som du er flink med mennesker og liker å jobbe i et hektisk miljø. Du er selvstendig, målrettet og har forståelse for at ditt lederskap gjenspeiler i leveringsgraden for avdelingen hver dag. Dine resultater, beslutninger og hverdagsledelse vil påvirke kvaliteten på produktet Sjømathuset leverer og menneskene du leder. Du skal skape trygghet og arbeidsglede og har forståelse for din påvirkningskraft som leder.

Ærlig, åpen, ansvarlig er våre verdier og vi vektlegger personlige egenskaper sammen med høy arbeidsmoral.

 Vi søker etter Teamleder til bedriftens Grossist avdeling i Oslo 

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvarlig for god flyt og effektivitet på pakking og levering i avdelingen, omplanlegge ved behov
 • Aktivt lede og koordinere driften i avdelingen.
 • Ansvarlig for HMS
 • Ansvarlig for kontroll på råstoffet, sporing og restholdbarhet
 • Sikre mattrygghet iht. IK-mat forskrifter  
 • Bidra å være en motivator for andre med et aktivt forbedringsarbeid
 • Ivareta orden og renhold i avdelingen samt utføre visuell kontroll av dette
 • Bistå Distribusjonsleder med optimal utnyttelse av avdelingens personell iht dagens levering
 • Føre tilsyn med ansatt personell i avdelingen iht gjeldende reglement (arb.regler, HMS-regler, hygieneregler)
 • Bistå i gjennomføringen av god kommunikasjon til ansatte
   

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:

 • Relevant fagbrev innen logistikk eller annen utdannelse/fagbrev
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Erfaring og interesse for forbedringsarbeid
 • God IT kunnskap
 • Erfaring fra personalhåndtering
 • Truckførerbevis
 • Annen erfaring fra logistikkarbeid kan være en fordel
   

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Ha en atferd preget av høy faglig og personlig integritet
 • Ha evne og vilje til å ta ansvar
 • Evne til å drifte i et hektisk miljø
 • Fleksibel og uredd
 • Stor arbeidskapasitet med stor stå-på-vilje
 • Løsningsorientert

 

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser og en utfordrende og spennende jobb ved et næringsmiddelanlegg midt i Oslo, som er en del av ett av verdens ledende sjømatkonsern med virksomhet i en rekke land.

Nærmere opplysninger om stillingen kan gis av:

Ingrid Thygesen, Produksjonssjef. mobil 91192467

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Søknadsfrist: 02.08.2020

Kandidater vil bli evaluert fortløpende.

www.leroyseafood.com

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
5 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Fakta om Lerøy Seafood Group ASA