<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Nille Nille søker markedssjef

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi er på jakt etter en fremtidsrettet og operativ markedssjeftil å lede vår markedsavdeling og skape lønnsom vekst for Nille i årene som kommer. Du vil være ansvarlig for å utvikle og implementere vår nye markedsstrategi, eie selskapets merkevareplattform og sikre god avkastning på våre markedsinvesteringer. Vi vil reetablere oss som en av Norges ledende merkevarer innen retail. For å få til dette er inspirerende markedskommunikasjon et must.

Vi ser etter deg med kommersiell innsiktog evnen til å bruke denne i utviklingen av nye, innovative løsninger. Du er en kreativ inspirator som får med deg og motiverer dine medarbeidere og samarbeidspartnere. Du trenger ikke å ha mange års erfaring som leder, men du må være trygg og motivert for å lede en avdeling gjennom en spennende endringsreise. En sentral del av din stilling vil være å utvikle markedsavdelingen med fokus på utvikling av medarbeidere for nåværende og videre karrierevei i selskapet.

Du vil få ansvar for vår markedsstrategi og merkevareplattform.Vi vil fortelle de gode historiene om Nille og sørge for at merkevaren tydeliggjøres og forsterkes. En av dine viktigste oppgaver vil være å utvikle en ny strategi for våre kommersielle aktiviteter og sørge for en markedsmiks som driver trafikk til butikkene. Du vil også få ansvar for utvikle kommersielle aktiviteter og sikre gjennomføringen av disse. Du skal sørge for god drift og utvikling av markedsarbeidet.Er markedsmiksen optimal? Består vår kommersielle kalender av de riktige kanalene og kan denne videreutvikles ytterligere?

Du vil være en aktiv deltager i vår ledergruppe.Det er derfor viktig at du ønsker å ta et helhetsansvar og bidra til at selskapet når våre målsetninger. Du vil også ha et tett samarbeid med driftsleddet for å sikre verdiskaping ut mot butikk og kunder. Vi ser for oss at du er fremoverlent, engasjert, har en dedikasjon, en evne og vilje til å ville få det til. Du må stor arbeidskapasitet og evne til å sjonglere små og store baller og mange av de i luften samtidig.

For deg er det naturlig å ta selvstendige beslutninger basert på kunnskap, erfaring og med en forankring i dataanalyse.Du har et engasjement og et sterkt driv som kommer godt til syne i hverdagen. Du er fremoverlent og nytenkende, og evner å jobbe ned i detaljene samtidig som du har blikket rettet mot fremtiden.

Hvis du syns det høres spennende ut å få jobbe med å endre persepsjonen av merkevaren Nille og legge strategien for årene som kommer, samtidig som du vil få jobbe operativt med daglige problemstillinger i markedsavdelingen, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg.Ta kontakt med vår rådgiver Nejra Kudra for mer informasjon.




Adresse: Trollåsveien 4,1414 Trollåsen

Om arbeidsgiveren

Nille er en av Norges mest kjente merkevarer med 345 butikker over hele landet. Selskapet er norskeid og har hovedkontor på Kolbotn, rett utenfor Oslo. Hovedmålet for de kommende årene er å reetablere Nille som en av de ledende retail- kjeder i Norge.

Nille, for små og store øyeblikk. Vi leverer produkter til glade festdager og gode hverdager. Enten det er jul, påske, halloween, strikketirsdag, piknikfredag, skoleavslutning eller egentid i kveldssola, er vår filosofi at det alltid finnes en god grunn til å feire de små og store øyeblikk. Og hos Nille finner du alt du trenger for å gjøre ditt øyeblikk spesielt.

Les mer om Nille

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 20
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 23
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 24
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 25
    2024
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 27
    2024
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
17 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger