<  
>  
Ledig stilling

Vikariat 100% boleder til barneavlastning Gustav Vigelands vei avlastning og barnebolig, Oslo kommune, Bydel Ullern

Søknadsfrist : 12.08.2020

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon68 Presentasjon av stillingen:

En av våre medarbeidere skal ut i svangerskapspermisjon, og i den forbindelse søker vi etter en boleder til et vikariat fra 1.10.2020 til og med 31.08.2021.Det er gode muligheter for fast stilling etter endt vikariat i bydelen.

I Gustav Vigelands vei barne- og avlastningsbolig bor det ett barn, i tillegg er det syv barn med avlastningsvedtak i forskjellige størrelser. Dette er mennesker med ulike bistandsbehov og interesser. Vi søker deg som er motivert for å opprette, utvikle og kvalitetssikre tjenestene vi yter. Er du en aktiv person som trives godt i en hektisk hverdag, med mange ulike aktiviteter, tror vi du vil trives godt sammen med oss. Tjenestestedet har 12 årsverk fordelt på heltid og deltid. Du vil samarbeide tett med andre miljøterapeuter og ansatte med ulik erfaringsbakgrunn. Tjenestestedet er organisatorisk plassert i seksjon for bo- og dagtilbud. Seksjonen har også en egen faglig veileder som har veiledningsansvar og skal bidra til kvalitetsutvikling av tjenestetilbudet til brukerne, og kompetansehevende tiltak for alle ansatte.

Arbeidsoppgaver

Ansvar for vaktbok, ajourhold og tildeling av vakter i samarbeid med avdelingsleder

Faglig ansvarlig for oppfølging av rutiner, prosedyrer og instrukser knyttet til tjenesteytingen

Ansvarlig for fagadministrative systemer, og veiledning til tjenesteansvarlige i bruk av dette.

Faglig ansvarlig for tiltak og rammebetingelser i daglig jobbing, i samarbeid med de tjenesteansvarlige

Særskilt oppfølgingsansvar, og faglig veiledningsansvar overfor andre ansatte

Koordinere samarbeid med foresatte, verger og ulike samarbeidsinstanser

Følge opp og bistå i utarbeidelse av individuell plan samt sørge for at det holdes ansvarsgruppemøter, i samarbeid med de tjenesteansvarlige

Delta i daglige aktiviteter med brukerne ut ifra fastsatte planer, gjelder fortrinnsvis morgenstell og på kveldsvaktene

Stedfortrederoppgaver for avdelingsleder

Kvalifikasjoner

Vernepleier, eller annen helse- og sosialfaglig 3årig-høgskoleutdanning

God kjennskap til elektronisk pasientjournal (Gerica), GAT-prod, MinGat, EQS (avvikssystem)

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Erfaring med brukergruppen

Vi krever kunnskap om målrettet miljøarbeid (atferdsanalyse), gjerne med veiledningserfaring

Erfaring fra tilsvarende stillinger er ønskelig, men ikke et krav. Full opplæring vil bli gitt

Det kreves politiattest ved ansettelse

Ønsker erfaring med arbeid etter Lov om helse- og omsorgstjenester, kap. 9

Personlige egenskaper

Du må ha evne til å jobbe målrettet alene og i team

Du må ha godt humør og kunne bidra til et konstruktivt arbeidsmiljø

Du må være fleksibel og like å få nye utfordringer

Du må like å ha mange arbeidsoppgaver på en gang

Du må ha gode samarbeidsevner

Du må like å lede, veilede og administrere

Du inkluderer og delegerer der det er mulig for å spille de ansatte gode

Vi tilbyr

37,5 timers uke med to faste kveldsvakter, fri alle helger og "røde dager"

Et miljø med fokus på faglig vekst og rom for veiledning og refleksjon

Driftsmøter med de andre bo-lederne 3. hver uke

Inngår i enhetens utvidet lederteam

Nært samarbeid med boleder fra søsterbolig og andre boledere i seksjonen

Mulighet for å delta på relevante kurs/seminar som NAFO

Boligen ligger i naturskjønne omgivelser ved Frognerparken

Personalrabatt ved Sats/Elixia

Gode pensjons-, låne- og forsikringsordninger

Gode lønnsvilkår i lønnstramme 1815 (fra lønnstrinn 33, kr. 484 100,- til lønnstrinn 45, kr. 597 500, i tillegg kommer 10 timer kveldstillegg pr uke).

Kontaktinformasjon

Martin Ekran, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Gustav Vigelands vei 52
0274 Oslo

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Oslo kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon68 Stillingsprosent: 100% Vikariat Startdato: 01.10.2020 Sluttdato: 31.08.2021 Søknadsfrist: 12.08.2020

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Viser 8 relaterte

Stendi AS er Nordens største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens behov innenfor områdene barnevern, barne- og voksenpsykiatri, rus og utviklingshemming. Er du den vi leter etter? Vi søker etter personer som har et ønske om å utgjøre en stor forskjell for våre brukere. Her hos oss bor det seks mennesker med ulik grad av utviklingshemming og psykiske lidelser som har behov for trygge ansatte rundt seg. Vi som jobber her bistår våre brukere med meget tett oppfølging og veiledning i det daglige. Du må kunne jobbe systematisk, ha gode samarbeidsevner og sette beboeren i fokus. Erfaring fra arbeid rundt HOTL kapittel 9, utviklingshemming og psykiatri er en fordel.    Vi søker vikarer til både døgnvakter og 12-timers vakter. Kvalifikasjoner:  Både høyskoleutdannede, fagskoleutdannede og ufaglærte vil være aktuelle. Personlig egnethet blir vektlagt ·         Førerkort klasse B Du:  Er trygg i deg selv og evner å sette grenser og se løsninger i utfordrende situasjoner Har evne til å jobbe målrettet og systematisk etter miljøterapeutiske tiltak Er positiv og engasjert Er reflektert med evne til å tenke selvstendig Har stå-på-vilje og kan gi av deg selv Bidrar til et godt arbeidsmiljø Bør ha erfaring med utfordrende atferd Vi tilbyr:  Fleksibel arbeidstid Gode pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø En spennende arbeidshverdag! Det kreves politiattest ihht. gjeldende lovverk. Det er kun søknader gjennom Karrierestart eller mail som blir vurdert. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
04.08.2020 Lier
Vi søker etter flere miljøarbeidere/terapeuter til våre tiltak i Elverums-området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med som positive medarbeidere i boligen. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøarbeider/terapeut vil du være med å hjelpe våre tjenestemottakere til et selvstendig og meningsfullt liv. Vi driver målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre tjenestemottakere skal ha en meningsfull hverdag som er individuelt tilpasset.  Som medlever vil du oppleve både dager med mye aktivitet utenfor boligen, og andre dager hvor mye tid tilbringes i boligen. Vi søker deg som evner å sette grenser og skape trygge rammer gjennom gode relasjoner i arbeid med mennesker. Det kan forekomme utfordrende atferd. Vi søker etter ekstravakter som primært ønsker å jobbe som medlever, men det kan også være behov for at du jobber natt innimellom. Kvalifikasjoner:  Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapeutiske tiltak Erfaring med utagering og akutte situasjoner Erfaring fra arbeid rundt HOL kapittel 9 Erfaring fra arbeid med mennesker med psykisk utviklingshemming, psykiske lidelser, rus og atferdsutfordringer Førerkort klasse B Personlige egenskaper: Vi søker målrettet og strukturerte miljøarbeidere/terapeuter Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig Stå-på-vilje og personlig egnethet vil vektlegges Flink til å bygge relasjoner Bidra til et godt arbeidsmiljø Erfaring med utfordrende atferd Vi tilbyr: Mulighet for medlever-vakter (3/7 – 4/7) og våken natt Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø  Intern opplæring og kursing Veiledning i miljøet Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang Det kreves politiattest ihh til gjeldende lovverk. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
29.07.2020 Elverum
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjemmetjenester. I den forbindelse er vi i behov av ferievikarer og ekstravakter til våre avdelinger innen virksomhetene psykiatri/utviklingshemming i Innlandet. Avdelingene varerier i størrelse og har brukere med ulike utfordringer. Avdelingen det primært søkes vikarer for, er lokalisert på Brøttum og Moelv, men det kan være aktuelt med andre boliger i vårt distrikt også. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor faglig engasjerte og nytenkende personer som har lyst til å være med på å etablere avdelingene våre. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Dine oppgaver hos oss vil være daglig oppfølging og aktivisering av brukere gjennom primærkontaktansvar, utarbeidelse av tiltaksplaner, eventuell somatisk oppfølging, kontakt med helsevesen og spesialisthelsetjeneste med mere. Ansvarsområder og oppgaver vil samsvare med den enkeltes kompetanse og erfaring.    Verdiene respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap danner grunnlaget for arbeidet og tjenesten vi tilbyr, og vi forventer at vårt personell deler disse verdiene. Kvalifikasjoner: Du har erfaring fra arbeid med miljøterapi og mennesker med utfordrende adferd Evne til å jobbe målrettet  Kompetanse og erfaring fra arbeid med tiltaksplaner God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne Gode samarbeidsevner Førerkort kl.B Disponerer egen bil, da boligene ligger litt unna offentlig transport. Personlige egenskaper:  Du har gode relasjonelle ferdigheter Du ønsker å gjøre en forskjell i brukernes liv Du er målrettet, løsningsorientert og engasjert Du skaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Vi tilbyr: Ferievikariater Stilling som vikar Medleverturnus Lønn etter gjeldene avtaler og kvalifikasjoner Engasjerte kollegaer og et godt fagmiljø  Intern opplæring og kursing Det kreves politiattest ihht til gjeldene lovverk. Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 
28.07.2020 Lillehammer
Om utrykningstjenesten:  Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi styrke teamet vårt med flere dyktige sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, ambulansefagarbeidere og/eller paramedics. Teamet består i dag av kompetente sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, paramedics, ambulansepersonell og helsefagarbeidere. Tjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet. Alarmsentralen vår ligger i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Alle transportmuligheter finnes like utenfor våre lokaler, og det er kun 12 minutters reisetid med tog til Oslo sentrum.   Se gjerne vår kortfilm om Utrykningstjenesten i Asker og Bærum som er laget i samarbeid med NHO, Telenor og Stendi: Klikk her Arbeidsoppgaver:  Du vil hovedsakelig reise ut på ulike utrykningsoppdrag når alarmen går. Ingen dager er like i denne tjenesten, og du vil møte på både små og store oppgaver i løpet av en arbeidsvakt. Det skal gjøres medisinske vurderinger, brukeren skal få den bistanden som trengs, og øvrige helseinstanser kontaktes om nødvendig. Videre vurderes brukerens status for bistandsbehov og om vedtak eventuelt bør endres. Faglig samhandling og dialog med kollegaer, og god ivaretakelse av den som trenger vår omsorg, står sentralt i ethvert oppdrag.     Om deg:  Vi ønsker oss helsepersonell som er faglig sterk. Du kan kommunisere tydelig og håndtere ulike medisinske behov på nøyaktig vis. Samtidig er du omsorgsfull og tålmodig. I vår tjeneste er det viktig å beholde roen i akutte situasjoner og gjennom en til tider hektisk arbeidsdag. Kanskje har du erfaring fra akuttmedisin eller liknende arbeid? Vi jobber som et team, og tror profesjonalitet og omtanke skaper gode relasjoner til brukere, pårørende, kollegaer og andre samarbeidspartnere. I Stendi er det gode muligheter for utvikling og kompetanseheving, og du får jobbe med kompetente og hyggelige kollegaer i et miljø som preges av våre verdier: Respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar.   Kvalifikasjoner:  Helsefagarbeider, ambulansefagarbeider, sykepleier, vernepleier eller paramedic Må ha førerkort klasse B Må ha bestått norskkurs B2 Krav om politiattest Kjennskap til kommunikasjonssystemene Gerica og Profil er en fordel Personlige egenskaper:  Du har gode kommunikasjonsferdigheter Du motiveres av høyt tempo Du er løsningsorientert og evner å ta ansvar Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Du har evne til selvstendighet, så vel som samarbeid  Vi tilbyr:  Godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Spennende arbeidssted i utvikling Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn Tiltredelse etter avtale     Øvrig:  Vikariat 6 mnd 100% med gode muligheter for forlengelse   Søknadsinformasjon Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Vi håper at dette høres ut som en arbeidsplass for deg, og at du er nysgjerrig på å vite mer om oss. Vi ansetter forløpende, og aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen kort tid. Har du spørsmål om stillingen, må du gjerne ta kontakt med oss. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. CV og søknad kan videresendes til andre avdelinger innad i Stendi Senior ved behov. Dersom du ikke ønsker videresending av din CV og søknad, bes dette informeres om i søknad.
28.07.2020 Oslo, Bærum, Asker
Om utrykningstjenesten:  Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi styrke teamet vårt med flere dyktige sykepleiere, vernepleiere og/eller paramedics. Teamet består i dag av kompetente sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, paramedics, ambulansepersonell og helsefagarbeidere. Tjenesten er bemannet av helsepersonell hele døgnet. Alarmsentralen vår ligger i Sandvika og betjener brukere i Asker og Bærum kommune. Alle transportmuligheter finnes like utenfor våre lokaler, og det er kun 12 minutters reisetid med tog til Oslo sentrum.   Se gjerne vår kortfilm om Utrykningstjenesten i Asker og Bærum som er laget i samarbeid med NHO, Telenor og Stendi: Klikk her Arbeidsoppgaver:  Du vil hovedsakelig reise ut på ulike utrykningsoppdrag når alarmen går. Ingen dager er like i denne tjenesten, og du vil møte på både små og store oppgaver i løpet av en arbeidsvakt. Det skal gjøres medisinske vurderinger, brukeren skal få den bistanden som trengs, og øvrige helseinstanser kontaktes om nødvendig. Videre vurderes brukerens status for bistandsbehov og om vedtak eventuelt bør endres. Faglig samhandling og dialog med kollegaer, og god ivaretakelse av den som trenger vår omsorg, står sentralt i ethvert oppdrag.     Om deg:  Vi ønsker oss helsepersonell som er faglig sterk. Du kan kommunisere tydelig og håndtere ulike medisinske behov på nøyaktig vis. Samtidig er du omsorgsfull og tålmodig. I vår tjeneste er det viktig å beholde roen i akutte situasjoner og gjennom en til tider hektisk arbeidsdag. Kanskje har du erfaring fra akuttmedisin eller liknende arbeid? Vi jobber som et team, og tror profesjonalitet og omtanke skaper gode relasjoner til brukere, pårørende, kollegaer og andre samarbeidspartnere. I Stendi er det gode muligheter for utvikling og kompetanseheving, og du får jobbe med kompetente og hyggelige kollegaer i et miljø som preges av våre verdier: Respekt, enkelthet, kunnskap og ansvar.   Kvalifikasjoner:  Sykepleier, vernepleier eller paramedic Må ha førerkort klasse B Må ha bestått norskkurs B2 Krav om politiattest Kjennskap til kommunikasjonssystemene Gerica og Profil er en fordel Personlige egenskaper:  Du har gode kommunikasjonsferdigheter Du motiveres av høyt tempo Du er løsningsorientert og evner å ta ansvar Du har gode holdninger og verdier Du er trygg, tydelig og omsorgsfull Du har evne til selvstendighet, så vel som samarbeid  Vi tilbyr:  Godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter Mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag Spennende arbeidssted i utvikling Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Konkurransedyktig lønn Tiltredelse etter avtale     Øvrig:  Fast stilling 80%  Fast stilling 60 % Fast stilling natt 50 % og 75 %   Søknadsinformasjon Stendi kan tilby en innholdsrik og variert arbeidshverdag i en spennende organisasjon med et godt fagmiljø. Vi håper at dette høres ut som en arbeidsplass for deg, og at du er nysgjerrig på å vite mer om oss. Vi ansetter forløpende, og aktuelle kandidater vil bli kontaktet innen kort tid. Har du spørsmål om stillingen, må du gjerne ta kontakt med oss. Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. CV og søknad kan videresendes til andre avdelinger innad i Stendi Senior ved behov. Dersom du ikke ønsker videresending av din CV og søknad, bes dette informeres om i søknad.
27.07.2020 Oslo, Bærum, Asker
Vi søker sykepleiestudenter på vårt lag fra høsten. Vi ser etter deg som er engasjert, motivert og har interesse for å øke kompetansen din under studiet. Nyremedisink sengeområde består av 14 senger og er en avdeling med høyt faglig nivå, samt et godt arbeidsmiljø. Vår pasientgruppe består av bl.a. av akutt og kronisk nyresvikt, peritoneal- og hemodialyse pasienter med komplikasjoner, malign hypertensjon, og generell indremedisin. Dette gjør at sykepleiere hos oss får bred erfaring og kompetanse.  Vi har behov for sykepleiestudenter som kan jobbe hver tredje helg, eller etter avtale Arbeidsoppgaver Stell og pleie av pasienter  Diverse sykepleieprosedyrer  Arbeidstempoet er tidvis høyt Arbeidet vil bestå av dag- og kveldsvakter hver tredje helg. Kvalifikasjoner Pågående studie i sykepleie etter fullført første eller andre studieår  Gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig    Du må like faglige utfordringer og ha evne til nytenkning    Takle å jobbe i en travel arbeidsdag      Personlige egenskaper Løsningsorientert  Lagspiller  Ansvarsbevisst  Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner  Må trives i et aktivt og travelt miljø  Engasjert og faglig interessert   Personlig egnethet vil bli vektlagt     Vi tilbyr Godt tverrfaglig samarbeid  Ett godt arbeidsmiljø  Gode velferdstilbud
14.07.2020 Lørenskog
Stendi søker tilkallingsvikarer til vår avdeling for psykisk omsorg, og barnevern i Bø i Vesterålen - er DU vår nye kollega? Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen? Vi søker deg som har et brennede engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere! Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.  Kvalifikasjoner som ønskes er: * helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning, eller annen relevant utdanning og erfaring. * Helsefaglig kompetanse innenfor psykiatri og omsorg er ønskelig * Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel * Førerkort kl. B er et krav * Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening  Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsetter beboer til å mestre en selvstendig og positiv tilværelse.   Arbeidstid: Du vil inngå i en medleverturnus. I full stilling innebærer det 3 døgn arbeid -7 døgn fri - 4 døgn arbeid -7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidsstedet de døgnene du er på arbeid. Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Kjersti Falch Jakobsen, tlf: 97148258.
19.06.2019 Bø i Nordland
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen?. Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker og ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over "de små tingene" og er flink til å skape en relasjon med våre beboere!. Du vil jobbe med ulike beboere, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse. Kvalifikasjoner  3 årig høyskoleutdanning Erfaring i arbeid med mennesker, institusjonsarbeid er en fordel Førerkort kl. B er et krav Kreativ person med fokus på aktivitets- og ferdighetstrening Som miljøterapeut hos Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon, skape utviklingsmuligheter og istandsette beboer til å mestre en selvstendig positiv tilværelse. Arbeidstid: Du vil inngå i en medleverturnus som innebærer 3 døgn jobb, 7 døgn fri, 4 døgn jobb, 7 døgn fri. Du jobber og bor på arbeidsstedet de døgnene du er på arbeid. Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Menn oppfordres til å søke. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging – og en fleksibel og variert arbeidsdag. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder: Inga Hjelseth, telefon 901 56 067
17.03.2020 Troms og Finnmark
Vis alle 17.962 ledige stillinger

I Bydel Ullern ønsker vi å bidra at våre innbyggere lever trygge og selvstendige liv gjennom et fremtidsrettet tjenestetilbud. Bydelen ligger vest i Oslo, med nærmere 680 årsverk og omlag 34000 innbyggere. I Bydel Ullern bryr vi oss om hverandre -- og vi tror ansatte som trives på jobben skaper bedre tjenester for bydelens beboere. Bydel Ullern ønsker å ha mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen og en jevn fordeling av kvinner og menn i alle stillingskategorier på alle nivåer. Personer med minoritetsspråklig bakgrunn oppfordres til å søke. Bydel Ullern legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for personer med nedsatt funksjonsevne.

Les mer om Gustav Vigelands vei avlastning og barnebolig, Oslo kommune, Bydel Ullern

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon68 Presentasjon av stillingen:

En av våre medarbeidere skal ut i svangerskapspermisjon, og i den forbindelse søker vi etter en boleder til et vikariat fra 1.10.2020 til og med 31.08.2021.Det er gode muligheter for fast stilling etter endt vikariat i bydelen.

I Gustav Vigelands vei barne- og avlastningsbolig bor det ett barn, i tillegg er det syv barn med avlastningsvedtak i forskjellige størrelser. Dette er mennesker med ulike bistandsbehov og interesser. Vi søker deg som er motivert for å opprette, utvikle og kvalitetssikre tjenestene vi yter. Er du en aktiv person som trives godt i en hektisk hverdag, med mange ulike aktiviteter, tror vi du vil trives godt sammen med oss. Tjenestestedet har 12 årsverk fordelt på heltid og deltid. Du vil samarbeide tett med andre miljøterapeuter og ansatte med ulik erfaringsbakgrunn. Tjenestestedet er organisatorisk plassert i seksjon for bo- og dagtilbud. Seksjonen har også en egen faglig veileder som har veiledningsansvar og skal bidra til kvalitetsutvikling av tjenestetilbudet til brukerne, og kompetansehevende tiltak for alle ansatte.

Arbeidsoppgaver

Ansvar for vaktbok, ajourhold og tildeling av vakter i samarbeid med avdelingsleder

Faglig ansvarlig for oppfølging av rutiner, prosedyrer og instrukser knyttet til tjenesteytingen

Ansvarlig for fagadministrative systemer, og veiledning til tjenesteansvarlige i bruk av dette.

Faglig ansvarlig for tiltak og rammebetingelser i daglig jobbing, i samarbeid med de tjenesteansvarlige

Særskilt oppfølgingsansvar, og faglig veiledningsansvar overfor andre ansatte

Koordinere samarbeid med foresatte, verger og ulike samarbeidsinstanser

Følge opp og bistå i utarbeidelse av individuell plan samt sørge for at det holdes ansvarsgruppemøter, i samarbeid med de tjenesteansvarlige

Delta i daglige aktiviteter med brukerne ut ifra fastsatte planer, gjelder fortrinnsvis morgenstell og på kveldsvaktene

Stedfortrederoppgaver for avdelingsleder

Kvalifikasjoner

Vernepleier, eller annen helse- og sosialfaglig 3årig-høgskoleutdanning

God kjennskap til elektronisk pasientjournal (Gerica), GAT-prod, MinGat, EQS (avvikssystem)

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Erfaring med brukergruppen

Vi krever kunnskap om målrettet miljøarbeid (atferdsanalyse), gjerne med veiledningserfaring

Erfaring fra tilsvarende stillinger er ønskelig, men ikke et krav. Full opplæring vil bli gitt

Det kreves politiattest ved ansettelse

Ønsker erfaring med arbeid etter Lov om helse- og omsorgstjenester, kap. 9

Personlige egenskaper

Du må ha evne til å jobbe målrettet alene og i team

Du må ha godt humør og kunne bidra til et konstruktivt arbeidsmiljø

Du må være fleksibel og like å få nye utfordringer

Du må like å ha mange arbeidsoppgaver på en gang

Du må ha gode samarbeidsevner

Du må like å lede, veilede og administrere

Du inkluderer og delegerer der det er mulig for å spille de ansatte gode

Vi tilbyr

37,5 timers uke med to faste kveldsvakter, fri alle helger og "røde dager"

Et miljø med fokus på faglig vekst og rom for veiledning og refleksjon

Driftsmøter med de andre bo-lederne 3. hver uke

Inngår i enhetens utvidet lederteam

Nært samarbeid med boleder fra søsterbolig og andre boledere i seksjonen

Mulighet for å delta på relevante kurs/seminar som NAFO

Boligen ligger i naturskjønne omgivelser ved Frognerparken

Personalrabatt ved Sats/Elixia

Gode pensjons-, låne- og forsikringsordninger

Gode lønnsvilkår i lønnstramme 1815 (fra lønnstrinn 33, kr. 484 100,- til lønnstrinn 45, kr. 597 500, i tillegg kommer 10 timer kveldstillegg pr uke).

Kontaktinformasjon

Martin Ekran, Avdelingsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Gustav Vigelands vei 52
0274 Oslo

Søk på stillingen:Logg inn for å se kontaktinformasjon

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Oslo kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon68 Stillingsprosent: 100% Vikariat Startdato: 01.10.2020 Sluttdato: 31.08.2021 Søknadsfrist: 12.08.2020

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 12.08.2020

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • AUG 12
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Fakta om Gustav Vigelands vei avlastning og barnebolig, Oslo kommune, Bydel Ullern