<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Skatteetaten Økonom/revisor - merverdiavgift

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hvis du har økonomisk utdannelse, er nytenkende og har god gjennomføringsevne - kan du være medarbeideren vi søker etter!

Avdeling Innland har ansvaret for produksjonen knyttet til hele skatte- og avgiftsmanntallet, med unntak av skatt knyttet til utland og storbedrift. Avdelingen har ansvar for å tilrettelegge og følge opp egenfastsettinger, og foretar myndighetsfastsettinger, utvidede kontroller, saks- og klagebehandling, faglig styring og regelverksutvikling.

Stillingene er plassert i avdeling Innland og gruppen på Otta arbeider med publikumsveiledning og utvalgte risikoer innen merverdiavgiftsområdet.

Merverdiavgiften er svært viktig for finansiering av velferdsgodene i Norge, og høy kvalitet på merverdiavgiftsregisteret og skattemeldingene for merverdiavgift som blir innlevert, er en forutsetning for at forvaltningen fungerer godt. Merverdiavgiftssystemet bygges nå helt om. Det vil bli lagt større vekt på digitalisering og helhetstenking rundt bruk av tiltak som skal gi effekter for brukerne, intern effektivisering og generelt økt kvalitet.

Med et større brukerfokus og et samfunn i rask endring er det viktig at våre samarbeidsformer fremmer likebehandling og riktig og effektiv saksbehandling. Vi trenger derfor medarbeidere som har et helhetlig blikk på skatteområdet, og som kan bidra til utvikling og god kvalitet i oppgaveløsningen.

For å ivareta vårt samfunnsansvar og bidra til å bekjempe Covid-19, følger Skatteetaten til enhver tid de nasjonale helsemyndighetenes råd.  

Otta er kommunesenteret i Sel kommune og ligger i Gudbrandsdalen, midt mellom Oslo og Trondheim. Med sin nærhet til Rondane, Jotunheimen og Dovrefjell er Otta er flott utgangspunkt for naturopplevelser og friluftsliv.

Arbeidsoppgaver
Identifisere risikoer og sette inn riktige tiltak for å sikre korrekt rapportering på skattemeldingene for merverdiavgift, samt bidra til etterlevelse innen hele skatteområdet.  
Kvalifikasjoner
  • Du må minimum ha bachelorgrad eller høyere innen økonomi og/eller regnskap. Internasjonale grader må være godkjent av NOKUT
  • Studie innen informasjon og/eller kommunikasjon er en fordel
  • Du bør ha kompetanse innen strategisk utvikling
  • Erfaring fra arbeid med digitalisering er ønskelig
Personlige egenskaper
  • Du er nytenkende og løsningsorientert med god gjennomføringsevne
  • Du har god formidlingsevne og ser viktigheten av god dialog/kommunikasjon internt og eksternt
  • Evne til å se helhet og ha brukerfokus
  • Du tar ansvar for egen læring og utvikling
Vi tilbyr
  • utfordrende og varierte oppgaver i et inspirerende arbeidsmiljø
  • tverrfaglig teamarbeid
  • kompetanseutvikling
  • fleksitid og betalt overtid
  • trening i arbeidstiden
  • en raus personalpolitikk
  • medlemskap i Statens Pensjonskasse

Stillingen lønnes som rådgiver (kode 1434), seniorrådgiver (kode 1364), skatterevisor (kode 1223) eller spesialrevisor (kode 1224) fra kr 450 000 - 700 000 avhengig av kvalifikasjoner. For å få revisorkode må du ha karakteren C eller bedre i fordypningsemnene: revisjon, årsregnskap, skatterett og rettslære. De første seks månedene regnes som prøvetid.

Vi ber om at vitnemål/karakterutskrifter og attester lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden. 

Om arbeidsgiveren

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. Vi består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 6 500 ansatte.

Divisjon brukerdialog har ansvar for alle Skatteetatens publikumstjenester, som skattemelding, skatteoppgjør og skattekort. Divisjonen skal være en pådriver i etatens arbeid med å digitalisere, effektivisere og forenkle tjenester for brukerne, og utvikle etatens dialog med brukerne. Divisjonen har rundt 2000 årsverk og er etatens største enhet.

Skatteetatens arbeidsstyrke skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer spesielt personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger. Vi er en IA-bedrift og vil legge arbeidsforholdene til rette for deg hvis du har behov for det.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.

Det gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger, bierverv og/eller næringsinteresser for ansatte i Skatteetaten.

Les mer om Skatteetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Skatteetaten