<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Recover Nordic Vil du lede spennende og varierte prosjekter? Vi søker prosjektleder i Drammen!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du klar for nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg? Er du serviceinnstilt og løsningsorientert, og trives med å ha mange baller i luften? Da kan jobben som prosjektleder i Recover passe for deg!

Vi er på utkikk etter en prosjektleder til vår avdeling i Drammen som jobber med vann og håndverkprosjekter. Som prosjektleder i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området.

Din rolle som prosjektleder i Recover

Som prosjektleder i Recover vil din arbeidshverdag være hektisk ogspennende. Du vil kontinuerlig ha ansvar for å følge opp og lede titalls varierte prosjekter på ulike stadier, innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning.Ingen dag er lik!

Du vil være Recovers ansikt utad og den som harkontakt med kundengjennom første befaring og videre oppfølging i prosjektet. Du vil væreekspertkartleggingav skader og påfølgendekalkulering og rapporteringav prosjektet. Du vil ha ansvar forarbeidsledelsepå dine prosjekter gjennom samarbeid med våre egne sanerere og håndverkere, samt underleverandører.

I jobben vil du møte mange ulike mennesker, og din oppgave vil være åhjelpe kundentilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil fåfrihet og ansvargjennom ledelse av egne prosjekter og koordinering av sanererne og håndverkerne som utfører arbeid. Du vilsamarbeidetett og dele kunnskap med dine kolleger.

Vi tilbyr deg

Som prosjektleder hos oss vil du disponere en fullt utstyrt arbeidsbil i jobb, og få konkurransedyktige betingelser for bransjen. Du vil disponere PC, nettbrett og smarttelefon, og ta i bruk digitale systemer og apper i arbeidet ditt. Vi har høyt fokus på HMS, og har gode og profesjonelle prosesser forankret i vårt system.

I Recover kan du også få mulighet til faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Du vil utvikle en kompetanse innenfor ledelse av svært varierte oppdrag. Du vil få opplæring i våre systemer for kalkulering, rapportering og oppfølging av prosjekter gjennom Recoverskolen som består av interne kurs og e-læring. Det finnes også muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar, eller å videreutvikle seg innen spesialfag som blant annet fuktteknikk.

Du vil jobbe i et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Vi står på, bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi har en uformell tone og flat struktur, og treffes også utenom arbeidstid. Hos oss vil du utføre meningsfylt arbeid fordi vi også hjelper mennesker som har opplevd en skade i hjemmet sitt. Vi trives godt på jobb!

Kvalifikasjonskrav

  • Fagbrev/svennebrev i håndverksfag er ønskelig
  • Relevant erfaring er en fordel
  • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
  • Komfortabel med bruk av IT som arbeidsverktøy
  • Førerkort kl B (gjerne BE)

Personlige egenskaper

  • Positiv og service-innstilt
  • Selvstendig og strukturert
  • Fleksibel og takler mange baller i luften
  • Løsningsorientert og kvalitetsbevisst

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med avdelingsleder André Lund på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Start søkeprosessen ved å trykke på 'Søk'-knappen og følg stegene der.

Vi ansetter fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag!




Adresse: Industrigata 5,3414 Lierstranda

Om arbeidsgiveren

Recover Nordic er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader samt industriservice. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt over 2500 medarbeidere og 45 års erfaring. I Norge er vi over 970 faste medarbeidere og har en årlig omsetning på over 1,3 milliarder kroner.

Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men vi har også prosjekter innenfor eiendom, kommunal og offentlig sektor, og for private kunder. Vi er svært fokusert på miljø og jobber målrettet mot en bærekraftig virksomhet og FNs bærekraftsmål. Vi er trippel ISO-sertifisert og godkjent for ansvarsrett i flere klasser.

Vårt kundeløfte er: Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig. Vårt arbeid er, med andre ord, meningsfullt, morsomt og utfordrende. Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.

Les mer om Recover Nordic

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger