<  
>  
Stillingsannonse

Barista, kafé og bakerimedarbeider - heltid/deltid Bakeriet Sprø

Søknadsfrist : 30.11.2020

Vi søker medarbeidere som vil lage mat og drikke av naturlige råvarer. Vi produserer espresso, lager sandwicher, og serverer vår egen håndverksbakst. Vi ser også etter muligheter til å ekspandere vårt konsept.

Om oss

Bakeriet SPRØ tilbyr ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte sandwich, en kaffebar, et bredt utvalg av drikke og en meny som varierer med dag og sesong. Vi serverer kaffe som er brent i Ålesund dagen før den kommer til oss. Vi henter inspirasjon fra Nord-Amerika og Europa og blander det med norske tradisjoner. Vi deler lokale med en delikatesse og lokalmatforretning.

Om deg

Vi vil gi deg nødvendig opplæring. Har du relevant erfaring som barista eller med mat er det en fordel. Vi søker deg som elsker travle dager, hyggelige kollegaer og å ta vare på gjester. Du har evne til å takle en travel hverdag og har et naturlig fleksibelt lynne som kommer godt med når man er med å skape noe nytt. Av egenskaper er humøret det absolutt viktigste. Alt annet kan læres!

Kvalifikasjoner og egenskaper :

Erfaring fra relevant virksomhet kan være en fordel, men er ikke et krav.

Ønske å gi god kundeservice og være nysgjerrig på smak og mat.

Glad i dialog med kunder.

Språk: Norsk (eventuelt Svensk/Dansk), Engelsk er en fordel

Referanse: Fordel, ikke krav.

Lønn: Etter avtale

Hva har vi av jobber?

Hovedsaklig på dagtid (uke/helg), sjelden muligheter for kveldsarbeid. Arbeidstiden er varierende, men du må kunne jobbe helger.

Hvem er vi?

SPRØ ble etablert 19. juni 2015 av Gina Schønheyder. Jeg kommer opprinnelig fra Kingston, Jamaica, har bodd og arbeidet i Norge og USA i over 10 år før jeg etablerte håndverksbakeri i Oppdal.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Stendi Heimta er en institusjon som retter seg mot miljøterapeutiske tiltak for mennesker med sammensatte utfordringer. Tiltakene er hjemlet i
30.11.2020 Lillehammer
Om utrykningstjenesten:  Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå
26.10.2020 Flere steder
Me har ledigÅrdal kommune har fått midlar til ei stilling som miljøterapeut som skal ha særleg fokus på førebyggande arbeid
29.11.2020 Årdal
Me har ledigÅrdal kommune har fått midlar til ei stilling som miljøvaktmeister knytta mot brukarar som av ulike grunnar har
29.11.2020 Årdal
Stendi avdeling Høvik søker våken nattevakt til 69% stilling.
27.11.2020 Bærum
Stendi har ledig en fast helg- stilling ved avdeling Høvik, Bærum. Stillingen er på 29,58 %, bestående av arbeid hver
27.11.2020 Bærum
Om Risenga Bo- og Omsorgssenter: Risenga Bo- og Omsorgssenter er et sykehjem med 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i
22.10.2020 Asker
Vi trenger 2 nattevakter i fast stilling, samt tilkallingsvikarer i langvakter (12 timer) og medlever vakter (døgn), hvor det er
26.11.2020 Ringsaker
Vis alle 20.393 ledige stillinger

Vi har ledig stilling som barista, kafé og bakerimedarbeider heltid/deltid.

Åpen søknadsfrist, søknader behandles fortløpende.

I Bakeriet SPRØ tilbyr vi ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte sandwich, et bredt utvalg av drikke og en meny som varierer med dag og sesong. Vi har en kaffebar med espresso og drikker og serverer nybrent kaffe.

Les mer om Bakeriet Sprø

Stillingsbeskrivelse

Vi søker medarbeidere som vil lage mat og drikke av naturlige råvarer. Vi produserer espresso, lager sandwicher, og serverer vår egen håndverksbakst. Vi ser også etter muligheter til å ekspandere vårt konsept.

Om oss

Bakeriet SPRØ tilbyr ferske og naturlige bakevarer stekt i steinovn, nysmurte sandwich, en kaffebar, et bredt utvalg av drikke og en meny som varierer med dag og sesong. Vi serverer kaffe som er brent i Ålesund dagen før den kommer til oss. Vi henter inspirasjon fra Nord-Amerika og Europa og blander det med norske tradisjoner. Vi deler lokale med en delikatesse og lokalmatforretning.

Om deg

Vi vil gi deg nødvendig opplæring. Har du relevant erfaring som barista eller med mat er det en fordel. Vi søker deg som elsker travle dager, hyggelige kollegaer og å ta vare på gjester. Du har evne til å takle en travel hverdag og har et naturlig fleksibelt lynne som kommer godt med når man er med å skape noe nytt. Av egenskaper er humøret det absolutt viktigste. Alt annet kan læres!

Kvalifikasjoner og egenskaper :

Erfaring fra relevant virksomhet kan være en fordel, men er ikke et krav.

Ønske å gi god kundeservice og være nysgjerrig på smak og mat.

Glad i dialog med kunder.

Språk: Norsk (eventuelt Svensk/Dansk), Engelsk er en fordel

Referanse: Fordel, ikke krav.

Lønn: Etter avtale

Hva har vi av jobber?

Hovedsaklig på dagtid (uke/helg), sjelden muligheter for kveldsarbeid. Arbeidstiden er varierende, men du må kunne jobbe helger.

Hvem er vi?

SPRØ ble etablert 19. juni 2015 av Gina Schønheyder. Jeg kommer opprinnelig fra Kingston, Jamaica, har bodd og arbeidet i Norge og USA i over 10 år før jeg etablerte håndverksbakeri i Oppdal.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 30.11.2020

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • NOV 30
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Facta om Bakeriet Sprø