<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Ringsaker kommune PP-tjenesten - Pedagogisk-psykologisk rådgiver

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

PP-tjenesten i Ringsaker holder til i hyggelige lokaler sentralt plassert i Brumunddal. Enheten har 20.7 stillingshjemler, hvor 4.8 av disse er stillinger i Familiens Hus, et forebyggende og helsefremmende tilbud til barn, unge og deres familier i Ringsaker. En av disse er igjen en psykologstilling. Tre stillinger er særlig knyttet til arbeidsoppgaver som skal styrke og videreutvikle gode læringsmiljøer for elever i grunnskolen. PP-tjenesten er en gjennomgående tjeneste og er organisert i et barneteam og ungdomsteam. Tjenester til Ringsaker Videregående er en del av oppgavene til ungdomsteam.

I PP-tjenesten har du mulighet for å bidra til å påvirke barn og unges psykiske helse og læring gjennom både systemarbeid og individarbeid. Arbeid i PP-tjenesten gir en unik posisjon til å bidra til at voksne i barn og unges nettverk får nødvendig støtte og veiledning til å stå i krevende oppgaver. I tett samarbeid med skoler og barnehager er vi opptatt av barn og unges læringsutbytte sosialt, emosjonelt og faglig. Vi er stolte av arbeidsmiljøet vårt i PP-tjenesten med en faglig stimulerende, støttende og sosial kultur. Vi har fokus på kollektiv kompetanseutvikling, og samtidig verdsettes individuelle styrker og spesialkompetanse.

Vi søker

100 % stilling som pedagogisk-psykologisk rådgiver er ledig fra 1.10.2020

Arbeidsoppgaver

Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb, og vi søker deg som har engasjement og motivasjon for endringsarbeid. Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Utredning og kartlegging på individ- og systemnivå
  • Styrke det allmenpedagogiske tilbudet i barnehagene og det ordinære opplæringstilbudet i skolene gjennom systematisk arbeid slik at barn og elever får god faglig, sosial og emosjonell utvikling
  • Veiledning til pedagogisk personale i barnehage og grunnskole
  • Arbeide systemrettet og individrettet
  • Samarbeide nært med ansatte i barnehage og skole, foresatte, barn og elever og andre samarbeidsinstanser for å tilrettelegge tilbud for barn og elever
  • Bidra med kunnskap og kompetanseutvikling i barnehage og skole
  • Kunne iverksette ulike strategier i arbeidet med å legge til rette for gode læringsprosesser
  • Være sakkyndig der loven krever det

Kvalifikasjoner

  • Pedagogisk/spesialpedagogisk/psykologisk kompetanse på hovedfagsnivå/masternivå
  • God systemforståelse, relasjonskompetanse og veiledningskompetanse knyttet til både individ- og systemrettet arbeid i barnehage og skole
  • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • Utredningskompetanse og erfaring fra PPT er en fordel
  • Evner å arbeide systematisk og målrettet i endringsprosesser
  • Positiv, løsningsfokusert og fleksibel innstilling og evne til å ta initiativ
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Personlig egnethet vektlegges.

Annet

Lønn etter avtale.
Gode pensjonsordninger.

Tilsetting i grunnskolen og PP-tjenesten er betinget av godkjent politiattest.

Søkere må kunne disponere bil i tjenesten. Tjenestekjøring godtgjøres etter statens satser. Ansatte i Ringsaker kommune som kjører mer enn 1500 km/år med bruk av privat bil i tjenesten godtgjøres for tiden med kr 1,- i kompensasjon i tillegg til ordinær kilometergodtgjøring.

Elektronisk søknad og CV registreres via våre nettsider. Kopi av attester og vitnemål lastes inn som vedlegg til søknaden.

I henhold til offentleglova § 25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste dersom søkeren selv ber om det. Søkere som ønsker at navn skal unntas i offentlig søkerliste, må oppgi begrunnelse. Dersom begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet.




Adresse: Pedagogisk Psykologisk Tjeneste

Om arbeidsgiveren

Ringsaker kommune er med sine 34.700 innbyggere og 1280 kvadratkilometer den klart største kommunen i Innlandet. Ringsaker er kjent som Prøysenkommunen, som matkommunen og som næringskommunen. Mjøsa og det vakre kulturlandskapet gir fantastiske muligheter for rekreasjon og opplevelser. Sjusjøen har Norges beste skiløyper og kan innfri hyttedrømmen. De koselige småbyene Brumunddal og Moelv er i vekst, og det er et variert og mangfoldig botilbud i kommunen. Det er gode oppvekstmiljø og en tydelig satsing på økt læringsutbytte i skolen. Vil du jobbe i en av Norges mest offensive kommuner? Som arbeidstaker i Ringsaker, blir du en del av et stort og sammensatt fagmiljø med gode kollegaer.

Les mer om Ringsaker kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Nyutdannet
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Ringsaker kommune