<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Recover Nordic Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Vi søker tømrer på Bømlo/Stord!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg.

Vi er i sterk vekst og på utkikk etter en selvstendig tømrer til å jobbe i området Bømlo/Stord og omegn. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med 45 års erfaring fra området.

Din rolle som tømrer i Recover

Som tømrer i Recover vil din arbeidshverdag være fylt avsvært varierteoppgaver innenfor gjenoppbygging, rehabilitering og skadebegrensning. Ingen dag er lik! I tillegg til å være en utførende tømrer vil du også blispesialistpå reparasjoner etter skader. I jobben vil du møte mangeulike mennesker, og din oppgave vil være å hjelpe kunden tilbake til hverdagen så fort som mulig. Du vil fåfrihetog ansvar gjennom arbeidsledelse på egne prosjekter, ogsamarbeidemed kolleger i team.

Vi tilbyrdeg

Som tømrer hos oss vil du disponere en fullt utstyrtarbeidsbili jobb, og få konkurransedyktige betingelser. Du vil brukemoderneverktøy og utstyr, samt eget Recover-profilert arbeidstøy. Vi har høyt fokus på HMS, og har gode og profesjonelle prosesser forankret i vårt system.

I Recover kan du også få mulighet til faglig og personligutviklinginnad i bedriften. Du vil utvikle enbredere kompetanseinnenfor tømrerfaget gjennom interne kurs og varierte håndverksoppdrag. Det finnes også muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar, eller å videreutvikle seg innen spesialfag som bl.a. fuktteknikk.

Du vil jobbe i etsammensveiset teammed høy arbeidsmoral og mye kompetanse. Vi står på, bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi har en uformell tone og flat struktur, og treffes også utenom arbeidstid. Hos oss vil du utføremeningsfyltarbeid fordi vi også hjelper mennesker som har opplevd en skade i hjemmet sitt. Vi trives godt på jobb!

Kvalifikasjonskrav

  • Fagbrev/svennebrev som tømrer
  • Relevant erfaring innen snekker-/tømrerfaget
  • Beherske norsk/skandinavisk, skriftlig og muntlig
  • Førerkort kl B (gjerne BE)

Personlige egenskaper- hva trenger vi fra deg?

  • Positiv og serviceinnstilt
  • Selvstendig og ryddig
  • Takle hektiske hverdager
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorientert

Har du spørsmål om stillingene? Ta kontakt med avdelingsleder Gunnar Hammer på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Start søkeprosessenved å trykke på 'Søk'-knappen og følg stegene der.

Vi ansetter fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag!




Adresse: Hollundsdalen 61,5430 Bremnes

Om arbeidsgiveren

Recover Nordic er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader samt industriservice. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning med totalt over 2500 medarbeidere og 45 års erfaring. I Norge er vi over 1000 medarbeidere og har en årlig omsetning på over 1,3 milliarder kroner.

Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men vi har også prosjekter innenfor eiendom, kommunal og offentlig sektor, og for private kunder. Vi er svært fokusert på miljø og jobber målrettet mot en bærekraftig virksomhet og FNs bærekraftsmål. Vi er trippel ISO-sertifisert og godkjent for ansvarsrett i flere klasser.

Vårt kundeløfte er: Tilbake til hverdagen. Så fort som mulig. Vårt arbeid er, med andre ord, meningsfullt, morsomt og utfordrende. Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.

Les mer om Recover Nordic

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
snekker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger