<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Brønnøy kommune 100% fast stilling som avdelingsleder ved Brønnøysund barne- og ungdomsskole

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Brønnøyskolen søker en dyktig og engasjert avdelingsleder med sterk interesse for skoleutvikling og med et brennende engasjement forelevenes læring, helse og trivsel. Vi ønsker å tilsette en avdelingsleder som vil være med å utvikle Brønnøyskolen til en god plass å være forbåde elever og medarbeidere.

Brønnøysund barne- og ungdomsskole har ledig en 100% fast stilling som avdelingsleder på ungdomstrinnet. Stillingen ønskes besatt fra 01.01.2021

Brønnøysund barne- og ungdomsskole ligger midt på skoletunet i Brønnøysund, nært Brønnøysund videregående skole, voksenopplæringa, idrettshall, samfunnshus og rådhuset.

Skolen er en 1-10 skole, og vil for skoleåret 2020/21 ha ca. 320 elever.

I Brønnøyskolen skal skoleutviklinga være langsiktig, forutsigbar og i takt med tiden. Vi søker deg som aktivt vil være med på å utvikle skolen videre som en del av Brønnøyskolen og gjennom det regionale skolesamarbeidet på Sør-Helgeland.

Hos oss vil vi at ledelse av skolen direkte påvirker elevers læring i positiv retning. Elevene i Brønnøyskolen skal oppleve å ha en smart, digital skolehverdag. Dette betyr konkret at nettbrett skal være et naturlig verktøy for elever og lærere. Alle elever i Brønnøyskolen har egen iPad.

Brønnøy kommune er en språkkommune, og du som avdelingsleder vil være med på å drive dette arbeidet fram både i egen skole og på kommunenivå. I tillegg må arbeidet med Fagfornyelsen bidra til at skolen jobber som et lærende fellesskap, der avdelingsleder har ansvar for å lede arbeidet ved sin avdeling.

Brønnøyskolen legger vekt på et godt skolemiljø, der arbeidet med vennskap, inkludering og sosial kompetanse har prioritet. Vi er også

opptatt av å sikre at elevens medvirkning blir tatt på alvor i alle saker som omhandler deres skolehverdag.

Brønnøyskolen samarbeider med barnehager, videregående skole og andre instanser for å sikre elevenes utvikling og læring i et 0 - 18 årsperspektiv.

Arbeidsoppgaver
  • Ledelse og ansvar for en avdeling (60 %)
  • Inngå i ledergruppa ved skolen (rektor og avdelingsledere), der ansvarsoppgaver forøvrig drøftes og fordeles etter kompetanse, erfaring og behov.
  • Lede arbeid med læreplaner og øvrig skole- og kompetanseutviklingsarbeid på avdelinga
  • Personalansvar, herunder bemanningsplan m/arbeidsplaner, medarbeidersamtaler og oppfølging av ansatte
  • Følge opp saker vedr. elever som tilhører avdelinga, herunder delta i samarbeidsmøter osv.
  • Opprettholde et godt samarbeid med foresatte og andre aktører
  • Undervisning (40 %), primært på samme avdeling. Fag kan tilpasses ut fra søkerens kompetanse i forhold til andre utlyste stillingereller interne rokkeringer
Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

  • Undervisningskompetanse for grunnskolen og erfaring med undervisning fra de aktuelle trinn
  • Lederutdanning, eller relevant erfaring fra området. Arbeidsgiver ønsker å legge til rette for lederutdanning hvis dette ikke innehas.
  • IKT-kompetanse for undervisnings- og administrasjonsverktøy, herunder bruk av nettbrett

Personlige egenskaper

  • Evne til å skape et kollegialt fellesskap med god delingsstruktur, der det å gjøre hverandre god blir framhevet og verdsatt som fundament for faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø
  • Evne til å jobbe målrettet og systematisk i samarbeid med andre, og i samsvar med vedtatte budsjetter, utviklingsmål og Brønnøy kommunes lederstandard
  • Egnethet vil bli lagt betydelig vekt på

Stillingen krever politiattest(ikke eldre enn 3 måneder)

Vi tilbyr
  • Gode arbeidsforhold og hyggelige kolleger
  • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger
  • Brønnøy kommune er en IA- bedrift
  • En utviklingsorientert organisasjon
Spørsmål om stillingen

Rektor Ola Morten Moe, telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B1. (eller nivå B2 ved et universitet)

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis.

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte.

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Se annonsen og søk på stillingen





Om arbeidsgiveren

Brønnøy kommune er en av flere kommuner i Nordland med vekst. Vi ligger midt i leia - midt i landet - med ca. 7.900 innbyggere. Kystbyen Brønnøysund er regionsenter for de 5 kommunene på Sør-Helgeland. Regionen tilbyr unike naturopplevelser fra sjø (12 000 øyer og skjær) til fjell og innland med gode muligheter for friluftsliv.

Vi har gode bo- og oppvekstforhold med god barnehagedekning, desentralisert grunnskole, v.g. skole og rikt kulturliv. Gode kommunikasjoner med fly, ferjefri forbindelse til E-6 og jernbane og daglig hurtigruteanløp.

Les mer om Brønnøy kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 29
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
3 ledige stillinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Brønnøy kommune