<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Lovisenberg Diakonale Sykehus Sykepleier/vernepleier

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org.nr.: Stillingsident: 2020-129 Presentasjon av stillingen :

Klinikk for psykisk helsevern ved Lovisenberg Diakonale Sykehus består av psykiatrisk akuttmottak (PAM) og seks øvrige sengeposter med totalt 66 senger. Vi behandler hovedsakelig pasienter med schizofreni, langvarige psykoser, alvorlige personlighetsforstyrrelser og alvorlige psykiske lidelser i kombinasjon med rusmiddelbruk/rusavhengighet, og har øyeblikkelig hjelp-ansvar for innbyggere i tre bydeler i Oslo. Vi tilbyr blant annet samtaleterapi, miljøterapi og medikamentell behandling og har fokus på fysisk aktivitet og hverdagsmestring. Klinikken har et mål om å være nytenkende, og benytter sansestimulering og musikkterapi som en del av behandlingstilbudet.
Klinikken har ca. 250 årsverk.

Vi har et faglig stimulerende og trivelig arbeidsmiljø som er preget av nysgjerrighet, åpenhet og gjensidig respekt mellom faggruppene. Vi har utfordrende og variert hverdag som kan gi mulighet og vekst og utvikling for de ansatte.
Klinikk for psykisk helsevern har startet prosjektet «Åpen dør policy». Prosjektet skal bidra til redusert bruk av tvang, økt brukermedvirkning og mindre vold/trusler mot ansatte.

Ved post 2B har vi nå ledig 2 faste stillinger på natt for sykepleier/vernepleier i ca. 50 - 60 %. Ledig fra og med 04.01.2021.

Vi søker deg som er faglig engasjert, setter pasienten i sentrum og har evne til å inspirere og opprettholde et utviklende miljø. Personlig egnethet, fleksibilitet og gode samarbeidsevner vektlegges.

Å være ansatt hos oss innebærer å ha primærkontaktansvar for egne pasienter, utarbeide behandlingsplan, evaluere helsehjelpen og bidra til at pasienter får behandling preget av kontinuitet og kvalitet. Du vil også gå ansvarsvakter og være teamansvarlig på natt og helgevakter. Du samarbeider med flere yrkesgrupper om å tilby optimal behandling. Stillingen krever at du håndterer stress, har godt overblikk og evne til å samarbeide med andre i krevende situasjoner. Vi ønsker en kollega som er til å stole på, som er pliktoppfyllende og evner å bruke humor og spre godt humør.

Kvalifikasjoner:• Autorisasjon som sykepleier/vernepleier med erfaring/kompetanse innenfor psykisk helsearbeid. • Relevant videreutdanning er ikke et krav, men en fordel. • Erfaring fra arbeid med rus og voldsrisiko. • Erfaring i bruk av PLO meldinger og kjennskap til DIPS er en fordel.

Personlige egenskaper:
• Løsningsorientert og kreativ.
• Evne til å strukturere og organisere arbeid. • Høy gjennomføringsevne. • Evne til å ta beslutninger i krevende situasjoner. • Evne til å motivere og støtte kollegaer.

Vi tilbyr:
• Spennende og innholdsrik arbeidshverdag med og varierte oppgaver sammen med en fantastisk gjeng med engasjerte og kreative ansatte.
• Lønn etter overenskomst mellom Spekter og organisasjonene. • God pensjonsordning i KLP. • Et aktivt bedriftsidrettslag med bredt tilbud.

Ønsker du flere opplysninger kan du ta kontakt med avdelingssykepleier Monica Fagersand Nitteberg på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Link til søknadsskjema:For mer informasjon kontakt: , Monica Fagersand Nitteberg, Mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon, Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon





Om arbeidsgiveren

Lovisenberg Diakonale Sykehus AS er lokalsykehus for ca. 200.000 innbyggere i flere sentrumsbydeler i Oslo innen indremedisin og psykisk helsevern. Sykehuset har en omfattende planlagt kirurgi samt særskilte funksjoner som Lovisenberg lindring og livshjelp og det nasjonale oralmedisinske kompetansesenteret TAKO. Sykehuset eies av de diakonale stiftelsene Diakonova og Diakonissehuset Lovisenberg, og har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF. Sykehuset er basert på et diakonalt verdigrunnlag med ikke-kommersielt formål. Det forventes at du som medarbeider hos oss bidrar aktivt til at vi lever opp til våre kjerneverdier kvalitet og nestekjærlighet. Se www.LDS.no.

Les mer om Lovisenberg Diakonale Sykehus

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger