<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Seksjon ønh, Sykehuset Telemark Overlege

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: Logg inn for å se kontaktinformasjon1 Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon67 Presentasjon av stillingen:

Vi søker etter spesialist med bred erfaring innen ØNH-faget. Stillingen inngår i seksjonens vaktberedskap, som etter denne ansettelsen innbærer 6-7-delt hjemmevakt.
Det utarbeides egen vaktplan for sommerferieavvikling.

ØNH-seksjonen utreder og behandler alle typer lidelser tilhørende fagområdet, med unntak av kreftbehandling som er sentralisert til OUS. Vi utfører i tillegg ørekirurgi for andre sykehusområder. Seksjonen er godt utstyrt og har bl.a. IGS for bihulekirurgi. Seksjonen har p.t. 7 overlegehjemler og 4 faste LIS-stillinger. Avdelingen inneholder Hørselssentral med 8 audiografer og en moderne utstyrt poliklinikk med dyktige medarbeidere.

Vi ønsker ikke å bli kontaktet av rekrutteringsfirmaer, vikarbyråer eller andre annonsører.

Arbeidsoppgaver

  • De som ansettes vil delta i alle avdelingens oppgaver, som vaktarbeid, poliklinikk, operasjonsvirksomhet, internundervisning m.m.

Kvalifikasjoner

  • Søkere må ved oppstart ha full autorisasjon som lege i Norge og ha norsk godkjennelse som spesialist i ØNH-sykdommer, hode- og halskirurgi. Søkere som forventer slik godkjenning i nær fremtid er også velkomne til å søke.
  • Det kreves at søkere behersker norsk/skandinavisk språk skriftlig og muntlig.
  • Det er ønskelig med erfaring i journalsystemet DIPS, samt ha erfaring i bruk av talegjenkjenning.
  • Kjennskap til sykehuset, og særlig ØNH-avdelingens drift og rutiner vil bli vurdert positivt

Personlige egenskaper

  • Vi ønsker faglig engasjerte kolleger som har evne til å jobbe i et høyt tempo i en travel hverdag. Du må være nøyaktig,, kvalitetsbevisst, løsningsorientert og fleksibel. Da all pasientbehandling krever tett samarbeid mellom ulike faggrupper er det viktig at du evner å bidra aktivt til et godt, tverrfaglig arbeidsmiljø.
    Dersom du har forskningserfaring eller forskningsambisjoner, er dette bra.

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr et godt fag- og arbeidsmiljø med bred kompetanse og hyggelige kolleger. Sykehuset kan være behjelpelig med bolig og barnehageplass. Betingelser etter gjeldende avtaleverk.

Kontaktinformasjon

Ann Iserid Vik-Johansen, Seksjonsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Ulefossveien 55 3710 Skien

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Sykehuset Telemark HF

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon67 Stillingsprosent: 100% Fast Startdato: 01.02.2021 Søknadsfrist: 25.11.2020





Om arbeidsgiveren

Sykehuset Telemark HF(STHF) har ansvar for sykehus- og spesialisthelsetjenester til om lag 170 000 innbyggere i Telemark. Sykehusets pasientbehandling er organisert i syv klinikker, og har både somatisk og psykiatrisk virksomhet på flere steder i Telemark.
Sykehuset har om lag 3 000 årsverk.

Les mer om oss påwww.sthf.no

Kirurgisk klinikkbestår av fem avdelinger. Fire avdelinger dekker fagområdene; endo/mamma, ortopedi, gastrokirurgi, øre nese hals, urologi, plastikkirurgi, fødselshjelp og kvinnesykdommer. I tillegg kommer avdeling for kirurgiske poliklinikker og kontortjeneste.
Kirurgisk pasientbehandling utføres i Skien, på Notodden og i Porsgrunn. Ambulante poliklinikker i enkelte fagområder i Kragerø og på Rjukan. Klinikken har om lag 400 årsverk.

Les mer om Seksjon ønh, Sykehuset Telemark

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
13.05.2024 Oslo
Oris Dental er et av Norges største private helseforetak og representer et sterkt fagmiljø innen tannhelse. Virksomheten teller i dag
19.05.2024 Oslo
f:[["$","meta","0",{"name":"viewport","content":"width=device-width, initial-scale=1"}],["$","meta","1",{"charSet":"utf-8"}],["$","title","2",{"children":"Nyopprettede stillinger som områdeledere i Traftec - arbeidsplassen.no"}],["$","meta","3",{"name":"description","content":"Områdeledere i Agder, Traftec, Kristiansand S. Søknadsfrist: 05.05.2024."}],["$","link","4",{"rel":"canonical","href":"https://www.finn.no/349185461"}],["$","meta","5",{"name":"format-detection","content":"telephone=no, date=no, address=no, email=no"}],["$","meta","6",{"property":"og:title","content":"Nyopprettede stillinger
05.05.2024 Kristiansand
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
20.05.2024 Oslo
f:[["$","meta","0",{"name":"viewport","content":"width=device-width, initial-scale=1"}],["$","meta","1",{"charSet":"utf-8"}],["$","title","2",{"children":"Vi søker prosjektkoordinator! - arbeidsplassen.no"}],["$","meta","3",{"name":"description","content":"Prosjektkoordinator, Nettpartner, Tromsø. Søknadsfrist: 28.06.2024."}],["$","meta","4",{"name":"format-detection","content":"telephone=no, date=no, address=no, email=no"}],["$","meta","5",{"property":"og:title","content":"Vi søker prosjektkoordinator! - arbeidsplassen.no"}],["$","meta","6",{"property":"og:description","content":"Prosjektkoordinator, Nettpartner, Tromsø. Søknadsfrist:
28.06.2024 Tromsø
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
07.05.2024 Kristiansand
Traftec er en arbeidsplass for mange og kanskje nettopp deg… Elektro er kjernen av kompetanser i Traftec, men vi legger
Fortløpende Flere steder
Traftec er en arbeidsplass for mange og kanskje nettopp deg… Elektro er kjernen av kompetanser i Traftec, men vi legger
Fortløpende Flere steder
Vis alle 41.261 ledige stillinger

Fakta om Seksjon ønh, Sykehuset Telemark