<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

TkMidt (228901), Trøndelag fylkeskommune Doktorgradsstipendiat ved Kompetansesenteret tannhelse Midt (TkMidt)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon46 Presentasjon av stillingen:

TkMidt er ett av i alt fem regionale kompetansesentre i Norge. Samfunnsoppdraget for de odontologiske kompetansesentrene er å bygge opp regionale kompetansemiljø som kan være drivkraft for fagutvikling og forskning i tannhelsetjenesten, for å sikre befolkningen et behandlingstilbud med tilgang til avansert diagnostikk og tverrfaglig spesialistbehandling. TkMidt sine kjerneoppgaver er pasientbehandling, kompetanseutvikling og forskning.
Senteret tilbyr tverrfaglig spesialistbehandling og skal være en kilde til faglig utvikling for offentlig og privat tannhelsetjeneste i Midt-Norge.
TkMidt er eid av Trøndelag fylkeskommune, som et Fylkeskommunalt foretak (FKF)

TkMidt har ledig 100% stilling som doktorgradsstipendiat for prosjektet “Sammenhenger mellom vitamin D, oral helse og risiko for kognitiv svikt og demens”. For ansettelse i stipendiatstilling er det også en forutsetning at man får opptak til doktorgradsprogrammet ved Fakultet for medisin og helsevitenskap ved NTNU, og at en deltar i et organisert doktorgradsstudium innenfor ansettelsesperioden. Stillingen er finansiert av Stiftelsen Dam og Nasjonalforeningen for folkehelsen og har en varighet på 3 år med oppstart første kvartal 2021. Arbeidssted er TkMidt og NTNU.

Om prosjektet
Demens er den største globale utfordringen innen helse og omsorg i det 21. århundre. Vårt overordnede prosjektmål er å identifisere nye risiko- og årsaksfaktorer for demens ved å undersøke sammenhenger mellom vitamin D, oral helse og risiko for å utvikle kognitiv svikt og demens. Vi vil bruke data fra Helseundersøkelsen i Trøndelag (HUNT2--3--4). Både tradisjonelle og genetiske epidemiologiske metoder vil bli brukt. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom TkMidt, NTNU, St. Olavs hospital, Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse og andre internasjonale institutt.

Arbeidsoppgaver

Gjennomføre obligatoriske og relevante doktorgradskurs
Utføre statistiske analyser av omfattende observasjons- og genetiske data fra store kohortstudier Stipendiaten forventes å skrive manuskripter til tre vitenskapelige publikasjoner som vil inngå i doktorgradsavhandlingen Prosjektresultatene vil bli presentert på internasjonale og nasjonale konferanser

Kvalifikasjoner

Fullført mastergrad innen epidemiologi, folkehelse eller helsevitenskap. Stillingen som stipendiat har som hovedmål å kvalifisere for arbeid i forskningsstillinger. Du må ha en sterk faglig bakgrunn fra ditt tidligere studium, og ha en gjennomsnittskarakter fra mastergradsstudiet eller tilsvarende utdanning lik B eller bedre sammenholdt med NTNUs karakterskala.

I tillegg ønsker vi at du har:
Sterk motivasjon for stillingen og prosjektet
Erfaring fra arbeid med store datasett og kvantitative metoder Ferdigheter og erfaring med Stata eller R for statistisk analyse Stor interesse for å lære epidemiologiske og statistiske metoder Publikasjoner fra tidligere forskning, helst innen epidemiologi God muntlig og skriftlig framstillingsevne på engelsk God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk vil være en fordel

Personlige egenskaper

Det vil bli lagt vekt på motivasjon og personlig egnethet for stillingen
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
Evne til selvstendig og systematisk arbeid, men også kunne arbeide i team.

Vi tilbyr

Spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø Åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kolleger Gode kommunale pensjons- og forsikringsordninger i KLP. Lønn og tiltredelse etter avtale

Ansettelsen skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover og reglement.

Om søknaden
Søknaden og støttedokumentasjonen som skal legges til grunn for vurderingen, må være på engelsk eller norsk.

Søknaden må inneholde:
CV med publikasjonsliste eller andre vitenskapelige arbeider, attester, vitnemål, navn og telefonnummer til to referanser og søkerbrev som viser din motivasjon for prosjektet og hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over. Det vil bli tatt hensyn til fellesarbeider til publikasjoner. Dersom det i fellesarbeider er vanskelig å identifisere din innsats, må du legge ved en kort redegjørelse for din medvirkning. Søknaden vil bli vurdert av en sakkyndig komite. Ved vurdering av den best kvalifiserte kandidaten, legger vi vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen. Aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju.

Kontaktinformasjon

Astrid Jullumstrø Feuerherm, Forskningsleder, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Yi-Qian Sun, Prosjektleder/ hovedveileder, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Forskningsavdelingen TkMidt, Miljøbygget Teknobyen, Professor Brochs gt 2 og NTNU Trondheim
7030 Trondheim

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Trøndelag fylkeskommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon46 Stillingsprosent: 100% Midlertidig engasjement Søknadsfrist: 01.12.2020





Om arbeidsgiveren

Vår visjon er «Vi skaper historie». Vi lever etter verdiene: Åpen og nysgjerrig i holdning, Modig og ansvarlig i handling.

Trøndelag fylkeskommune er en kunnskapsorganisasjon med stor tverrfaglighet og rundt 4500 medarbeidere. Vi leverer tjenester som er viktig for folks hverdag. De største ansvarsområdene er utdanning, tannhelse og samferdsel. Vi er en stor samfunnsutvikler innen kultur, folkehelse, plan- og næringsutvikling.

Fylkeskommunen er politisk styrt med fylkestinget som øverste politiske organ. Vi har to administrasjonssteder: Steinkjer og Trondheim.

Fylkeskommunen ønsker en mangfoldig sammensetning av ansatte. For den som tilsettes i videregående skole kreves fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi utarbeider offentlige søkerlister, men du kan søke om unntak fra denne.

Les mer om TkMidt (228901), Trøndelag fylkeskommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om TkMidt (228901), Trøndelag fylkeskommune