<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Academic Work Vi søker prosjekt- og byggeleder til OPAK Trondheim

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du erfaring med prosjektledelse innen bygg- og anlegg og er klar for ditt neste steg i karrieren? Har du lyst til å bli en del av et miljø der du får ta del i verdiskapningen, hvor du har innvirkning på din egen utvikling og kompetanseheving? Ønsker du et åpent arbeidsmiljø der det er rom for nysgjerrighet og kreativitet? OPAK Trondheim søker Prosjekt- og byggeleder i Trondheim. OPAK skaper varige verdier gjennom rådgivning med høy kvalitet for oppdragsgivere i bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene, og vi er stadig på jakt etter flere dyktige medarbeidere. Vi er i vekst og søker ny ressurs innen prosjekt- og byggeledelse.

Hos oss blir du en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen. Vi er et sammensveiset team med et godt arbeidsmiljø og flat ledelsesstruktur hvor medvirkning vektlegges.

Stillingen som prosjektleder byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende oppdrag for et bredt spekter, særlig offentlige kunder.

Som ny i stillingen vil du gjennom vårt onboardingsprogram få nødvendig opplæring i våre system og bli godt kjent med bransjen, kunden og dine nye kolleger gjennom deltakelse i flere prosjekter før du får ansvar for dine egne. Vi setter kompetanseheving høyt, og underveis i din karriere hos oss vil du få det du trenger av nødvendige kurs og støtte til for å sikre at du har den kunnskapen du trenger for å gjennomføre dine prosjekter.

OPAK tilbyr

  • Varierte oppgaver og spennende prosjekter
  • Tilpasset etterutdanning og kursing
  • Svært fleksibel arbeidshverdag
  • Sosialt og åpent arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige vilkår
  • Goder som dekt internett og telefon, fri parkering og treningsrom

Arbeidsoppgaver

I stillingen vil du jobbe som prosjekt- og byggeleder med prosjektering av større prosjekt, i hovedsak opp mot offentlige kunder. I stillingen vil du få ansvar fra a-å for egne prosjekt og typiske oppgaver vil være:

  • Arbeide selvstendig eller i team for å gjennomføre bygge- og anleggsprosjekter etter avtale med oppdragsgiver
  • Ha ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader
  • Følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter
  • Innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
  • Bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift
  • Bidra til å skape struktur, relasjoner og godt samarbeid i et bygge- og anleggsprosjekt
  • Rapportere til oppdragsgiver

Vi søker deg som

  • Har fullført relevant høyere utdanning, minimum på bachelornivå
  • Fordel med erfaring fra bygg og anleggsbransjen, gjerne som prosjekt- og byggeleder eller fra entreprenørbransjen
  • Har meget gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig på norsk
  • Førerkort klasse B

Videre ser vi etter deg en engasjert og initiativrik kollega som evner å arbeidestrukturertved å planlegge, organisere og prioritere oppgaver effektivt. Du erfleksibelnår endringer oppstår, og kan gjøre tiltak og skifte fokus for å finne gode løsninger når situasjonen endres. I stillingen skal du jobbe tett med både kunder og kolleger, og det er derfor viktig at du er god til åsamarbeideog skaperelasjonersom varer.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn en søknad innenfristen 29. november.Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos OPAK. Alle søknader og henvendelser skal derfor rettes til Mari Helland i Academic Work.




Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

OPAK Trondheim er et søsterselskap til OPAK AS, OPAK Bergen AS og Stamhuset AS, med OPAK Gruppen som hovedeier.

OPAKs virksomhet i Trondheims-området ble etablert i 1997 og medarbeiderne har erfaring fra entreprenør, rådgiver og byggherre innen alle sektorer for bygg og anlegg, inkludert tekniske fag. For å tilpasse fagmiljøene i Trondheim og Bergen til sine respektive markeder og samtidig tilby medarbeiderne lokalt medeierskap, ble OPAK Trondheim AS fisjonert ut fra OPAK AS sommeren 2018. Fisjonen har vært vellykket med blant annet mer større nærhet til kundene, lokalt tilpassede kostnadsstrukturer og tydeligere målretting av ledelsesressursene. Fremover vil sentrale medarbeider bli invitert inn på eiersiden. Et økende aktivitetsnivå i kombinasjon med en klar resultatforbedring viser at dette var et riktig valg. I Trondheim er de for tiden 11 medarbeidere og de har en solid, langsiktig ordrereserve.

OPAK Trondheim gjennomfører både store og små prosjekt for private og offentlige aktører. Derfor har de god kunnskap og erfaring om markedet i Midt-Norge. Deres viktigste ytelser er: Prosjektledelse, byggeledelse og SHA rådgivning.

Eksempler på utviklende prosjekter og sentrale kunder er Værnes lufthavn, Metrobuss, SARA Avløpsrenseanlegg, kampflybase Ørland, Granåsen Idrettspark, Statens Vegvesen, Trondheim kommune og Malvik kommune med flere.

Les mer om Academic Work

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 25
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
6 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Academic Work