<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

DNB Corporate Banking Vil du jobbe tett på bedriftene og bidra til videre utvikling av næringslivet i Troms og Finnmark?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

DNB Corporate Banking

Bedriftsrådgiver

Vil du jobbe tett på de mest spennende bedriftene og bransjene i Troms og Finnmark, og bidra til videre utvikling av næringslivet i regionen?

DNB utvikler seg i takt med næringslivet og er en synlig og viktig samarbeidspartner og støttespiller for både næringsliv og samfunnsliv i Troms og Finnmark.

Som bedriftsrådgiver vil du pleie og utvikle eksisterende kundeportefølje og drive innsalg mot nye kunder. Du vil samarbeide med gode kollegaer i avdelingen og med kollegaer på tvers i konsernet. Avdelingen betjener mellomstore og store bedriftskunder i markedsområdet Tromsø/Finnmark og jobber ut fra kontorene våre i Tromsø og Alta.

For å trives og lykkes i rollen som bedriftsrådgiver må du ha stor interesse for det lokale næringslivet og god forståelse for de utviklingstrekk og trender som påvirker utviklingen lokalt. Gjennom tett samarbeid med erfarne kollegaer og interesse for å sette deg inn i bedriftenes forretning og bransje, vil du sikre tilpasset, strategisk rådgivning og optimale løsninger for den enkelte kunde. På den måten vil du bidra til at både bedrifter og DNB når sine forretningsmessige og økonomiske mål og forpliktelser.

Ansvar og arbeidsoppgaver

  • Oppfølging og utvikling av egen kundeportefølje, inkl. kredittvurdering, risikohåndtering og utarbeidelse av kredittsaker for bankens besluttende organer
  • Markedsføring, salg og relasjonsbygging overfor eksisterende og potensielle kunder, inkl. prospecting av nye kunder

Kompetansekrav

  • Relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå
  • Relevant erfaring
  • God salgs- og relasjonskompetanse
  • Digital kompetanse
  • God regnskapsforståelse
  • Analytiske evner

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som trives med en utadrettet og kundefokusert arbeidshverdag. Du tar initiativ og er vant til å jobbe selvstendig. Samtidig både trives og fungerer du godt med en samarbeidsorientert arbeidsform, og bidrar med kompetansedeling til et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø.

Du er systematisk, velorganisert og foretar nødvendige prioriteringer for å gjennomføre innenfor de gjeldende frister. Gjennom tidligere erfaringer har du bevist at du evner å sette deg raskt inn i ulike problemstillinger og komplekse saksforhold og at du har en ryddig og tydelig kommunikasjonsform, både skriftlig og muntlig. Du er pålitelig, har høy integritet og er opptatt av å finne gode løsninger for kundene. Og ikke minst, du kjenner deg igjen i våre verdier: Nysgjerrig, modig og ansvarlig.

Vi tilbyr

En spennende og variert arbeidshverdag med gode faglige utfordringer i et aktivt og sosialt arbeidsmiljø. Du vil jobbe med kollegaer som har stort pågangsmot, god samarbeidsånd og sterk vilje og evne til å lykkes. I tillegg til kolleger som jobber med bedriftskunder i markedsområdet Troms og Finnmark vil du også være en del av arbeidsmiljøet på kontoret i Tromsø på totalt rundt 60 personer.

Søknadsfrist:03.12.2020
Arbeidssted:Tromsø
Kontaktperson:Tone Wilsgaard, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon




Adresse: Tromsø

Om arbeidsgiveren

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass der alle trives og føler seg ivaretatt, og har en grunnleggende tro på at mangfold bidrar til økt innovasjonskraft og verdiskapning. Gjennom ansatte med ulik alder, kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.

Les mer om DNB Corporate Banking

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.373 ledige stillinger

Fakta om DNB Corporate Banking