<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Head4More Har du ledererfaring fra tech-miljøer, og ønsker et løft i karrieren?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Group Tech Lead


Unik mulighet i et hurtigvoksende norsk SaaS-konsern med ambisjon om å bli ledende i Europa!Har du ledererfaring fra tech-miljøer, og ønsker et løft i karrieren? Om du i tillegg kunne tenke deg å være med å utvikle et av Europas raskest voksende SaaS-konsern, bør du lese videre!

Den kraftige veksten vår gjør at vi nå etablerer en egen ledergruppe for teknologimiljøet i konsernet. Som Group Tech lead blir du en sentral del av denne ledelsen, og du vil rapportere direkte til Chief Technology Officer (CTO).Som Group Tech Lead blir din viktigste oppgaveå lede inntil 10 Tech-team, som utvikler og vedlikeholder ulike domener på det som over tid vil bli en felles teknologiplattform. Teamene utgjør en viktig del av kontorene våre i hhv. Baltikum, Danmark, Sverige og Norge. De enkelte teamene ledes lokalt av en Tech Lead, som vil rapportere direkte til deg. Teamene består hver av tre til fire softwareutviklere, som jobber tett med dedikerte eksperter fra produktorganisasjonen og User Experience-miljøet (UX). Målet vårt er at teamene jobber mest mulig autonomt, men i et høyt tempo og med klare målsettinger.

Du blir inspiratoren, coachen og den som er med å stake ut de strategiske føringene på teknologiområdet. Foruten å bidra aktivt i konsernets Tech-ledergruppe, vil du samarbeide tett med ledere på tvers av organisasjonen, og særlig da med produktmiljøet og det kommersielle apparatet. På denne måten vil du bidra til å sikre at vi til enhver tid har innovative, driftssikre og markedsorienterte løsninger som gjør oss til en foretrukket leverandør innen digital anbudshåndtering både for innkjøpere og leverandører.Vi søker degmed høyere relevant utdanning og ledererfaring fra selskaper innenfor IT, Tech, SaaS, consulting eller tilsvarende. Du motiveres av å skape resultater gjennom andre, og inspirerer dine kolleger til innovasjon og initiativ. Dine strategiske og analytiske evner er en viktig suksessfaktor, i tillegg til svært gode kommunikasjonsferdigheter på engelsk og et av de skandinaviske språkene. Tech-ledergruppen vil være lokalisert ved konsernets hovedkontor, sentralt i moderne lokaler på Skøyen. Ettersom dine direkterapporterende Tech Leads vil jobbe lokalt, innebærer det at du må trives med noe reising og være interessert i å forstå ulike kulturer og ikke minst hvordan du på beste vis kan lede på tvers av landegrensene i Europa. Foruten å ivareta organisk vekst, vil du være med i integreringen av oppkjøpte selskaper og det påfølgende konsolideringsarbeidet.

I Mercell får duen sentral, nyopprettet lederstilling i et internasjonalt ledende selskap med høye ambisjoner for fremtiden. Du blir del av en organisasjon med sterkt fokus på samarbeid, kompetansedeling og kontinuerlig utvikling. Hos oss vil du oppleve at det er korte beslutningslinjer, og ditt bidrag blir avgjørende for vår videre suksess. Vi kan love spennende utfordringer og konkurransedyktige betingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen,ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Anne Skinnemoen, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under ”søk” eller via annonsen påså snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Mercell.

Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
"Mercell is a leading digital platform for public eTendering and has recently entered the eProcurement market. The company has approximately 1,000 pre-award buyers, more than 330 post-award buyers and close to 16,000 suppliers as customers. Mercell’s unique marketplace simplifies the tender and procurement process and makes it safe and easy for buyers to find relevant suppliers for their tenders and daily purchasing needs. Mercell also ensures suppliers find relevant business opportunities as well as tools for the suppliers to digitally receive and handle purchases from public and private buyers. Mercell delivers services to public and private buyers in 13 European countries and our aim is to become the leading software-as-a-service (SaaS)-platform for eTendering and eProcurement in Europe." Les mer om Head4More

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?Oris Dental Moa åpner 1. juni sentralt på Amfi Moa i
02.04.2024 Ålesund
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
02.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
24.03.2024 Oslo
Om trainee-stillingen:Som trainee vil du ta del i rådets daglige drift, men du vil også få et særlig ansvar for
01.04.2024 Nordkapp
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Forsvarsbygg på Jørstadmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver. Vi ønsker å tilsette ca. 2-3 sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drift
19.04.2024 Lillehammer
Vis alle 39.805 ledige stillinger

Fakta om Head4More