Akerrestauranter AS består av Louise Restaurant & Bar og Albert Bistro. Sammen med Lekter’n utgjør de Mat og Drikke-Gruppen som holder til på ettertraktete Aker Brygge. Gruppen ble startet av Pål Gjelseth i 1983, og sammen med broren Tom har de drevet restaurantgruppen sammen. Nå har neste generasjons brødre, Markus og Joppe Gjelseth overtatt og sammen med et ungt og energisk team drifter og utvikler de restaurantkonseptene videre.
Vi ser nå etter en kunnskapsrik sommelier som ønsker å være med på å ta vår vinmeny til nye høyder. Du er en som jobber aktivt og målrettet for å gi gjestene den fantastiske smaksopplevelsen som oppstår når vin og mat kombineres på den helt riktige måten. Du drives også av å lære opp og utvikle dine kollegaer, for sammen å styrke den totale vinkompetansen. Målet vårt er å utvikle et unikt vinkart som står i stil med våre restauranter.
Louise er Mat og Drikke sitt flaggskip. Restauranten har fokus på kortreiste råvarer av ypperste kvalitet, og spesialiserer seg på sjømat med tilhørende viner. Albert Bistro er Aker Brygges franske perle, hvor det serveres fristelser til frokost, lunsj og middag. Menyen vil i større grad fokusere på småretter og snacks fremover, som serveres med franske viner, eller gjerne en nydelig champagne.
Hva ønsker vi av deg?
- Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av faget
- En som ønsker å dele og videreformidle kunnskapen sin til gjester, så vel som kollegaer
- Er inspirerende og imøtekommende
- Smilende og til stede for gjester og kollegaer
- Strukturert
- Fremoverlent og serviceinnstilt
Kvalifikasjoner
- Du har tidligere jobbet som servitør, og gjerne i høyere operative stillinger (hovmester, barsjef, restaurantsjef)
- Være utdannet sommelier
- Satt opp vinmeny tidligere
- Har en forståelse for vinkalkyler, og gjerne jobbet med dette tidligere
Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver
- Ansvarlig for vinkartene
- Videreutvikle vinmenyer i samarbeid med restaurantsjef og administrerende direktør
- Kontinuerlig kursing av de ansatte på vinen vi til enhver tid har på huset
- Bidra til å skape god trivsel og et godt arbeidsmiljø
Stillingen er operativ. Du vil ha din egen stasjon, og jobbe sammen med hovmester og servitør. Stillingen rapporterer direkte til administrerende direktør.
Hva du kan forvente av ossDu vil få en spennende og utfordrende stilling, med ansvar i et ungt, fremoverlent og hektisk arbeidsmiljø. Du blir en del av et selskap med lang historie hvor vi er opptatt av mennesker og setter stor stolthet i vårt sterke, faglige miljø. Du vil oppleve en tilstedeværende og engasjert ledelse med støttefunksjoner på drift, økonomi, marked, salg, booking og HR. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode utviklingsmuligheter.
Er du den vi leter etter? Da håper vi at du søker!
Søknadsfrist er 13.12.2020.
Lurer du på noe? Ta kontakt!
Kontaktperson:
Victoria David-Andersen
HR-ansvarlig
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Adresse: Oslo