<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Head chef/Kjøkkensjef søkes til Hitchhiker Hitchhiker

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Head chef/kjøkkensjef søkes til Hitchhiker

UNIK MULIGHET: Er du vår nye kjøkkensjef?

Hitchhiker er på jakt etter en erfaren, kreativ og faglig flink kjøkkensjef. Du vil ha ansvar sammen med våra kokker for et kjøkken i stadig utvikling. Vi tror at du er en person som har god ordenssans, er strukturert, energisk og positiv. Du har overblikk- og kontroll, men samtidig elsker å tenke utenfor boksen.

Vi ser etter deg som:

  • Har fagbrev som kokk, eller relevant ledererfaring fra tilsvarende steder.
  • Har en brennende interesse for mat
  • Jobber strukturert, effektivt og er flink til å planlegge
  • Er positiv og liker å jobbe i team, men setter i gang ting på eget initiativ
  • Kan muntlig og skriftlig skandinaviske språk eller engelsk
  • God kommunikasjon og kan sette opp kalkyler og varetellingsskjema.
  • Har erfaring med olike hjelpemidler og plattformar som ex; Planday, Microsoft Office.
  • Tar opplæringsansvar på alvor
  • Er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner

Ditt hovedansvar vil være:

  • Oppfølging og utvikling av kokker, all produksjon og innkjøp av mat
  • Varekost, prissetting, kalkyler og utvikling av menyer
  • Personaladministrative oppgaver som vaktlister og bemanning.
  • Kjøkkenøkonomi som varekost, matsvinn og fakturakontroll
  • Utvikling- og opplæring av ansatte
  • Lede, motivere og skape et godt arbeidsmiljø
  • Oppfølging av matsikkerhetssystem

Vi kan tilby deg:

  • Innholdsrike dager med høy aktivitet
  • Muligheten til å være med å utvikle Hitchhiker videre
  • Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger
  • Rom for personlig utvikling
  • Lønn etter avtale

Om arbeidsgiveren

Hitchhiker er landets første streetfood-restaurant, og har siden åpning vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Med gatemat inspirert fra Asia er vi kjent for å introduserere uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver sin side av kloden kombinert i én og samme rett, og menyen endres hyppig etter sesong med et fokus på bærekraftige råvarer. Fra 2020 har vi hatt en 6-retter og en 8-retter på menyen samt á la carte. Menyen er preget av nye morsomme asiatisk-inspirerte retter som crispy kongekrabbetaco, wontonsuppe og okonomiyaki. Her får man en kulinarisk reise fra gatehjørne til gatehjørne. Hitchhiker handler om streetfood, lettbeint stemning og dele med venner.

//////

Lava Oslo består av de tre mesterkokkene Tom Victor Gausdal, Anders Braathen og Even Ramsvik. Sammen står de for driften av restaurantene Katla, Hitchhiker, Smalhans, Brutus, The Golden Chimp, Hrímnir, Dugurd Kantiner, Haakon, Vega snackbar og Sentralen. Et kjennetegn som går igjen i Lava Oslo sine prosjekter er et fokus på diversitet og bærekraft. Dette hardtslående kokkekollektivet ønsker å skape steder og opplevelser som tilfører noe nytt til områdene og miljøene de springer ut i. Fellesnevneren for alle restaurantene er matglede, kreativitet og nysgjerrighet rundt utforsking av norske og kontinentale smaker.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Om Risenga bo- og omsorgssenter Risenga Bo- og Omsorgssenter er et sykehjem med 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i
04.03.2021 Asker
Aleris Tromsø søker sykepleier til operasjon/operasjonssykepleier. Fast stilling 50-100%. Aleris Sykehus og Røntgen Tromsø holder til i moderne lokaler i Sjøgata 31-33 i
04.03.2021 Tromsø
Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?   Vi søker deg som er
10.09.2020 Hele Norge
Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?   Vi søker deg som er
10.09.2020 Hele Norge
Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?   Vi søker deg som er
10.09.2020 Hele Norge
Vil du ha sommerjobb i Skanska og være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?  
10.09.2020 Hele Norge
Vil du ha sommerjobb i Skanska og være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?  
10.09.2020 Hele Norge
Vil du ha sommerjobb i Skanska og være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge?  
10.09.2020 Hele Norge
Vis alle 33.314 ledige stillinger

Hitchhiker er landets første streetfood-restaurant, og har siden åpning vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Med gatemat inspirert fra Asia er vi kjent for å introduserere uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver sin side av kloden kombinert i én og samme rett, og menyen endres hyppig etter sesong med et fokus på bærekraftige råvarer. Fra 2020 har vi hatt en 6-retter og en 8-retter på menyen samt á la carte. Menyen er preget av nye morsomme asiatisk-inspirerte retter som crispy kongekrabbetaco, wontonsuppe og okonomiyaki. Her får man en kulinarisk reise fra gatehjørne til gatehjørne. Hitchhiker handler om streetfood, lettbeint stemning og dele med venner.

Les mer om Hitchhiker

Stillingsbeskrivelse

Head chef/kjøkkensjef søkes til Hitchhiker

UNIK MULIGHET: Er du vår nye kjøkkensjef?

Hitchhiker er på jakt etter en erfaren, kreativ og faglig flink kjøkkensjef. Du vil ha ansvar sammen med våra kokker for et kjøkken i stadig utvikling. Vi tror at du er en person som har god ordenssans, er strukturert, energisk og positiv. Du har overblikk- og kontroll, men samtidig elsker å tenke utenfor boksen.

Vi ser etter deg som:

  • Har fagbrev som kokk, eller relevant ledererfaring fra tilsvarende steder.
  • Har en brennende interesse for mat
  • Jobber strukturert, effektivt og er flink til å planlegge
  • Er positiv og liker å jobbe i team, men setter i gang ting på eget initiativ
  • Kan muntlig og skriftlig skandinaviske språk eller engelsk
  • God kommunikasjon og kan sette opp kalkyler og varetellingsskjema.
  • Har erfaring med olike hjelpemidler og plattformar som ex; Planday, Microsoft Office.
  • Tar opplæringsansvar på alvor
  • Er løsningsorientert og har gode samarbeidsevner

Ditt hovedansvar vil være:

  • Oppfølging og utvikling av kokker, all produksjon og innkjøp av mat
  • Varekost, prissetting, kalkyler og utvikling av menyer
  • Personaladministrative oppgaver som vaktlister og bemanning.
  • Kjøkkenøkonomi som varekost, matsvinn og fakturakontroll
  • Utvikling- og opplæring av ansatte
  • Lede, motivere og skape et godt arbeidsmiljø
  • Oppfølging av matsikkerhetssystem

Vi kan tilby deg:

  • Innholdsrike dager med høy aktivitet
  • Muligheten til å være med å utvikle Hitchhiker videre
  • Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger
  • Rom for personlig utvikling
  • Lønn etter avtale

Om arbeidsgiveren

Hitchhiker er landets første streetfood-restaurant, og har siden åpning vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Med gatemat inspirert fra Asia er vi kjent for å introduserere uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver sin side av kloden kombinert i én og samme rett, og menyen endres hyppig etter sesong med et fokus på bærekraftige råvarer. Fra 2020 har vi hatt en 6-retter og en 8-retter på menyen samt á la carte. Menyen er preget av nye morsomme asiatisk-inspirerte retter som crispy kongekrabbetaco, wontonsuppe og okonomiyaki. Her får man en kulinarisk reise fra gatehjørne til gatehjørne. Hitchhiker handler om streetfood, lettbeint stemning og dele med venner.

//////

Lava Oslo består av de tre mesterkokkene Tom Victor Gausdal, Anders Braathen og Even Ramsvik. Sammen står de for driften av restaurantene Katla, Hitchhiker, Smalhans, Brutus, The Golden Chimp, Hrímnir, Dugurd Kantiner, Haakon, Vega snackbar og Sentralen. Et kjennetegn som går igjen i Lava Oslo sine prosjekter er et fokus på diversitet og bærekraft. Dette hardtslående kokkekollektivet ønsker å skape steder og opplevelser som tilfører noe nytt til områdene og miljøene de springer ut i. Fellesnevneren for alle restaurantene er matglede, kreativitet og nysgjerrighet rundt utforsking av norske og kontinentale smaker.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Hitchhiker