<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

BLÅ KORS FREDRIKSTAD Vi søker etter Sosionom som kan lede prosjektet Ambulerende sosionomtjeneste

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad har fått tildelt midler til Prosjektet Ambulerende
sosionomtjeneste og i den anledning søker vi etter Sosionom som kan lede prosjektet.

Prosjektet har en varighet til 31.01.2023. Stillingen innebærer prosjektledelse. Ansettelsen er midlertidig.

En sosionomtjeneste har som hensikt å øke og videreutvikle det sosialfaglige tilbudet til personer med ROP lidelser. Et slikt tilbud vil være supplerende og av stor verdi for de tjenestene vi og det offentlige tilbyr. Sosionomen vil gi den enkelte tett og fleksibel oppfølging, og samtidig bidra til bedre koordinerte hjelpetiltak både i egen organisasjon og med det øvrige hjelpeapparatet. Prosjektet vil bidra til å gi personer med ROP-lidelser bedre levekår og økt livskvalitet.

Målgruppen i prosjektet personer som er 18 år og eldre med ROP-lidelser (ruslidelser og psykisk sykdom). Målgruppen mottar tjenester fra Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad, det offentlige og/eller andre ideelle aktører. Det første året i prosjektet ønsker vi å tilby tjenesten internt i stiftelsen.

Hovedmålsettingen for en ambulerende sosionomtjeneste vil være å kartlegge deltakerens utfordringer, behov og motivasjon for endring, for deretter å etablere en plan for oppfølging med hjelp fra det offentlige tjenestetilbudet som svarer på utfordringer.

Våre verdier egenkraft, medmenneskelighet, verdighet og kvalitet er et viktig fundament i prosjektet. Sosionomen skal ta den enkelte på alvor med fokus på hjelp til selvhjelp og myndiggjøring.

Prosjektleder er en del av en prosjektgruppe med ressurser fra stiftelsen. Prosjektleder rapporterer til virksomhetsleder på Varmestua. Konseptutvikling og videreføring av prosjektet vil være viktige arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner:

  • Bachelorstudium innen helse- og sosialfag (Sosionom)
  • God kjennskap til hjelpeapparatet
  • Relevant arbeidserfaring og kunnskap/erfaring innen ROP
  • Erfaring fra prosjektledelse
  • Erfaring med MI (Motiverende Intervju) og FIT (Feedback Informed Treatment) er ønskelig, men det stilles ikke krav om dette
  • Erfaring fra frivillig arbeid er positivt

Personlige egenskaper:

  • Selvgående
  • Motiverende og engasjert samarbeidspartner for brukere, kollegaer og Tidgivere, samt eksterne samarbeidspartnere.
  • Stor arbeidskapasitet og arbeidslyst med evnen til å prioritere innenfor eget ansvarsområde samt å kunne arbeide selvstendig
  • Strukturert og fleksibel
  • Godt humør og stort engasjement
  • God til å bygge relasjoner

Stillingen lønnes iht. garantilønnsystem Landsoverenskomst for helse og sosiale tjenester mv., stillinger med krav til 3-årig U/H utdannelse.

Ønsket oppstart 1. mai.

Spørsmål om stillingen kan stilles til Jorid D. Bertelsen, virksomhetsleder Varmestua,
Mobil /epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon / Logg inn for å se kontaktinformasjon Spørsmål om rekrutteringsprosessen kan sendes til HR Rådgiver June Dahlman på e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 7. februar 2021



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad er i dag et av de større blåkorstiltak på landsplan, og driver virksomhetene Jobbkonsulentene, Ilaveien Bosenter, Kulåssenteret, Blå Kors Hauga, Barnas Stasjon, Krise- og incestsenteret, Varmestua og Seiersborg Videregående Skole AS. I tillegg har virksomhetene en Fellesadministrasjon. Våre virksomheter representerer 443 omsorgs-/botrenings-, behandlings-, arbeidsmarked tiltaks-, trenings- og skoleplasser. Totalt har Stiftelsen Blå Kors Fredrikstad 141 ansatte, og flere titalls frivillige medarbeidere. Vårt fokus er å hjelpe mennesker til et bedre liv.

Jobbkonsulentene er et arbeidsmarkedstiltak, som etter avtale med NAV Østfold tilbyr følgende tiltak:

«Avklaring i skjermet virksomhet» (AVKL) inneholder systematisk kartlegging og vurdering av tiltaksdeltakers arbeidsevne og eventuelle behov for bistand for å komme i, eller beholde, arbeid. Vi arrangerer tiltaket i Fredrikstad og Sarpsborg. 

Gjennom «Arbeidspraksis i skjermet virksomhet» (APS) får tiltaksdeltaker tilrettelagt arbeidstrening med oppfølging. Hensikten er å bidra til styrking av tiltaksdeltakeres muligheter til å komme i arbeid eller utdanning, samt å bidra til å prøve ut tiltaksdeltakeres muligheter på arbeidsmarkedet. Vi arrangerer tiltaket i Fredrikstad.        

«Arbeid med bistand» (AB) er et formidlingstiltak. Gjennom samarbeid med jobbkonsulent, får tiltaksdeltakere bistand til å få og beholde arbeid i det ordinære arbeidsliv. Vi arrangerer tiltaket i Fredrikstad og Sarpsborg.


Les mer om BLÅ KORS FREDRIKSTAD

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøkende sosionom
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om BLÅ KORS FREDRIKSTAD