<  
>  
Stillingsannonse

Magefølelsen Podkast Åpen søknad – Magefølelsen Podkast

Søknadsfrist : Fortløpende

Stillingsbeskrivelse

Digger du markedsføring eller lydredigering? 

Jeg har en podkast hvor jeg intervjuer modige kvinner med engasjement for samfunnsutvikling og med spesielt fokus på bærekraft, mental helse, likestilling, bistand ol. Podkasten handler om skam, det å være seg selv, engasjement, inspirasjon, innovasjon, verdier, personlighet, oppturer, nedturer, utvikling, samfunnsansvar, løsninger, motivasjon, inspirasjon og det å gjøre hverandre gode.

Digger du konseptet? Fortsett å lese! Hvis ikke tror jeg ikke vi burde jobbe sammen :)

Jeg har til nå gjort alt arbeidet med podkasten selv og kunne gjerne tenkt meg å samarbeide med noen som ønsker erfaring eller noe morsomt å drive med ved siden av studiene eller jobbsøking. 

For å bygge CV, erfaring og ha noe morsomt å drive med.

Jeg har tidligere jobbet som leder og mentor, så jeg bidrar veldig gjerne med karriereråd, livsveiledning og lignende som du skulle ha bruk for.

Å lage podkast handler blant annet om research av personer,å kontakte spennende kandidater, forberedelse av intervjuene, markedsføring, lydredigering, intervjuteknikk og å sette seg inn i mange nye tema. 

Det jeg ser etter er:

1) At du elsker å tråle sosiale medier og drive med flere former for markedsføring, samtidig som du ønsker å lære mer om markedsføring gjennom prøving og feiling for å se hvilke teknikker som oppnår resultater og når ut til flest mulig relevante personer. Jeg har drevet med egen markedsføring og har opparbeidet meg mye kompetanse og erfaring som jeg veldig gjerne deler med deg! 

eller 

2) At du elsker lydredigering og ønsker mer erfaring. Per nå bruker jeg to yeti castere, Audacity, Blue Sherpa og Voicemeeter. Jeg har redigert alle episoder selv og har opparbeidet meg mye kompetanse som jeg veldig gjerne deler! 

Nå som jeg skal ut full jobb vil jeg ha mindre tid til rådighet og da ønsker jeg å bruke tiden til det jeg virkelig er god til og det er gjennomføringen av intervjuene og researchen som må til for at intervjuene skal bli skikkelig gode.

Arbeidsmengde og lønn:

Stillingene er veldig fleksible og du kan gjennomføre arbeidet akkurat som du selv ønsker. Hvor mye innsats du legger ned er også litt opp til deg selv; så lenge du kan vise til gode resultater. Dvs en god redigering og markedsføring som når ut til målgruppen.

Redigering:Ca 8 timer/ uke: litt avhengig av kompetansenivået ditt og hvor mye tid du ønsker å bruke. Jeg bruker mellom 3-30 timer per episode, litt avhengig av lydkvaliteten på innspillingen. Typ bakgrunnsstøy, hvor mange æ-er og smatting ol som må fjernes. Vil si jeg bruker rundt 6-10 timer på de fleste.

Markedsføring:Ca 8 timer/ uke: litt avhengig av kompetansenivået ditt og hvor mye tid du ønsker å bruke. Jeg kommer nok til å legge ut innhold separat også. Jeg bruker nå mellom 30min-8 timer per dag, så det er selvfølgelig mye man kan gjøre, men dersom man lager en strukturert plan og jobber smart og effektivt kommer man veldig langt med 1 time/dagen.

Stillingene er i utgangspunktet ikke betalt, men dette er selvfølgelig noe som kan endres dersom vi ser resultater av arbeidet og vi får en inntekt. Da tenker jeg hver av dere kan få 10% av inntektene som kommer inn.

Lytt veldig gjerne til noen episoder av Magefølelsen der du lytter til podkast eller les mer på hjemmesiden min: 

https://magefolelsen.com/

https://www.instagram.com/magefoelelsen.podcast/

Lag deg en fin dag :)

Mvh Therese

Om arbeidsgiveren

Intervjuer modige kvinner med engasjement for samfunnsutvikling med spesielt fokus på bærekraft, mental helse, helse, likestilling, bistand ol. Podkast om skam, det å være seg selv, engasjement, inspirasjon, innovasjon, verdier, personlighet, oppturer, nedturer, utvikling, samfunnsansvar, løsninger, motivasjon, inspirasjon og det å gjøre hverandre gode. 

Les mer om Magefølelsen Podkast

Søknadsinformasjon

Søknadsfrist : Fortløpende

Kontaktperson

Produsent, podkastvertinne, journalist

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Maskiningeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
3 ledige stillinger

Se flere annonser

Send en åpen søknad til Trainee Narvikregionen! Vi deler din søknad med aktuelle arbeidsgivere i hele regionen!
Fortløpende Flere steder
Om oss og stillingen Vi er ute etter en erfaren FDV koordinator til et av våre store utbyggingsprosjekter på strekningen
01.04.2024 Flere steder
For å nå Bane NOR sine mål er det behov for å øke effekten i arbeidet med å identifisere, prioritere
23.03.2024 Oslo
StudentTorget.no søker journalist og innholdsprodusent til sosiale medier
Snarest Oslo
Do you want to be part of our new team working on exciting automation projects and making a positive impact
01.05.2024 Flere steder
Vi søker trainee innen kommunikasjon og markedBrenner du for god kommunikasjon, er samfunnsengasjert og god på å bygge relasjoner? Vil
01.04.2024 Bergen
Markedsarbeid og markedsavdeling GC Rieber Eiendom skal ha markedets mest fornøyde kunder og vi arbeider hver dag for å gi
01.04.2024 Bergen
Vi søker studenter som vil bli med i StudentTorgets TV- og podcastredaksjon
Fortløpende Jobb hjemmefra
Vis alle 39.842 ledige stillinger