<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Project Manager - Power Systems, Grid & Concessions Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Energy has more than 100 years of experience in production of renewable energy. Today, we are one of the top three largest operators of hydropower production in Norway and a large power market player in the Nordic region and Brazil. We are responsible for developing new business opportunities for Hydro within both renewable energy and batteries, and we provide support to the rest of Hydro’s business areas on contracts, security of supply and energy framework conditions. 

The Energy Supply & Development unit (ESD) has a world-wide responsibility for identifying and developing competitive energy solutions for Hydro. ESD is acting as a competence center for selection of energy carriers, generation technologies, security of supply, grid tariffs and analysis of power systems.

We apply for a project manager in the department Power Systems, Grid & Concessions.
 

Area of Resonsibilty

 • Provide expertise to Hydro’s plants and projects especially related to 
  • Security of supply issues – conduct quantitative analyses
  • High Voltage competence
  • Project Development
  • Grid cost and tariff optimization 
 • Develop and/or manage relations towards Transmission System Operator’s (TSO) and relevant regulatory bodies 
 • Contribute to develop Hydro’s grid and grid tariff policy in Norway and abroad
 • Participate in or manage internal and external expertise networks

 

Qualifications

 • Master level in Electrical engineering/Industrial economics or equivalent
 • Minimum 3 years of experience from relevant energy related projects 
 • In-depth understanding of transmission and power systems, from a regulatory, planning and/or operational perspective
 • Commercial and analytical mindset with understanding of strategic implication of grid issues and security of power supply 
 • Interest and competence in the use of quantitative methods and spreadsheet modelling
 • Team oriented with strong cooperative and communicative skills, both oral and written. We believe you easily build relationships and are well experienced with cross-cultural environments
 • Flexibility to travel to other Hydro locations when needed for a longer or short term abroad
 • Fluent in English and Norwegian

 

Additional information

 

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 


As part of our recruitment process, we use Semac for background check. 

Apply before: 02.02.2021


If you have any questions, please contact: 

Hiring manager
Stein Oevsteboe
Email: Stein.Ovstebo@hydro.com
Phone: (Norway +47) 41043629 


Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Eurosko Tangen søker Butikkleder!Til vår butikk på Nesoddtangen, søker vi en aktiv og engasjert Butikkleder i 80% stilling. Du vil
18.04.2021 Nesodden
Stendi har ledige stillinger i Haugesund og Stavanger regionen. Vi søker faglig engasjerte og nytenkende miljøterapeuter med lang og bred
15.06.2020 Flere steder
Nannasvei er en ny og flott avdeling på Rykkinn, som yter heldøgns omsorgstjenester til våre beboere, som har ulike bistandsbehov.
16.04.2021 Bærum
Vi søker etter flere miljøarbeidere/terapeuter til våre tiltak i Østfold-området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle
16.04.2021 Flere steder
Vi søker etter flere miljøarbeidere/terapeuter til våre tiltak i Lillehammer-området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle
15.04.2021 Lillehammer
Vi søker etter flere miljøarbeidere til våre tiltak i Elverums-området.   Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av
15.04.2021 Elverum
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier
09.01.2019 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier
26.02.2019 Trondheim
Vis alle 29.422 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Energy has more than 100 years of experience in production of renewable energy. Today, we are one of the top three largest operators of hydropower production in Norway and a large power market player in the Nordic region and Brazil. We are responsible for developing new business opportunities for Hydro within both renewable energy and batteries, and we provide support to the rest of Hydro’s business areas on contracts, security of supply and energy framework conditions. 

The Energy Supply & Development unit (ESD) has a world-wide responsibility for identifying and developing competitive energy solutions for Hydro. ESD is acting as a competence center for selection of energy carriers, generation technologies, security of supply, grid tariffs and analysis of power systems.

We apply for a project manager in the department Power Systems, Grid & Concessions.
 

Area of Resonsibilty

 • Provide expertise to Hydro’s plants and projects especially related to 
  • Security of supply issues – conduct quantitative analyses
  • High Voltage competence
  • Project Development
  • Grid cost and tariff optimization 
 • Develop and/or manage relations towards Transmission System Operator’s (TSO) and relevant regulatory bodies 
 • Contribute to develop Hydro’s grid and grid tariff policy in Norway and abroad
 • Participate in or manage internal and external expertise networks

 

Qualifications

 • Master level in Electrical engineering/Industrial economics or equivalent
 • Minimum 3 years of experience from relevant energy related projects 
 • In-depth understanding of transmission and power systems, from a regulatory, planning and/or operational perspective
 • Commercial and analytical mindset with understanding of strategic implication of grid issues and security of power supply 
 • Interest and competence in the use of quantitative methods and spreadsheet modelling
 • Team oriented with strong cooperative and communicative skills, both oral and written. We believe you easily build relationships and are well experienced with cross-cultural environments
 • Flexibility to travel to other Hydro locations when needed for a longer or short term abroad
 • Fluent in English and Norwegian

 

Additional information

 

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 


As part of our recruitment process, we use Semac for background check. 

Apply before: 02.02.2021


If you have any questions, please contact: 

Hiring manager
Stein Oevsteboe
Email: Stein.Ovstebo@hydro.com
Phone: (Norway +47) 41043629 


Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 25
  2021
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro