<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Tietoevry Systemutvikler

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst til å være med å utvikle fremtidens programvare for Velferdsløsninger?

 

Har du lyst til å være med å utvikle fremtidens elektroniske pasientjournalsystem til kommunal pleie- og omsorgstjenester?

 

TietoEVRY avdeling Velferd holder til i Ski. Vi utvikler og leverer fagsystem til kommunal del av NAV, Socio og elektronisk pasientjournalsystem til kommunale pleie- og omsorgstjenester, Gerica. Per i dag har vi 150 kommuner som benytter Socio og 107 kommuner som benytter Gerica.

TietoEVRY Velferd har et sterkt fokus på kundenes behov til enhver tid og følger nøye med i samfunnsutviklingen. Et viktig område som vi i TietoEVRY Velferd brenner for, er å gjøre våre kommuner bevisste på å utnytte muligheter som teknologi gir. Hvordan bruke de teknologiske verktøyene til å jobbe smart og effektivt, samtidig som kvalitet opprettholdes eller gjerne forbedres og tjenestemottakerne føler seg godt ivaretatt. Kommunene står overfor store utfordringer fremover og det er avgjørende at de har fokus på digitalisering og utvikling av organisasjonen for å møte disse.

 

Nå har vi en åpen posisjon i ett av våre norske team som leverer programvare til kommunal del av pleie og omsorg.

 

 

De merkelappene vi tror og håper du vil plassere på teamet vårt er: «engasjement, trivsel, ansvar, kompetanse». Vi bryr oss både om det vi utvikler, hverandre, kundene og verden rundt oss. Og vi synes det er viktig at teamet vårt forteller med egne ord hvem vi er, hva vi gjør – og ikke minst – hvem vi tror du er.

 

Teamet vårt jobber med å utvikle software som i hovedsak benyttes i pleie- og omsorg i kommunene. Det vi utvikler er et viktig hjelpemiddel for å levere velferdstjenester.

Noen eksempler på det vi har utviklet med nyere datostempel

  • Innrapportering av vaksinering og hurtigsvar til FHI.
  • Mobilløsning til fysioterapeuter i kommunene.
  • Integrasjon med helsenorge.no så innbyggere kan se sine kommunale tjenester.
  • Generering av arbeidsruter kan ta hensyn til kompetanse.
  • Ekstra advarsler ved smittsomme diagnoser (eks Covid-19) på mobil applikasjonen som blant annet blir brukt av hjemmesykepleien/hjemmetjenesten.
  • Kjernejournal inn i Gerica.

 

 

Om deg

Du er en dyktig utvikler som får ting gjort. Du har sannsynligvis studert noen år og jobbet noen år før du blir med i vårt team, men framtidig bidrag korrelerer ikke nødvendigvis med antall år på baken. Mange av git-commit-ene våre inneholder filer med en eller flere av disse endelsene: .js, .css,  .cs .sql, .yaml. Hvis du har både endra, oppretta, sletta og commita slike filer før, så finner du nok fort fram.

 

Teknologi

  • Web frontend – HTML/Javascript/CSS
  • React
  • Dotnet
  • Database
  • Docker
  • Ionic
  • Angular

 

Utvikling

  • Lage automatiske tester
  • God kommunikasjon
  • Få ting gjort
  • Ta fornuftige valg og prioriteringer
  • Nysgjerrig på ny teknologi

 

At man oppfyller alt over er ikke realistisk, men har du kompetanse på andre teknologier så kan det være at det ikke er store jobben å lære seg disse teknologiene.

I rekrutteringsprosessen vil du få utdelt en liten kodeoppgave for å gi oss en liten smakebit på tankegang og kode. Den vil være liten av omfang – fritid er viktig det også.

 

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Development Manager, Christian Bratli på tlf: 95812668

 

Vi håper å høre fra deg snart.

-----

Om arbeidsgiveren

TietoEVRY skaper digitale fortrinn for virksomheter og samfunn. Vi er et ledende foretak innen digitale tjenester og programvare, med lokal tilstedeværelse og global kapasitet. Vår fremgang har sitt utspring i våre nordiske verdier. TietoEVRYs hovedkontor ligger i Finland. Våre 24 000 eksperter verden over betjener tusenvis av kunder i privat og offentlig sektor i nær 90 land. Den årlige omsetningen beløper seg til cirka 3 milliarder EUR. TietoEVRY er notert på NASDAQ i Helsingfors og Stockholm, samt på Oslo Børs. www.tietoevry.com

Om arbeidsgiveren

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Basert på våre kjerneverdier åpenhet, troverdighet og mangfold, jobber vi sammen med våre kunder for å utvikle digitale fremtider hvor virksomheter, samfunn og mennesker kan vokse.

Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land.

 

Les mer om Tietoevry

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Technician, electrical engineering and automation technology
Denne teksten er anonymisert
Match 75%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Tietoevry