<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

AF Gruppen Vil du være med å lede ytre miljø-arbeidet i AF?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ivaretakelse av ytre miljø bli stadig viktigere i anleggsprosjekter. Som ytre miljø-leder i AF Anlegg har du muligheten til å være med å utvikle ytre miljø-arbeidet i noen av landets største og mest komplekse anleggsprosjekter. Hos oss får du ansvar og muligheter til å utvikle deg, samtidig som vi ønsker at du skal være med å utvikle oss.

Arbeidsoppgaver
Som YM-leder har du faglig ansvar for ytre miljø i regulering, planlegging, prosjektering og utførelse av våre anleggsprosjekter.
Arbeidsoppgavene inkluderer prosjektering og prosjekteringsledelse, risiko- og konsekvensvurderinger, arbeid med ytre miljøplaner, utslippstillatelser, reguleringsendringer og dispensasjonssøknader. Du vil ha ansvar for oppfølging av krav i lover og forskrifter, kontrakter og andre myndighetskrav innen ytre miljø, og å følge opp og dokumentere at disse etterleves både i AF Anlegg og av våre samarbeidspartnere. Du skal også lede og følge opp ytre miljø-prosesser mot offentlige forvaltningsorganer som kommunene, Fylkesmannen og Miljødirektoratet. 

Kvalifikasjoner
Du bør ha 10 års relevant erfaring, og utdanning på masternivå med hovedvekt av fag innen miljø, naturforvaltning, naturfag eller liknende. Det er ønskelig med kjennskap til anleggsbransjen.
Det er en fordel å ha kjennskap til søknadsprosesser mot offentlige myndigheter, og til relevante lover og forskrifter. Kjennskap til ISO 14001 er ønskelig.
AF Anlegg har prosjekter over hele landet, og det er et nødvendig at du kan pendle og være til stede i prosjektene.
Førerkort kl B.

Egenskaper
Som person er du nysgjerrig, resultatorientert, og trives med høyt aktivitetsnivå. Du får en hektisk arbeidshverdag. Dette krever at du selv evner å strukturere arbeidet og tar ansvar for at oppgaver blir utført.
Som pendler tilbringer man mye tid sammen med kollegaer ute i prosjekt, og arbeidshverdagen er preget av samarbeid. Det er derfor viktig at du trives med å være sammen med andre, og ønsker å bidra positivt til arbeidsmiljøet.

Vi tilbyr
I AF Gruppen blir du del av et fellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for fag og resultatoppnåelse. I AF tror vi at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til gode resultater for bedriften og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

Om arbeidsgiveren

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern som driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. 

Visjon
Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden.

Les mer om AF Gruppen

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 75%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger