<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ATEA Atea søker konsulenter innen drift av skytjenester

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

For en utrolig spennende tid vi lever i! Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea jobber med teknologi. Av og for mennesker. For meg og deg.

Skap fremtiden sammen med Atea!

Vi er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi nå flere dyktige konsulenter.

Atea har en rekke store kunder og prosjekter som krever dyktige konsulenter innenfor flere fagområder. Vi får mer å gjøre og derfor leter vi nå etter seniorkonsulenter som kan bistå på alle eller noen av arbeidsoppgavene nedenfor.

Arbeidsoppgaver:

  • Drift av Windows server plattform, og relaterte teknologier og roller
  • Drift av fagprogrammer på Windows server plattform, ofte i kobling med databaser
  • Bruke Microsoft PowerShell kommandoer
  • Drift skyløsninger som Azure.
  • Drift av Hyper-V, VMware teknologier, eller annen virtualisering- og containerteknologi
  • Drift av Citrix, databaser og applikasjoner
  • Utarbeide dokumentasjon og rutiner
  • Kundeoppfølging

Som konsulent vil du få et tilpasset karriereprogram med fokus på faglig utvikling og medarbeidertilfredshet, samt utvikling og sertifisering som bygger din kompetanse. Du får muligheten til å jobbe på faste oppdrag eller korte/ lange prosjekter.

Vi ser etter deg som:

  • Minst fem års relevant erfaring med teknisk IT-drift fra større driftsmiljø hvor du kan vise til erfaring med VMware, Hyper-V, Windows server drift og lagringsløsninger
  • Generelt god teknisk forståelse av infrastruktur og infrastrukturkomponenter
  • Erfaring med Citrix og databasedrift
  • Trives i rollen som IT-konsulent innenfor implementering eller som rådgiver/ arkitekt.
  • har god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.
  • kjenner deg igjen i våre kjerneverdier; nysgjerrig, fremtidsrettet og ansvarlig.

Erfaring og relevante sertifiseringer er en fordel men ikke et krav. Vi setter også pris på om du kan sikkerhetsklareres da mange av våre store kunder krever dette.

Du er alltid på jakt etter måter å forbedre og utvikle din kunnskap, og sulten på å utforske hvordan vi utnytter vår samlede ekspertise til det beste for kundene. Det innebærer at hver og en av oss tar ansvar, og at vi er gode alene men best sammen.

Med teknologi av og for mennesker skal vi bygge Norge med IT. Den jobben er pågående, viktig og givende. Bli med på laget for å ruste Norge med skreddersydd teknologi.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig og senest innen 15.februar. Alle søknader blir vurdert fortløpende.

Arbeidssted: Trondheim

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.




Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi -av og for mennesker. For meg og deg.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1750 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Les mer om ATEA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om ATEA